Bitcoinpaygate effent de weg voor het promoten van Bitcoin bij consumenten

Bitcoinpaygate

De industrieën moeten nog steeds een stap voorwaarts zetten om de acceptatie van Bitcoin te versnellen, ondanks de groei van het Bitcoin-uitwisseling markten en Bitcoin portemonnee dienstverleners.

Christian Kirk Zøllner, CEO van Bitcoinpaygate, is van mening dat meer bedrijven consumenten meer betalingsopties moeten gaan bieden, waaronder Bitcoin. Zijn team voorzag een betalingsgateway om ‘snellere acceptatie te vergemakkelijken en de technologiekloof naar de Bitcoin-kern voor eindklanten te overbruggen’, en dit is precies wat Bitcoinpaygate vandaag is..

Hoe zou u de relatie tussen uw bedrijf en Bitcoin?

We zijn in de eerste plaats een betalingsgateway. Onze relatie met cryptocurrencies is dat we hebben besloten dit naar de massamarkt te brengen en toe te staan ​​dat het door de financiële sector wordt overgenomen en uiteindelijk mensen ‘op straat’ bereikt..

Wat is het belangrijkste doel of de belangrijkste rol van uw onderneming binnen het Bitcoin-ecosysteem??

Als betalingsgateway is het onze rol om de acceptatie door verkopers zoveel mogelijk te vergroten. Als we ons werk goed doen, en we geven consumenten de mogelijkheid om Bitcoin als betaalmethode te kiezen, dan zijn er geen excuses meer om het niet als betaalmiddel te gebruiken..

Hoe zou u de Bitcoin-economie vandaag omschrijven??

De acceptatie is erg traag omdat er meer bedrijven zoals de onze moeten zijn om het voor consumenten gemakkelijker te maken Bitcoin te gebruiken in hun dagelijkse omgang met betalingen. We zien de Bitcoin-industrie groeien, maar langzaam, vanwege de hoge technische knowhow die mensen nodig hebben om het volledig te kunnen adopteren. Wij zijn echter van mening dat het probleem een ​​industrieel probleem is en geen consumentenprobleem. We moeten beter zijn en ernaar streven het voor leken eenvoudiger te maken om Bitcoin te gebruiken als hun backend-transactienetwerk.

Op welke manieren heeft Bitcoinpaygate een positieve invloed op de wereldwijde promotie en acceptatie van Bitcoin?

Je kunt zeggen dat we de directe verbinding zijn met het Bitcoin-ecosysteem voor elke keer dat we een nieuwe handelaar aanmelden.

U zei dat de adoptie traag is. Hoe zie je Bitcoin de komende vijf jaar, en heb je een voorspelling van de Bitcoin-prijs?

Tenzij grote politieke tendensen Bitcoin een reden geven om te bloeien, zal het waarschijnlijk gestaag maar langzaam blijven groeien zoals het nu doet. Maar we begrijpen dat er soms alleen maar grote gebeurtenissen nodig zijn om dingen abrupt te veranderen.

We zijn niet echt een prijsspeculatiebedrijf. We begrijpen echter dat adoptie de neiging heeft om mee te groeien met de prijs, dus we verwelkomen een prijsstijging altijd.

Citaat van BitcoinpaygateWat zijn als een belangrijke speler op de Bitcoin-markten de grootste prestaties of de beste tijden die u hebt gehad tijdens het runnen van uw bedrijf??


Het bedrijf was erg interessant, vooral vanwege het feit dat we te maken hebben met onbekend terrein. Het heeft ons in staat gesteld een aantal nogal interessante gesprekken met mensen te voeren en in de mogelijkheden te duiken van een technologie die baanbrekend is op manieren die we ons 5 jaar geleden niet eens konden voorstellen..

Hoe zit het met de grote uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd?

De technologische barrière om Bitcoin te begrijpen of te begrijpen waarom het moet worden gebruikt in plaats van een creditcard, belemmert de acceptatie. Mensen willen hun goederen zo snel en efficiënt mogelijk betalen en hoeven niet eerst over SHA256 te weten te komen. Dit leidt ertoe dat we weer een industrieprobleem zijn en geen consumentenprobleem. Zodra we de consument dezelfde tools kunnen geven en die tools voor betaling kunnen verbeteren, en tegelijkertijd Bitcoin kunnen gebruiken als het onderliggende mechanisme, hebben we de barrière daadwerkelijk verplaatst.

Wat kunnen Bitcoin-gebruikers van Bitcoinpaygate verwachten? Zijn er plannen om binnenkort uit te breiden?

In het komende jaar zijn we niet van plan iets anders te doen dan onze infrastructuur te verbeteren en door te gaan met het aanmelden van nieuwe verkopers. Op dit moment zijn we onze software aan het verbeteren door een meer klantvriendelijke implementatie voor onze klanten toe te voegen, terwijl we ook voortdurend nieuwe handelaars inschrijven..

Welk advies kun je geven aan de duizenden Bitcoin-enthousiastelingen, vooral aan nieuwe adoptanten en ondernemers?

Besteed de Bitcoin die je hebt. Geen horde. Geen enkele handelaar zal zich ooit aanmelden voor Bitcoin als betalingsmechanisme als niemand zijn Bitcoins daadwerkelijk uitgeeft. Bedrijven willen inkomsten en als Bitcoin alleen voor speculanten is, zal het stagneren en nooit massale acceptatie veroorzaken.

Kun je, voordat we sluiten, je mening geven over gokken met Bitcoin??

Bitcoin gokken is absoluut een van de industrieën die Bitcoin het snelst als betaalmethode gebruiken.

Bedankt voor je tijd, Christian. Ik waardeer het enorm!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector