Wat is vluchtiger: Bitcoin of uw gokstrategie?

Er is gokken, en dan is er gokken met een harde kern. Loyale volgers van Bitcoin Gambling Guide, we stellen u op de hoogte. Als je van Bitcoin houdt en van gokken houdt, bestaat de kans dat je een voorliefde hebt voor risico dat springlevend is. Je waagt tenslotte een kans op tafelspellen en sportweddenschappen, en je waagt ook een kans op Bitcoin en andere digitale valuta. De prijs van cryptocurrencies kan in een DAG 30 tot 40% schommelen in hemelsnaam, laat staan ​​een week of een maand.

Wat volgens jou echter vluchtiger is, je investeringen in cryptocurrency of je gokstrategie?

De kans is groot dat je, om die vraag te beantwoorden, enige persoonlijke reflectie moet hebben en eerlijk tegen jezelf moet zijn over hoe je je inzet plaatst en hoe je beslist in welke cryptocurrencies je wilt investeren. over in termen van bepalen wat voor soort vluchtigheid je aankan en of wat je momenteel doet de boot een beetje te veel doet schommelen op die afdeling.

Wat maakt een gezonde investeringsstrategie??

Voor een beginnende belegger, ongeacht of het beleggingsinstrument een aandeel, obligatie, beleggingsfonds of Bitcoin is, werkt het middelen van de dollarkosten goed. U verbindt zich ertoe om elke week of elke maand of zelfs elk jaar een vast bedrag te investeren, en u houdt zich aan dat bedrag, ongeacht wat de markt op een bepaald moment doet.

Aan de andere kant kunnen meer gevorderde beleggers hun tijd besteden aan het uitzoeken of de markt de komende uren op en neer gaat en proberen te profiteren van de volatiliteit. Dat is daghandel. Alleen het hoogste percentiel van daghandelaren verdient serieus geld. De meeste mensen falen met de strategie.

Wat een goede investeringsstrategie maakt, komt uiteindelijk neer op persoonlijke voorkeur. De gemiddelde persoon, ongeacht hoeveel ze weten over cryptocurrency of andere activaklassen, kan het beste beleggen in een gediversifieerde portefeuille die een reeks klassen raakt en uw vermogen in verschillende industrieën en verschillende soorten investeringen plaatst..

Wat maakt een goede gokstrategie??

Een goede gokstrategie stelt u in staat om uw bankroll in een gewenst tempo te laten groeien zonder dat u het risico hoeft te lopen volledig failliet te gaan. Een deel van het voorkomen dat hij ging, brak zijn of het feit dat hij de kansen heel goed aan de tafels kon spelen, of dat hij sportweddenschappen voldoende begreep om consequent winnaars te kiezen. Als u dat niet kunt, zal geen enkele strategie voor bankrollbeheer u redden.

De meeste slimme sportgokkers zetten niet meer dan 5% van hun bankroll in op een enkel spel, en die 5% spelen komen zelden voor, omdat de beste gokkers weten dat je dat soort weddenschappen alleen moet aangaan als je zeker bent van een gegeven resultaat is erg hoog. De meest ideale manier om in te zetten is waarschijnlijk om op een bepaald moment 1 tot 2% van uw tegoed in te zetten.

Een andere strategie is om uw bankroll in te zetten op basis van eenheden. De eenheid is gewoon een gelijke maatstaf voor een weddenschap waarmee u zich op uw gemak voelt om keer op keer op evenementen te spelen. Als je je alleen op je gemak voelt door $ 10 aan Bitcoin per keer in te zetten, zet je die $ 10 in en verhoog je het aantal stappen van $ 10 alleen als je echt zeker bent van de weddenschap..

De meest vluchtige gokstrategie van allemaal

Het Martingale-systeem is misschien wel de meest vluchtige gokstrategie van allemaal. Het houdt in dat als je een weddenschap verliest op een evenement dat bijna even odds uitbetaalt, je gewoon je inzet verdubbelt bij de volgende weddenschap. Je gaat door met het verdubbelen van je inzet totdat je wint, en dan begint het proces weer met een kleinere inzet. Enerzijds kan deze strategie een heel snelle manier zijn om uw bankroll te vergroten. Aan de andere kant zijn er niet veel verliezen op rij nodig voordat uw inzet exponentieel toeneemt, en laten we eerlijk zijn, de meeste mensen hebben geen onbeperkte bankroll om mee te gokken..

Dus wat is vluchtiger??

Als gokkers en Bitcoin-enthousiastelingen waren we allemaal eerlijk tegen onszelf, is het op de lange termijn waarschijnlijk dat onze gokstrategieën ons niet noodzakelijkerwijs rijk maken, wat betekent dat het bankrollbeheer van de gemiddelde persoon veel vluchtiger is dan de cryptomarkt. Dat is vooral waar als je bedenkt dat de waarde van Bitcoin eind 2017 bijna $ 20.000 USD bedroeg, het is verdwenen zo laag als $ 3.100 afgelopen maart en stuitert nu weer rond de $ 11.000. Iedereen die voor 2017 lang vasthield, lacht nu de hele weg naar de bank, maar alleen als ze het lef hadden om de hele tijd in het spel te blijven. Dat is echt waar het bij winnen op de lange termijn om draait.


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector