Hoe en waar Bitcoin te kopen in het VK (TOP-beurzen beoordeeld)

Het Verenigd Koninkrijk is een land met veel technische kennis. Het land is het land dat de wereld de historische industriële revolutie heeft gegeven die de manier waarop dingen functioneren in de productie verandert. Hoewel het land een beetje achterop raakte in moderne technologie met de opkomst van de VS en Japan, herwint het zijn terrein en adopteert het in een behoorlijk tempo nieuwere digitale technologie. En de cijfers zeggen het ook.

 • Volgens het 2018-rapport van Tech Nation groeit technologie 2,6 keer sneller dan de rest van de Britse economie.
 • De digitale-techsector is voor de Britse economie bijna £ 184 miljard waard, tegen £ 170 miljard in 2016.

Londen is langzaamaan naar de tweede plaats van de meest verbonden plek voor technologie ter wereld geklommen, na Silicon Valley, en is zelfs nog beter als het gaat om het aandeel buitenlandse klanten. Hoewel Londen toevallig het epicentrum is, blijft de technologische groei niet beperkt tot de geografische grenzen van de stad. Volgens hetzelfde rapport verspreidt de technologische groei zich langzaam de 16 steden in het VK, waaronder steden als Newbury, Reading, Stafford, Huntingdon enz. Om er maar een paar te noemen..

Crypto en Blockchain in het VK

Net als veel andere landen in de wereld, is de crypto- en blockchain-industrie vrij in opkomst in het Verenigd Koninkrijk. Volgens de financiële waakhond van het land de Autoriteit voor financieel gedrag (FCA) Beurzen met hoofdkantoor in het VK zijn goed voor ongeveer 1 procent van de dagelijkse wereldhandel. Als financieel centrum en centrum voor startups en volwassen financiële bedrijven heeft Londen grote cryptobedrijven aangetrokken. Een recent onderzoek uitgevoerd door de financiële waakhond met de hulp van Kantar gaf TNS enkele interessante feiten over hoe de industrie vorm kreeg en hoe het publiek voor cryptocurrency nog steeds vrij ontluikend maar groeiend blijft. In december 2018 interviewde Kantar 2132 mensen om hun mening te krijgen over de nieuwste vorm van technologie die het potentieel heeft om het functioneren van de wereld te veranderen. De bevinding van het rapport toonde aan dat momenteel een zeer klein aantal neigt naar cryptocurrencies, wat ook betekent dat er nog een enorme markt te veroveren is. De bevinding van het rapport was als volgt:

 • Meer dan 70% van de ondervraagden heeft nog nooit van cryptocurrencies gehoord of wist niet hoe ze er een moesten definiëren.
 • Het kopen van cryptocurrencies is niet erg populair in het land en daarom was de schatting dat slechts 3% van de totale steekproef in het verleden crypto’s heeft gekocht.
 • Eigenaars van cryptocurrency hebben de neiging om hun eigen geld te gebruiken om het te kopen. Geen van de respondenten gaf aan geld te hebben geleend van financiële bedrijven of vrienden / familie.
 • Slechts 8% van alle eigenaren van cryptocurrency voltooide ‘diepgaand onderzoek’ alvorens tot aankoop over te gaan, en 16% deed geen voorafgaand onderzoek.
 • Meer dan 1 op de 3 heeft de waarde van hun cryptocurrency nooit gecontroleerd sinds de aankoop.
 • Ongeveer 40% van de eigenaren van cryptocurrency verwacht het voor 3 of meer jaar vast te houden, terwijl de helft meldt dat ze al een deel of alles hebben verkocht.

Regelgeving ontwikkelen

Hoewel de bovengenoemde cijfers nog steeds erg naïef zijn om een ​​volledig beeld te geven van de industrie en het potentieel dat deze in het Verenigd Koninkrijk heeft. Ook de toezichthouder begrijpt dit en houdt nauwlettend in de gaten hoe hier een regelmuur omheen gebouwd kan worden. Veel ervan draait nog steeds om de Brexit, omdat die opnieuw de koers van de regelgeving zou bepalen zodra Groot-Brittannië zichzelf uit de Europese Unie haalt..

Om zijn standpunt duidelijk te maken en volledige controle te hebben over de situatie van vandaag en morgen, heeft de Britse toezichthouder begin 2018 een Cryptoasset Taskforce opgericht en in een rapport geconcludeerd dat het VK proactief moet zijn in het reguleren van cryptocurrency en blockchain om een evenwicht tussen het waarborgen van de veiligheid en transparantie van markten en het behouden van haar leidende positie op het gebied van financiële innovatie.

Met een duidelijk afgemeten benadering bij het ontwikkelen van zijn regelgeving rond cryptocurrencies, heeft het Verenigd Koninkrijk nog steeds geen specifieke cryptocurrency-wet en worden cryptocurrencies nog steeds niet beschouwd als een wettig betaalmiddel in het land. Maar het land realiseert zich dat het deze nieuwste innovatie zal moeten behandelen met een ‘unieke identiteit’.

