Hoe de volgende grote ICO-investeringsmogelijkheid te kraken?

Een van de populairste onderwerpen op de markt en een favoriet onder de crypto-investeerders, ICO is een unieke gedecentraliseerde fondsenwervingsmethode die is gecentreerd rond cryptocurrencies. Een populaire bron van kapitaal voor startende bedrijven, in ICO, wordt een deel van de door crowdfunding gefinancierde cryptocurrency vooraf toegewezen aan de investeerders in een tokenvorm in ruil voor andere cryptocurrencies.

De eerste token-verkoop (ICO) vond plaats in juli 2013 door Mastercoin. Onlangs, in 2017, zijn ICO’s zo populair geworden dat alleen al in dat jaar ongeveer $ 6 miljard werd opgehaald via ICO’s.

Ons team heeft een lijst met KPI’s opgesteld die u goed kunt gebruiken voordat u uw volgende ICO-investering beslist.

7 vragen die u moet beantwoorden voordat u tot de beslissing van ICO Investment komt?

  • Wit papier

Vraag: Wat is het project? Wat is de symbolische structuur?

Een essentieel document dat het doel van het project beschrijft. Lees dit document grondig door, dat u een overtuigende uitleg kan geven waarom dit project moet worden gecreëerd, het doel dat het zal dienen en hoe het zijn deelnemers gaat stimuleren.

Dingen om te kijken in een whitepaper:

Let bij het doornemen van de whitepaper op het doel van het token in de zin dat het een utility-token of een beveiligings-token is. Utility-tokens vertegenwoordigen uw toekomstige toegang tot het product of de dienst van het bedrijf. In het geval dat een token zijn waarde ontleent aan een verhandelbaar activum, is het een beveiligingstoken en onderworpen aan de voorschriften van federale effecten.

Token mechanica dat zal je informeren over het aantal tokens dat te koop zal zijn, de zachte dop, harde dop, hoeveel er later wordt verbrand en hoeveel er onder het team wordt verdeeld.

Gebruik van opgehaalde fondsen zoals in hoeveel er op de marketingafdeling zal gaan of zal worden gebruikt voor de daadwerkelijke productontwikkeling, moet het in principe de juiste verdeling van de fondsen hebben die in het document worden vermeld.

  • Team profiel

Wie zijn de mensen achter dit project?

Krijg inzicht in de achtergrond van het leidende team. Als de focus van het product bijvoorbeeld op biochemie ligt, moeten er mensen in het team zijn die gespecialiseerd zijn op dit gebied. Kijk bovendien in hun profielen op LinkedIn-, Twitter- en Medium-accounts om te zien of ze nep of echt zijn. Als er weinig informatie beschikbaar is of deze moeilijk te vinden is, is dit een negatief teken.

  • Bedrijfsmodel

Hoe profiteren de investeerders van het project??

Zoek naar de ROI die het ICO-project biedt. Return on Investment (ROI) meet in feite de winst of het verlies dat op een investering wordt gegenereerd in verhouding tot het geïnvesteerde bedrag. Als u weet wat de ROI is, krijgt u het bedrag dat u in de toekomst zou kunnen verdienen met de investering.

  • Acceptatie door de gemeenschap

Zijn mensen vooral ontwikkelaars enthousiast over deze projecten?


Het is van vitaal belang dat het project zich in een open community zoals Telegram of Slack bevindt, zodat investeerders hun vragen kunnen beantwoorden. Kijk naar de grootte van hun gemeenschap, is deze onlangs opgericht en de activiteit waarbij het betrokken is. Het zou ook aanwezig moeten zijn op een aantal andere bronnen, zoals Facebook, Twitter, Reddit enz..

  • Voorlopig ontwerp & Product

Wat is de fase van het project?

Het is essentieel dat een ICO al een prototype beschikbaar heeft of dat het team eraan werkt. U zou iets nodig hebben om uw vertrouwen in te stellen voordat u in een ICO investeert. Het geeft je in feite een idee van wat voor soort ICO zal zijn en, nog belangrijker, het project zal iets hebben om op te steunen. Het laat zien dat het team niet alleen geen idee heeft bedacht, maar er vooruitgang mee boekt.

  • Backing-technologie

Wat is het platform voor token?

Is het project gebaseerd op een bitcoin- of Ethereum-platform? Wat is de reden om voor een bepaald platform te kiezen? Dit zijn enkele van de belangrijke vragen die moeten worden beantwoord. Een vertrouwd platform betekent dat u iets hebt om op te steunen en vertrouwt op de authenticiteit ervan.

  • Probleemstelling

Welk echt probleem lost dit project op??

Lost het project een probleem op of is het gebaseerd op iemands gril? Gewoonlijk heeft een project een probleemstelling gedefinieerd en gegeven, maar als u het probleem waarvoor het de oplossing biedt niet kunt vinden, wordt het tijd om achterdochtig te worden.  

Een van de trending en meest lucratieve opties in de huidige markt, ICO is iets dat de aandacht van beleggers verdient. Zorg ervoor dat u deze punten in gedachten houdt terwijl u goed onderzoek doet om deze optie te verzilveren.

Dus als je eenmaal overtuigd bent van deze vragen, denken we dat je erg bezig bent met het kraken van je volgende grote winst-ICO. Blijf ons volgen voor ons volgende artikel over tools voor ICO.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector