Top 5 Bitcoin-pokersites om te spelen tijdens het coronavirus

Nu het aantal coronavirusgevallen wereldwijd officieel meer dan 1 miljoen mensen treft, zijn er waarschijnlijk veel BTGG-lezers die gewoon smeken om afleiding van wat er op dit moment gaande is..

Een manier om angst te verzachten, is door aan de pokertafels te gaan en te proberen die Bitcoin te verdubbelen. In een tijd waarin iedereen op zoek is naar gemoedsrust, veiligheid en een kans om aan de betere kant van een moeilijke situatie te komen, is het alleen logisch om op de meest vertrouwde Bitcoin-pokersites te spelen om de tijd te doden..

Laten we de vijf beste websites eens bekijken en kijken welke operators pokerspelers de beste waar voor hun Bitcoin bieden.

Ignition Poker

Ignition Poker bestaat pas in het vierde jaar van haar bestaan. Het wordt steeds populairder omdat het een Bitcoin-pokerplatform is dat Amerikaanse spelers accepteert. Niet elk platform doet dat. Het wordt snel een geweldig alternatief voor andere grote spelers in de online pokerscene. Spelers die 25% extra aan hun bankroll willen toevoegen, hoeven zich niet per se zorgen te maken over winnen aan de tafels. Door simpelweg Bitcoin of Bitcoin Cash te storten op een Ignition Poker-account, krijgen gebruikers een welkomstbonus van 25%. Zo simpel is het!

Met Ignition Poker kunnen spelers anoniem aan tafel gaan zitten. De site biedt zeer genereuze toernooigaranties en is geoptimaliseerd voor mobiel, wat betekent dat spelers hun pokerchips overal en met elk apparaat in het midden van de tafel kunnen plaatsen..

De site biedt 24 zeven ondersteuning en hoewel cryptocurrency de beste manier is om geld te storten, kunnen spelers ook traditionele methoden zoals creditcards gebruiken om in het spel te komen.

America’s Cardroom

America’s Cardroom is een van de oudere staatsmannen van alle Bitcoin-vriendelijke pokersites die we beoordelen. Houd er rekening mee dat het feit dat een pokerroom Bitcoin-vriendelijk is, niet betekent dat de site uitsluitend is uitgevonden voor liefhebbers van cryptocurrency..

America’s Cardroom bestaat al 19 jaar en biedt meer dan 1.000 verschillende spellen om te spelen. De meeste andere pokersites die zichzelf op de markt brengen als Bitcoin-vriendelijke sites zijn misschien alleen geschikt voor de hardcore blockchain-liefhebber, maar American Cardroom richtte zich oorspronkelijk op een veel breder publiek en doet dat nog steeds..

Het leuke van America’s Cardroom is dat de site meer dan 40 cryptocurrencies accepteert. Het belangrijkste nadeel is dat Windows-gebruikers software moeten downloaden om in te loggen.

BetOnline en SB Poker

BetOnline / SB Poker begon online pokerspelers een plek te geven om terug te spelen in 2004. Sinds die tijd is de populariteit van de website gegroeid. BetOnline richt zich op sportweddenschappen, maar SB Poker is het platform dat alle cardrooms voorziet.

SB Poker is beschikbaar in de meeste landen, waaronder de Verenigde Staten en Canada. Australiërs lijken een vreemde eend in de bijt op dit platform (geen zorgen, er zijn veel andere opties). SB Poker begon met het accepteren van alleen Bitcoin, maar neemt nu DASH, Litecoin, Ethereum en Bitcoin Cash.

De minimale storting en opname bij SB Poker is slechts $ 20, terwijl de maximale opname $ 10.000 is. Het duurt slechts 48 uur voordat een opname is verwerkt.


Bodog Poker en Bovada Poker

Bodog en Bovada zijn eigendom van dezelfde operators, dus het is logisch om ze op één hoop te gooien. Merk op dat Bovada Poker alleen toegankelijk is voor Amerikanen en Bodog Poker alleen voor Canadezen.

Beide sites zijn geweldig voor beginners, omdat de minimale stortingsvereiste voor elk slechts $ 10 is. Praten over een bodemloze manier om in het spel te komen! De maximale opname is $ 9.500 en de maximale storting is $ 5.000. Andere Bitcoin-pokersites staan ​​misschien hogere limieten toe, maar voor de meeste spelers zouden de bovenstaande limieten voldoende moeten zijn. Spelers die willen gokken aan de pokertafels van een vertrouwd merk, zouden het goed doen met Bodog of Bovada.

Intertops

Hoewel de merknaam Intertops niet zo bekend is als Bodog, net als hun concurrenten, begon Intertops als een dominante kracht in de fiat-gokwereld en sprong het enkele jaren na de opkomst van crypto’s op de Bitcoin-kar..

Intertops accepteert alleen Bitcoin, dus degenen die alternatieve munten willen gebruiken, zullen ergens anders moeten zoeken.

Het goede aan het kiezen van Intertops is dat het beschikbaar is voor spelers over de hele wereld, behalve voor Australië. Het is een geweldig platform voor beginners, want het maximum dat een speler kan storten is $ 2.500. Hoewel pokerliefhebbers dit misschien als een keerzijde beschouwen, is het voor een speler die van cashgames houdt minder waarschijnlijk dat ze gepest worden door spelers met een enorme bankroll die de concurrentie willen verpletteren..

Daar is het! De top vijf van Bitcoin-pokersites om te bekijken tijdens deze coronavirus-pandemie. Elk van deze sites biedt een hoge mate van privacy, de mogelijkheid om te beginnen met een lage minimale storting en de mogelijkheid om aan de pokertafel te gaan zitten en meer Bitcoin te verdienen met een goede pokerstrategie. Veel succes in je pokerroom naar keuze!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector