Hoe u hoge winsten kunt behalen op Cryptocurrency Exchange

Kunt u?

Het korte antwoord is dat je het niet kunt.

Maar er zijn enkele tips voor beleggen die uw risico op verlies veel lager maken. En uw winstpotentieel is veel hoger.

Basislijn versus Noobs

Ten eerste, aangezien we de komende drie tot vijf jaar een monumentale stijging van Bitcoin, Ethereum en Litecoin zullen zien, kan men er zeker van zijn dat deze drie primaire en “baseline” -munten zullen blijven stijgen. Dit gezegd hebbende, is het een perfect moment om van BTC over te stappen op alt-munten met lage aankoopkosten. En waarom? Omdat als we zoiets als Verge zien stijgen van een cent naar een dollar, degenen die er voor een cent in hebben geïnvesteerd, een honderdvoudig rendement op hun investering (ROI) zien..

Eerste dingen eerst

Dus hier is wat belangrijk is, je moet BITCOIN BLIJVEN KOPEN. Al die tijd moet je er kleine bosjes van nemen en het via een beurs als Binance of iets dergelijks investeren in wat kortweg “altcoins” worden genoemd. Ze zijn eenvoudigweg de runner (s) -up. Voor nu. Maar net als bij uitwisselingen, moet het beste nog komen. Zullen we een andere valuta zien die bitcoin dollar-voor-dollar overeenkomt? Absoluut. Gewoon niet meteen. Maar het is opmerkelijk hoe snel sommige groeien. Neem bijvoorbeeld het feit dat Verge de afgelopen week in waarde is vervijfvoudigd. Het ging van een cent in twee, naar drie, naar vier, naar VIJF, in de loop van een week.

Tijdlijn

Dit betekent dat als iemand vorige week $ 1000 USD in Verge zou hebben geïnvesteerd, zijn investering vandaag maar liefst VIJF DUIZEND dollar waard zou zijn. Dat is een salaris van $ 4000 voor een week achterover leunen en kijken naar een ticker die je vertelt dat je investering stijgt.

Verbazingwekkend

Nooit eerder in de geschiedenis van valuta of waren hebben wij als mensheid zo’n stijging gezien. In wat dan ook. Ooit. De totale diepgang van de snelle opkomst van cryptocurrency als een stabiele vorm van handel in grondstoffen is in een tijdsbestek van tien korte jaren van niets naar de spreekwoordelijke 160 MPH gegaan. Het is echt opmerkelijk!

Hier om te blijven!

Cryptocurrency is hier. En zolang munten worden gedolven, transacties worden geverifieerd en nieuwe alternatieve valuta’s voor “de grote drie” zich blijven aandienen, zijn investeringsmogelijkheden voor enorme opbrengsten niet alleen mogelijk, maar wat is er zo bijzonder om te kunnen zeggen in de wereld van financiën; en wat bijna het beste wordt gefluisterd; ze zijn WAARSCHIJNLIJK.

Waarschijnlijkheid?

Investering is een kwestie van waarschijnlijkheid. Niemand kan voorspellen wat een man zal doen. Maar het is mogelijk om met een hoge mate van nauwkeurigheid te voorspellen wat de gemiddelde man zal doen. Daarom vertrouwen beleggers zo sterk op mond-tot-mondreclame. Evenals het zelf in de gaten houden van de markt.

Wat te kopen

Dit is een spel waarbij iedereen wint. Zeker als je je vrienden tips geeft over wat ze kunnen kopen. Dit is hoe het begint; iemand vraagt, “wat is goed om nu te kopen …” Een meer ervaren belegger zal zonder terugdeinzen antwoorden, zoiets als: “Koop ADA, IOTA, XVG en mogelijk een beetje Ripple, als je er het geld voor hebt. Maar blijf BITCOIN, Ether en LITECOIN KOPEN. “

Wat is belangrijk?

Dus wat belangrijk en van de grootste waarde is om te beseffen, is dat terwijl je cryptocurrency zoals bitcoin, ether of Litecoin moet GEBRUIKEN om de alternatieven te KOPEN, je dan je investering in bitcoin zelf moet aanvullen. En Ether. EN LITECOIN. U kunt uw investering in bitcoin, ETH en LTC niet zomaar uitputten ten gunste van het kopen van altcoins en verwachten in de komende jaren een volledig ontwikkelde portefeuille te hebben. Er is een enorm groeipotentieel in de altcoins, maar er is misschien nog MEER groeimogelijkheden in de “grote drie”.

Het wrijven?

Hierin ligt het probleem. Voor als u uw vermogen van bitcoin naar Verge verplaatst. De prijs van Verge-wezens moet verdubbelen, dan weer verdubbelen en dan OPNIEUW verdubbelen. Het zal op deze weg doorgaan! Het is dus een PRACHTIGE tijd om Verge te kopen.

– Wat is er dan aan de hand?

Helaas zie je dan dat de prijs van bitcoin meteorisch blijft STIJGEN. Net zoals u uw geld UIT BTC haalt en het in XVG stopt! Dus wat geeft? Hoe kunt u zowel in bitcoin als in altcoins een sterke aanwezigheid behouden? Het kost geld. Wijselijk geïnvesteerd, op het JUISTE TIJD.

Onbeperkte watervoorziening

Bitcoin groeit als een onkruid met een onbeperkte watervoorziening. Hij heeft dorst, en hij krijgt zoveel te drinken als hij aankan. Daarom zien we vertragingen in inkooporders. Mijnwerkers kunnen de vraag momenteel nauwelijks bijhouden. Het is over een periode van een maand gegaan, van $ 15,5K tot maar liefst $ 19,2K. Hoe is dit mogelijk?

Vraag en aanbod

Er is slechts een bepaald aantal bitcoins dat kan worden gedolven. En op een willekeurige dag groeit de vraag naar dit zeer beperkte actief exponentieel. De prijs opdrijven. Bovendien, als mensen geld uit BTC halen en het in bijvoorbeeld XVG, IOTA, Ripple of ADA gebruiken … gaan die bitcoins weer in omloop. Of beter gezegd, worden VERHANDELD naar degenen die deze alternatieve munten al in hun bezit hebben.

Beperkte hoeveelheid

Het is belangrijk om te begrijpen; dat hoewel er slechts een vast aantal munten is, hun waarde blijft stijgen, waardoor ze elke opeenvolgende dag steeds waardevoller worden. Zal de markt ooit crashen? Mogelijk; naarmate andere valuta’s stijgen, zullen bitcoin, Ether en Litecoin hier en daar een beetje dalen. Maar de TREND is dat het steeds hoger en hoger blijft.

Een miljoen dollar

Projecties voor BTC zullen aantonen dat de valuta tegen het jaar 2020 $ 1M USD per COIN zou kunnen bereiken. Dat is slechts twee korte jaren verwijderd. Er blijven slechts 700 dagen over tot de munten die vandaag $ 16.000 waard zijn, elk een miljoen USD waard zijn. Dit; is echt een opwindende tijd om in te leven en te investeren, want met kansen voor zulke dramatische winsten op investeringen, is dit het moment om te kopen.

– In feite was gisteren het moment om te kopen

Dit stimuleert de urgentie die de markt aandrijft. Wat de prijzen opdrijft, wat op zijn beurt en cyclisch de markt stimuleert.

Het is fascinerend

En terwijl u uw vrienden en mede-investeerders om tips vraagt ​​voor wat u kunt kopen; Luister naar ze. Maar doe ondertussen in uw eigen tijd onderzoek naar wat de munten ZIJN die u heeft aangemoedigd om te kopen. Sommige hebben heel andere facetten dan andere. En verschillende niveaus van dynamische respons in de markt.

Langetermijndenken

Als u bijvoorbeeld een langetermijninvesteerder bent, zoals we allemaal zouden moeten zijn, is het van het grootste belang om bitcoin te blijven kopen. Ether. En Litecoin.

Schop jezelf

Je zult jezelf figuurlijk en letterlijk schoppen als je dat niet doet. En waarom? Want als je vandaag zelfs $ 1000 kunt binnenhalen, tegen de tijd dat bitcoin binnen een paar $ 1 miljoen USD bereikt (ik zei er bijna een paar) … omdat 2020 een paar jaar weg lijkt te zijn. Het is niet! 2020 komt snel.

En als u niet wilt missen wat misschien wel de grootste investeringskans in de geschiedenis van de mensheid is, dan IS NU DE TIJD OM TE KOPEN. 2020 is niet over een paar jaar. Het zijn maar een paar. Bedenk dat het 700-dagen-teken snel nadert. In de tijd die nodig was om dit artikel te schrijven, zijn we net zoveel dichter bij dag 699.

Projecties

Dit is waarom: wanneer BTC $ 1 miljoen USD / muntstuk bereikt, is uw schamele investering van $ 1.000 $ 52.083 waard en verandert. Dat is genoeg om in sommige delen van de wereld een huis te kopen. Of een mooie auto. Of een universitaire opleiding voor uw kinderen. Dat is genoeg om vervolgens opnieuw te investeren in bijvoorbeeld Verge, dat tegen die tijd ongeveer $ 0,60 zal bedragen, en wanneer het dan $ 1,00 bereikt, is uw $ 52K het grootste deel van $ 87.000 waard..

U ziet dus hoe in minder dan vier jaar een investering van $ 1.000 kan veranderen in bijna $ 90.000.

Door hetzelfde algoritme voor investeringen in cryptocurrency kunt u een investering van $ 100 nemen en deze gemakkelijk in $ 9000 veranderen. Tegen het jaar 2021.

En let op mijn woorden, deze toekomstige data zullen zoveel eerder op ons zijn dan we ons realiseren. Koop nu. Het korte antwoord op de vraag: “Hoe kan ik veel geld verdienen door in cryptocurrency te investeren?” Wordt simpelweg hiermee beantwoord:

Koop het

En kijk hoe uw investering bloeit als een bloem in de zon. Of beter nog, een GEBIED van bloemen.

Opsommen. We hopen dat deze informatie u helpt en dat u zich zult herinneren, terwijl u investeert in kortetermijngroeimunten zoals IOTA, Verge, ADA, Ripple en anderen, dat u uw schatkist moet aanvullen in de spreekwoordelijke grote drie. Dat zijn de fundamentele aspecten van dit hele systeem. Welkom in de wereld van blockchain-technologie. Het worden een hele goede tien jaar voor investeerders die rustig kunnen wachten, naar de markt kunnen kijken en verstandige investeringen kunnen doen.

Laat ons uw mening over bitcoin weten in de onderstaande opmerkingen of schrijf ons op [e-mail beveiligd]

De gepresenteerde inhoud kan een persoonlijke mening van de auteur bevatten en is onderhevig aan marktvoorwaarden. Doe uw marktonderzoek voordat u in cryptocurrencies investeert. De auteur of de publicatie is niet verantwoordelijk voor uw persoonlijke financiële schade.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me