Kajian dan Analisis Bitclave ICO

Bitclave – $ 0.041356 USD (-5.60%), 0.00000429 BTC (-4.32%), 0.00004863 ETH (-6.47%)

Perincian projek 

 • Tarikh mula ICO | 29-11-2017
 • Tarikh akhir ICO | 29-11-2017
 • Mata wang yang diterima | Bitcoin, Ethereum
 • Bidang kuasa penubuhan syarikat | Pejabat di Mount-view, California, Amerika Syarikat. Bitclave didaftarkan sebagai entiti undang-undang di bawah undang-undang Singapura.
 • Jenis Projek | Ekosistem Pencarian Terdesentralisasi

Kajian ICO Bitclave

Apa itu Bitclave?

“Bitclave adalah permulaan yang difokuskan pada penciptaan pencarian terdesentralisasi generasi berikutnya yang didukung oleh privasi dan keselamatan teknologi blockchain. Dengan membuang orang tengah dalam ekosistem pengiklanan digital, Bitclave memberi pengguna kawalan terhadap data mereka dan menghubungkan mereka secara langsung dengan perniagaan yang mereka carir. ” – Pasukan Bitclave

 • Dalam kata Layman | Bitclave adalah sistem pencarian yang terdesentralisasi, yang telah direncanakan sebelumnya dengan tujuan untuk melindungi privasi data dan karya peribadi. Juga, dasar privasi yang sama berfungsi untuk mewujudkan dan mengekalkan standard baru untuk penyedia perkhidmatan dan kerjasama pengguna.

Walau bagaimanapun, ini bukan semua projek yang dirancang untuk ditawarkan, kerana ‘Ekosistem carian aktif Bitclave’ (BASE) membolehkan penerbit, pemilik tanda dagangan dan pengendali mengumpulkan pampasan dari kuari penerokaan yang bersangkutan, tanpa pengantara.

Parameter ICO BitclaveParameter ICO Bitclave

Kajian pasaran dan industri

kita semua menyedari datum bahawa promosi dan pemasaran dalam talian tidak menjamin penjualan.

Walaupun begitu, perkara yang sama masih dinyatakan sebagai bahagian promosi yang dominan. Lagipun, pelanggan yang menarik mungkin sama dan itulah tujuan pembekal dan pengeluar perkhidmatan menggunakan duit syiling dalam perkembangan pembentukan iklan dalam talian, demonstrasi, pandangan, dan klik.

Singkatnya sementara pasaran iklan dalam talian telah mencapai skor $ 550 bilion, yang sama masih belum disenaraikan di bawah bahagian yang cekap dan berkesan.

Dalam situasi ini, Bitclave dengan BASE mempunyai rancangan untuk memukul pasaran dengan sudut pandang yang berbeza sama sekali. Ekosistem carian aktif Bitclave mampu menyimpan dan menguruskan sejumlah besar maklumat, juga dengan perincian minuscule.

Walau bagaimanapun pasukan tidak merancang untuk menjual data ini kepada penganjur berskala besar, tetapi mereka bertekad untuk menyebarkannya kepada pengguna dengan bantuan teknologi blockchain yang terdesentralisasi.

Ulasan Produk

Rekod dan data pengguna Bitclave dilindungi daripada penggodam dan tidak diragukan lagi pengguna dapat mengatur praktik data peribadi mereka dengan kontrak blockchain.

 • Dilindungi daripada penimbang tara (meditator) | Projek Bitclave berdasarkan Ethereum platform blockchain yang menyokong sama dalam memastikan bahawa data peribadi pengguna dan ID mereka dilindungi dari perantara.
 • Penggunaan token | Tujuan utama ‘Token Aktiviti Pengguna‘Juga dikenali sebagai’ CAT ‘akan menjadi sumbangan dalam menguruskan usaha BASE. Dengan kata yang lebih mudah, pemegang token adalah pemilik perniagaan dan individu. Pada dasarnya ‘CAT’ akan digunakan sebagai sumber pembayaran untuk maklumat, perkhidmatan, dan barang dalam ekosistem.

 Kekuatan projek 

 • Pasukan projek bitclave merancang untuk bekerja dengan genangan pengguna yang tidak terhad, termasuk pembeli dan vendor.
 • Untuk kejayaan mana-mana projek, adalah penting bahawa pasukan yang mengusahakannya merangkumi pengalaman dan kepakaran dalam bidang yang sama. Dengan pengalaman bekerja di syarikat besar, 20 profesional projek Bitclave merangkumi pengalaman dan pengetahuan yang luas dalam bidang privasi data, sistem pembayaran dan IT.
 • Mesin pencari BASE sedang dalam tahap ujian. Versi alfa produk kedua yang disebut Match ICO sudah bersedia untuk percubaan (matchico.com)

Kelemahan Projek

 • Tiada rancangan pembangunan atau tarikh pelancaran dalam peta jalan
 • Tidak ada ganti rugi jika bekerja di podium ini semudah dan efisien seperti di Google, pendeknya, dimensi rangkaian mungkin tidak pasti.


Kajian Kertas Putih

Sama ada mencari ciri kejuruteraan platform, kerjasama penjual-pembeli atau penjelasan buku besar, dengan semua maklumat yang diperlukan kertas putih telah diberikan kepada penonton sebelum ICO dirancang. Lebih-lebih lagi, dengan yang sama, penerangan mengenai pasaran enjin carian dengan interaksi carian dengan penjual juga ditambahkan.

Ulasan Pasukan

Ditubuhkan pada tahun 2016, pasukan ini menyatukan visi untuk membina semula hubungan antara perniagaan dan pelanggan berdasarkan kepercayaan dan ketelusan kontrak pintar.

Sejak awal, pasukan Bitclave percaya bahawa dunia internet dapat berubah menjadi tempat yang lebih menjanjikan jika hanya rangkaian iklan tersembunyi yang diubah dan dinaikkan menjadi souk yang digerakkan oleh pergerakan di mana pelanggan dan tanda dagang, turut mengambil bahagian dalam penciptaan nilai sementara pembangunan ekspresif yang menghubungkan peningkatan dan pemerolehan.

Dengan 20 jurutera, ada juga penasihat, yang siap melayani dengan nasihat pakar dalam bidang sistem pembayaran, privasi dan teknologi blockchain. Dengan beberapa kakitangan yang bekerja di Rusia, kebanyakan anggota pasukan projek ini bekerja dari San Francisco dan California.

Profil lengkap ahli pasukan boleh dilihat di LinkedIn, dengan Bitclave disenaraikan sebagai tempat kerja mereka sekarang.

Kajian ICO BitclavePasukan ICO Bitclave

Alex Bessonov (Ketua Pegawai Eksekutif) – dengan pengalaman lebih dari 20 tahun dalam bidang keselamatan, privasi dan industri blockchain, Alex bekerja dengan LG elektronik sebagai ketua jabatan keselamatan.

Patrick Tague (CTO) – dengan ijazah akademik di ECE (kejuruteraan elektrik dan komputer) dari Universiti Carnegie Mellon, Patrick mempunyai kepakaran dalam keselamatan bersepadu dan tanpa wayar.

Emmanuel Owusu (Ketua Arkitek) – calon dalam bidang sains dari Universiti Carnegie Mellon.

Vasily Trofimchuk (pengurus projek) – dengan kepakaran dalam pengiklanan, teori permainan, teknologi dan pengurusan blockchain, Vasily memiliki gelar MBA dengan ijazah sarjana pengembangan perisian. Dia juga pencipta platform studio Astra.

Yan Michalevsky (arkitek keselamatan) – Semasa menjadi usahawan dan calon sains universiti Stanford, Yan memiliki kepakaran dalam sistem komputer dan sokongan pengaturcaraan privasi.

Andrey Shashlov (Pembangun teras) – seorang usahawan, inovator dan peminat teknologi blockchain, Andrey adalah pembangun tumpukan penuh, yang kini menumpukan perhatian pada Android dan iOS.

Kami mengambil projek ini

Berkhidmat sebagai penyelesaian untuk masalah adalah salah satu aspek, namun memastikan bahawa pengguna dapat memahami hal yang sama dan memburukkan sifatnya sama sekali berbeza. Pasukan Bitclave bekerja keras untuk memastikan bahawa bukan hanya orang yang mahir teknologi memahami apa yang berlaku Cryptocurrency dunia tetapi semua mesti mempunyai pengetahuan yang sama.

Kajian ICO BitclaveKajian ICO Bitclave

Penilaian Purata: 8.5 / 10

Ingin kami menyemak ICO anda, menghantar e-mel kepada kami di [e-mel dilindungi]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector