De grootste uitdagingen waarmee Bitcoin-gokken in 2021 wordt geconfronteerd

Het is absoluut gek wat er op dit moment gebeurt op de Bitcoin- en cryptocurrency-markten en gokkers moeten er ook van houden. Hetzelfde geldt voor Bitcoin-goksites die profiteren van al deze heisa. Nu gokexploitanten winst maken, hebben ze nu het kapitaal om enkele van de meest urgente uitdagingen van Bitcoin-gokken aan te pakken in de richting van 2021. In dit bericht zullen we proberen die uitdagingen te benadrukken en te bespreken wat gokoperatoren kunnen doen om geef gokkers zoals jij een betere klantervaring en een betere kans om als winnaar weg te lopen.

Toegang tot mobiel gamen met Bitcoin vergroten

Statistiekenwebsite Statista.com schat dat momenteel meer dan 3,5 miljard mensen een smartphone bezitten. Denk daar even over na. Er zijn momenteel naar schatting 7,5 miljard mensen op aarde en bijna de helft van hen heeft een smartphone. Van al die gebruikers is het schatten dat 2,2 miljard mensen gebruiken hun smartphone om mobiel te gamen.

Je kunt er zeker van zijn dat een behoorlijk aantal van die gebruikers, vooral jonge mannen, geneigd zijn om een ​​weddenschap af te werpen via een app die rechtstreeks op hun telefoon is aangesloten. Dit is een geweldige kans voor Bitcoin-goksites. Het probleem is dat de meeste Bitcoin-goksites, zelfs degenen die al vroeg in de Bitcoin-revolutie aanwezig waren, niet per se een boeiende mobiele app-ervaring hebben om hun klanten te bieden..

Dit betekent natuurlijk niet dat gokkers die geen mobiele app gebruiken, geen computer bezoeken om Bitcoin-weddenschappen te plaatsen met een ouderwetse webbrowser. Maar toch is er hier een grote kans voor Bitcoin-gokoperatoren om langs te komen en het nog gemakkelijker te maken om in het spel te komen. De uitdaging hier is dat je op hellingen moet zijn die rechtstreeks verbonden zijn met apps en operators allemaal op één plek, zodat het plaatsen van een weddenschap net zo eenvoudig is als met je duim op de Bitcoin-gokapp van je keuze klikken..

Dat idee is waarschijnlijk nog een jaar of twee verwijderd van het echt grijpen van de Bitcoin-goksector.

Een steeds veranderende regelgevende omgeving

Proberen om te gaan met toezichthouders is iets dat al decennia lang zowel cryptocurrency als gokken teistert. Het goede nieuws is dat toezichthouders vooruitgang boeken in hun acceptatie van gokken (vooral in Amerika) en in hun begrip van cryptocurrencies en hoe het verlenen van toegang aan beleggers tot deze cryptocurrencies eigenlijk een goede zaak is voor de toekomst van de wereldeconomie..

Dat gezegd hebbende, er is geen enkele manier om cryptocurrencies of gokken universeel te benaderen. Het is niet zo dat er een wereldwijde commissie is die zich inzet om beide te bevorderen.

Dit betekent dat Bitcoin-gokoperatoren aan hun eigen middelen worden overgelaten om te begrijpen waar en hoe ze zaken moeten doen. Het waar deel is het makkelijke deel. De meeste goksites hebben bijvoorbeeld een vergunning op eilanden als Gibraltar, Curaçao, Malta, de Kaaimaneilanden of het Verenigd Koninkrijk. Voor gokbedrijven die al zaken doen op deze plaatsen, is het accepteren van Bitcoin meer een kwestie van de technologie begrijpen en hoe deze via portemonnees te integreren dan een kwestie van regelgevingskwesties..

Geen twee landen zijn echter hetzelfde in hun benadering van gokken of cryptocurrency. Als u een Bitcoin-goksite gaat lanceren, moet u bereid zijn de administratieve rompslomp te begrijpen, zodat u erachter kunt komen hoe u er doorheen kunt navigeren.

De explosieve groei van directe en indirecte kansspelconcurrenten

Gokkers kunnen af ​​en toe wat crypto gooien tijdens een e-sports of virtual reality-wedstrijd. Maar de waarheid is dat zelfs als u niet op e-sports gokt, Bitcoin-goksites nog steeds hopen dat u voor gokken kiest boven het uitgeven van geld aan consoles en games. De aantrekkingskracht om mogelijk een fulltime inkomen te verdienen als professionele videogamespeler wordt elk jaar voor steeds meer gamers een realiteit. Virtual reality biedt een andere dynamiek waar de gokindustrie waarschijnlijk nog niet klaar voor is om mee te concurreren.

Waar het op neerkomt, is of u gokt voor de kost of alleen voor entertainment, de industrie als geheel concurreert altijd om uw entertainmentdollars. Als u die dollars uitgeeft aan virtual reality of videogames, geeft u waarschijnlijk minder uit aan goksites.

Dat gezegd hebbende, 2021 biedt ook tal van mogelijkheden voor Bitcoin-gokoperatoren om zich verder te verschansen als een hoofdbestanddeel van uw entertainmentleven. De industrie heeft zich in de loop der jaren snel ontwikkeld en zal dat ook in de toekomst blijven doen. Hopelijk sta je aan de goede kant van de geschiedenis terwijl je doorgaat met je gokreis met Bitcoin.


Moge de winst van jou blijven.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map