Top 5 IOTA-kranen – Alles wat u moet weten

Top 5 IOTA-kranen

Cryptocurrencies hebben de wereld veel nieuwe concepten gekocht die nog nooit eerder zijn gezien of gehoord.

Crypto-kranen in zo’n tool die veel mensen naar het toe trekt vanwege het gratis aanbod en ook een geweldige manier is geworden om te adverteren en een munt op de markt te brengen. Voor mensen die het niet weten, zijn cryptokranen webpagina’s of sites die crypto’s aanbieden in ruil voor het voltooien van microtaken zoals het bekijken van advertenties of het oplossen van kleine puzzels of captcha’s..

Er zijn verschillende kraanwebsites die beroemd zijn geworden en die veel mensen naar zich toe hebben getrokken, maar die niet allemaal echt winstgevend waren vanwege een ongeplande activiteit of het werken aan kranen die niet zo waardevolle munten uitdeelden.

Terwijl in de beginjaren alle kranen zich alleen op Bitcoins concentreerden, zijn er de afgelopen jaren veel altcoin-kranen opgedoken en hebben er veel enthousiastelingen aan vastgelijmd. Onder deze altcoins hebben IOTA-kranen ook veel grip gekregen, omdat veel mensen geloven dat IOTA de munt zou kunnen zijn die de komende jaren een grote prijsstijging zou kunnen hebben..

Wat is IOTA?

IOTA is uitgevonden door onder de IOTA Foundation, die rond 2015 met succes een cryptomarktdebuut maakte.

Het hele doel van het project en de munt was om het internet der dingen mogelijk te maken. Het oprichtende bedrijf achter het project, IOTA foundation, is een non-profit organisatie, en heeft de volledige verantwoordelijkheid over hoe het netwerk functioneert en hoe het in de toekomst zal blijven groeien. De stichting heeft ook de verantwoordelijkheid om elk strategisch partnerschap aan te gaan dat ten goede komt aan het project. Hoewel de ontwikkeling goed verloopt, is het project al gegroeid en zijn er uitstekende partnerschappen gesmeed met grote bedrijven over de hele wereld, waaronder Volkswagen, Samsung, Bosch en Fujitsu..

Volgens veel analisten op straat is IOTA als technologie behoorlijk revolutionair omdat het probeert een nieuwe laag voor gegevensoverdracht en transactie-afwikkeling te creëren voor het internet der dingen (IoT), die zelf wordt aangeprezen als de toekomst van technologie. De munt is gebaseerd op een nieuwe gedistribueerde grootboektechnologie (DTL) die de Tangle wordt genoemd en waarvan wordt aangenomen dat deze de tekortkomingen en inefficiënte ontwerpfouten van huidige blockchains verhelpt. Dit betekent dat er geen mining nodig is omdat er geen blocks en blockchains zijn. In plaats daarvan brengt IOTA een extreem nieuwe manier om tot consensus te komen, wat eigenlijk een peer-to-peer-systeem is en volledig gedecentraliseerd.

Met het doel om het blokkeringssysteem te elimineren, probeert de kluwen van de IOTA oplossingen te vinden voor betere schaalopties. Op Tangle moet elke transactie-maker wat rekenwerk doen en ten minste twee eerdere transacties goedkeuren voordat zijn transactie doorgaat. Dit kan worden gezien als een transactie in IOTA zonder enige kosten die kunnen worden behandeld als een beloning voor het samenwerken en het helpen van anderen en het beveiligen van het netwerk.

De IOTA Tangle geïllustreerd– De IOTA Tangle geïllustreerd

Waarom de community optimistisch is over IOTA?

IOTA wordt beschouwd als een mooie toekomst naast andere cryptocurrencies omdat het een faciliteit is die zelf wordt aangeprezen als de toekomst van technologie – The Internet of Things.

Het projectteam heeft de juiste stappen genomen om te bewijzen dat dit de munt van de toekomst zal zijn. De fundamentele stappen die het team heeft genomen, hebben in feite veel mensen aangetrokken door IOTA te kopen en ook de kranen actief te houden.

 • Geweldige partnerschappen: Team IOTA heeft veel geweldige partnerschappen die het in de echte wereld kunnen gebruiken – een droom die de meeste cryptoprojecten willen. Zijn CISCO, Samsung en Volkswagen hebben IOTA uitgekozen om zijn technologie te testen. In feite test zelfs de stad Taipei IOTA om identiteitskaarten uit te geven aan haar burgers die gebaseerd zullen zijn op Tangle.
 • IoT is het volgende grote ding: IoT is overal en dat zou ook de facilitator kunnen zijn, de IOTA, en daarom raakt de wereld er langzaam achteraan. De verwachting is dat B2B-uitgaven voor IoT-technologieën, software, apps en oplossingen zullen bereiken € 250 miljard ($ 267 miljard) tegen 2020. En dat is het soort markt waarop IOTA zich richt.
 • Superieure technologie: Op het moment dat zelfs de grootste blockchains niet uit de buurt van problemen kunnen blijven en worstelen, heeft IOTA zojuist de wereld een oplossing gegeven die een goed alternatief kan zijn. Dus IOTA geeft niet alleen een alternatieve technologie, maar iets is prominenter en een tandje hoger.

Hoewel er nog veel werk aan de winkel is door het team aan IOTA en zijn Tangle, maar er is genoeg vlees in het spel dat iedereen aan de munt houdt en daarom raken veel mensen gehecht aan IOTA-kranen. Daarom hebben we erover nagedacht om ze op de beste manier naar je toe te brengen, waar je gratis IOTA’s kunt krijgen.

Beste IOTA-kranen

Hier in één overzicht zijn de beste IOTA-kranen en hun belangrijkste kenmerken –

Naam van de kraan Belangrijkste functies
MineIOTA
 • Vereist weinig of praktisch geen werk van de gebruiker.
 • Het is heel eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken 
 • De kraan is een van de beste betalers en zonder beperkingen
 • Vertraagt ​​betalingen niet die meestal binnen een dag plaatsvinden.
IOTAfaucet
 • Helpt mensen IOTA en Tangle te leren kennen en begrijpen.
 • Voor herroeping moet een aanvraagformulier worden ingevuld
 • Een keer per dag opnemen
 • Beperkt de kans op fraude doordat verdere instructies per e-mail worden verzonden om op te treden 
IOTAFaucet Reddit
 • Het verdeelt beloningen onder gebruikers wanneer ze berichten plaatsen in de sub.
 • Het vereist veel minder werk voor de gebruiker
 • Zeer eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken voor gebruikers
 • De kranen geven een goed salaris van ongeveer 20 IOTA per post
 • Het staat zes berichten per dag toe
IOTA Boombitcoins
 • De gebruiker moet elke 5 minuten werken om een ​​nieuwe Captcha op te lossen.
 • De kraan is erg gebruiksvriendelijk 
 • De uitbetaling van de kraan is behoorlijk en betaalt tot 1200 per uur
 • Zodra een gebruiker 100.000 IOTA bereikt, kan hij een opname aanvragen en wordt de uitbetaling binnen 12 uur gedaan 
IOTAlottery Reddit
 • De loterijtoewijzing is slechts één kaartje voor één gebruiker
 • De kosten per ticket zijn +10.000 IOTA
 • De trekking van de loterij vindt slechts één keer per maand plaats 

1. MioneIOTA

Dit is een kraanwebsite die ervoor zorgt dat gebruikers Monero mijnen en ze betaalt in IOTA. Dit is het geval met de meeste IOTA-kranen die hun gebruikers vragen om Monero voor IOTA te minen, aangezien Monero nog steeds een blockchain is en IOTA niet. Maar wat MioneIOTA anders maakt, vereist veel minder werk van de gebruiker. Het is ook een van de best betalende voorwaarden voor kranen, namelijk de mijnkracht die het systeem van de gebruiker kan leveren. De kraan betaalt ook onmiddellijk uit en heeft geen dagelijkse limiet voor opnames

2. IOTAfaucet

Deze kraan is een experimenteel en bètaproject dat is gemaakt met het doel om een ​​echte kraan te ontwikkelen, zodat deze gratis IOTA’s kan afgeven voor distributie en ook meer mensen kan laten kennismaken met IOTA, de Tangle-technologie en hoe het anders is. Omdat de kraan experimenteel is, heeft de kraan een aantal regels die enigszins verschillen, zoals van elke gebruiker wordt verwacht dat hij er maar één per dag opneemt en om de munten te ontvangen, moet de gebruiker het formulier voor opnameverzoek invullen en indienen. Post waarin de gebruiker de e-mail over de instructies krijgt

3. IOTAFaucet Reddit

Nog een kraan die gebruikers een redelijk fatsoenlijk loon geeft zonder veel werk te doen. De interface van de website is supereenvoudig en is heel gemakkelijk te navigeren. De kraan vraagt ​​zijn gebruikers om een ​​nieuw bericht te plaatsen met de huidige zin en hun gratis tokens te ontvangen. Elke gebruiker krijgt een limiet van zes posts per dag. Het loon van de kraan is behoorlijk behoorlijk en voor elke post krijgen de gebruikers maximaal 20 IOTA.

4. IOTA Boombitcoins

Boombitcoins is een van de best betalende sites voor IOTA en geeft gebruikers de kans om meer dan 100.000 IOTA te trekken met een uitbetaling in minder dan 12 uur. Om de uitbetaling te maximaliseren, moet een gebruiker 1000 keer een claim van 100 IOTA indienen. De kraan vereist dat gebruikers zich elke vijf minuten inspannen en houdt de gebruiker dus behoorlijk bezig en, scherp, elke vijf minuten. Zelfs met de inspanning van elke vijf minuten is de kraan vrij eenvoudig te gebruiken en dus ook de navigatie op de website.

5. IOTAlottery Reddit

Deze kraan is gebouwd als een loterij waar alles afhankelijk is van geluk. Deze loterijtrekking vindt slechts één keer per maand plaats en zeker als de gebruiker het loterijsysteem en de opwinding eromheen leuk vindt. De gelukkige winnaar van deze loterij wordt uitbetaald in IOTA’s die kunnen worden ingewisseld voor contant geld wanneer de gebruiker maar wil. Voor een gebruiker die deelneemt en een kaartje krijgt om deel te nemen aan de loterij, moet hij 10000 IOTA storten. Deze kraan wordt beschouwd als een goede investering voor risiconemers.

Misschien vind je dit ook leuk: Crypto Faucets 101: Is Moon Litecoin de beste Litecoin-kraan

Gevolgtrekking

Het is vrij duidelijk dat IOTA een munt is die hier een tijdje zou kunnen blijven en mensen gaan op jacht naar steeds meer kranen die ze waard vinden in IOTA. Het is nog steeds moeilijk om een ​​pure IOTA-kraan te vinden, omdat de munt niet kan worden gedolven, maar nog steeds met alle bijbehorende activiteit en voor zover gebruikers IOTA krijgen, is het redelijk goed.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me