Ethereum Express lanceert producten voor gokken en mijnbouw

Ethereum Express lanceert twee proefprojecten, een met betrekking tot gokken en een andere met cryptocurrency-mijnbouw, die gevolgen zullen hebben voor 48.000 gebruikers en de verbeterde snelheid demonstreren die ontwikkelaars van het Ethereum Express-systeem doorvoeren tot 2020 en daarna. Deze nieuwe en opwindende ontwikkeling heeft niet alleen het potentieel om de gebruikerservaring in twee van de meest populaire gebruiksscenario’s van de blockchain-industrie te verbeteren, het zal ook een diepgaande impact hebben op de industrie als geheel..

Wat is Ethereum Express?

Zoals de naam al zegt, is Ethereum Express bedoeld om precies te doen wat het Ethereum-project doet. Het verwerkt transacties sneller dan het Ethereum-netwerk en stelt ontwikkelaars in staat om te doen waar ze goed in zijn, de volgende golf van de meest opwindende gedecentraliseerde applicaties van de blockchain-industrie te lanceren. Zoals met de meeste initiatieven in de wereld van gedecentraliseerde technologie, is Ethereum Express volledig gemeenschapsgestuurd.

Het echte voordeel van het hele project is dat de transactiesnelheid die het Ethereum Express-netwerk kan bieden ongeveer 10 keer sneller is dan de originele Ethereum-blockchain en een verbluffende 20 keer sneller dan het Bitcoin-netwerk..

Om de bovenstaande veelvouden in perspectief te plaatsen: bedenk dat het Bitcoin-netwerk op dit moment slechts zeven transacties per seconde verwerkt, terwijl de Ethereum-blockchain slechts 15 transacties per seconde kan verwerken. Hoewel Ethereum Vitalik Buterin hoopt Ethereum in de toekomst op te schalen naar 100.000 transacties per seconde, is die ontwikkeling nog ver weg..

Kernprincipes van Ethereum Express

De EEX-munt en de ontwikkeling ervan wordt bepaald door tokenhouders, waardoor elke gebruiker de macht heeft om de toekomst van het netwerk te beïnvloeden. Iedereen speelt een rol in het besluitvormingsproces. Iedereen heeft autoriteit. Vergelijk dat eens met Bitcoin en Ethereum, die inherent de machtigste miners en rijkste validators de meeste macht geven. De EEX-munt is volledig transparant en maakt het mogelijk transacties af te wikkelen met slimme contracten.

In de kern bevordert het project betrokkenheid van de gemeenschap, eerlijk verdeelde autoriteit, veiligheid en snelheid.

Waarom Mining Express de eerste use case is

Mining Express is het op vier na grootste mijnbouwbedrijf ter wereld. Omdat het zo groot is, breidt het bedrijf zijn netwerk van partners enorm uit en verdient het ook veel geld. Werken met EEX is in wezen een kans voor Mining Express om de geldigheid van het netwerk te testen en uiteindelijk de winst te verhogen. De verhuizing is logisch voor beide projecten, aangezien mijnbouw de meest populaire use-case in de industrie is en het verbeteren van de efficiëntie van het proces de blockchain-industrie als geheel vooruit kan helpen..

Hoe Ethereum Express het gokken zal beïnvloeden

Als het efficiënter maken van cryptocurrency-mijnbouw de meest motiverende factor is achter het verhogen van de netwerktransactiesnelheden, moet gokken een goede tweede zijn. Bedenk dat in 2013 meer dan 50 procent van alle Bitcoin-transacties gokgerelateerd was. Houd er rekening mee dat het Bitcoin-netwerk dat in 2008 is gelanceerd, meer dan de helft van alle transacties die verband houden met gokken een absoluut enorm aantal is.

Hoeveel zijn Bitcoin-gerelateerde goktransacties dan eigenlijk waard??

Op het hoogtepunt van de prijsstijging van Bitcoin in 2017 wordt geschat dat er meer dan 3,7 miljoen bitcoins zijn gebruikt om in te zetten op goksites ter waarde van ongeveer $ 4,5 miljard dollar. Rond dezelfde tijd schommelden Ethereum-tokens in waarde tussen $ 800 en $ 1.500 USD, maar veel daarvan had te maken met de verkoop van tokens en fondsenwervers voor cryptocurrency-projecten die bekend staan ​​als initiële muntenaanbiedingen..

Toch zal de populariteit van zowel initiële aanbiedingen met munten als gokken stabiel blijven in de wereld van cryptocurrencies in 2020 en daarna, en het feit dat het Ethereum Express-netwerk 20 keer sneller is dan Bitcoin, betekent alleen dat gokkers op zoek zijn naar actie op een snelle, efficiënte manier. en een veilige manier kan de waarde van de EEX-munt en zijn ecosysteem ondersteunen op dezelfde manier als ze hebben gedaan voor Bitcoin en Etherum.


Groot inzetten op transparantie en EEX

De totale kosten van de proefprojecten voor zijn betrokkenheid bij Mining Express en het testen van gokgerelateerde use-cases op het EEX-netwerk zullen ongeveer $ 500 miljoen bedragen en er zullen gebruikers uit de Verenigde Staten, Japan, Brazilië en verschillende andere landen bij betrokken zijn..

Als EEX succesvol blijkt te zijn, zou het project heel goed in de voorhoede kunnen staan ​​van transparantie in de cryptocurrency gokindustrie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map