Topbeurzen in het VK om Bitcoin te kopen

Inzicht in de mogelijkheid en de hoeveelheid markt die nog moet worden veroverd, hebben veel uitwisselingen – wereldwijd en lokaal – een winkel geopend en helpen Britse burgers bij het kopen van bitcoins. Deze uitwisselingen moeten nog steeds een registratieproces volgen bij FCA om de “slechte spelers” uit de industrie te houden. Aangezien de waakzame toezichthouder de slechte beurzen buiten het land houdt, laten we eens kijken welke de beste markten / beurzen zijn waarmee Britten de bitcoin kunnen kopen.


Coinbase

Een van de grootste crypto-uitwisselingen ter wereld, ik ben ook de leider hier in het VK. Coinbase staat voor vertrouwen en eerlijkheid in de crypto-wereld, aangezien de uitwisseling veilig is en nooit is gehackt. Coinbase is een gemakkelijke en snelle manier voor nieuwe gebruikers om bitcoins te kopen. Het ondersteunt klanten in meer dan 30 landen, waaronder de Verenigde Staten, Europa (naast Duitsland), het VK, Singapore, Canada en Australië en deze lijst wordt met de dag groter. Hiermee kunnen gebruikers bitcoins kopen met een bankpas, bankoverschrijving, SEPA-overschrijving en meer.

Voordelen

 • Betrouwbaar
 • Hoge liquiditeit en limieten
 • Makkelijk te gebruiken, nieuwkomersvriendelijk
 • Diverse betalingsmogelijkheden

Nadelen

 • Aankopen via bankoverboekingen nemen ongeveer 3 tot 5 dagen in beslag
 • Coinbase heeft bevoegdheden om de uitgaven van gebruikers aan Bitcoin bij te houden

coinbase exchange voor bitcoin in het VK

Coinmama

Luno

Coinmama is een van de meest populaire plaatsen waar Britten hun Bitcoin kopen en heeft een wereldwijde klantsterkte van 200.000 klanten. Hiermee kunnen gebruikers van over de hele wereld Bitcoin kopen met hun debet- en creditcards, waarvoor 6% kosten per transactie in rekening worden gebracht. Voor Europese klanten accepteert het ook betalingen via SEPA, waarbij de transactiekosten relatief lager zijn. Het Coinmama-platform is redelijk veilig en transactiesnelheden zijn hoger. Coinmama ondersteunt momenteel BTC, ETH, ETC, BCH, LTC, ADA, QTUM, XRP en USD en EURO in Fiats

Pluspunten

 • Wereldwijde aanwezigheid – Gebruikers kunnen vanuit elk land kopen
 • Biedt een van de hoogste limieten voor het kopen van bitcoins met een creditcard
 • Veilig en betrouwbaar

Minpuntjes

 • Qua vergoedingen voor aankopen met pinpassen en creditcards is Coinmama absoluut een van de hoogste.

uitwisseling voor bitcoin

Luno

Pluspunten

 • Een vertrouwde beurs die al heel lang bestaat
 • Stortingen en opnames naar een e-mailadres of mobiel nummer zijn bijna gratis

Minpuntjes

 • Heeft geen klantenservice
 • Beperkte functies (voor landen buiten hun uitwisselingslijst)

luno crypto-uitwisseling

Bittylicious

Nogmaals, een lokale Britse markt die een populaire plek is geworden om Bitcoins te kopen. Het is niet direct een beurs, aangezien het geen handelsplatform is, maar meer een P2P-uitwisselingsplatform en er zijn eigenlijk geen munten opgeslagen op de gecentraliseerde server. Klanten kunnen bitcoin direct kopen via Barclays Pingit, Faster Payments-enabled bankoverschrijving, Paym of creditcard / betaalpas.

Pluspunten

 • Veilig en beveiligd omdat het alleen P2P heeft
 • Eenvoudige interface

Minpuntjes

 • Geen duidelijke prijsstelling
 • Geen handelsplatform
 • Hoge opmaak
 • Niet gemakkelijk voor ons buiten Europa

bittylicious bitcoin exchange Verenigd Koninkrijk

Bitpanda

Bitpanda is een populaire Europese beurs die zijn hoofdkantoor in Oostenrijk heeft. Het is gestart in 2014 en beweert dat ze “in coördinatie met de lokale autoriteiten” waren, maar er wordt geen specifieke vergunning verleend. Maar er zijn sinds het begin niet veel klachten tegen de uitwisseling geweest, wat de betrouwbaarheid ervan duidelijk maakt. De uitwisseling ondersteunt alleen Bitcoin, Ethereum, Dash, Bitcoin Cash en Litecoin en staat alleen handelen tegen euro’s toe. Ze hebben hoge betalingslimieten en lage kosten voor hun brede scala aan betalingsmethoden. Bitpanda biedt klanten de mogelijkheid om bitcoins te kopen met een creditcard, betaalpas, SOFORT, Skrill, NETELLER, giropay, eps, SEPA en online bankoverschrijving.

Pluspunten

 • Er zijn nog geen grote hacks gemeld waardoor het veilig en beveiligd is
 • Een verscheidenheid aan betalingsopties waaruit de gebruiker kan kiezen
 • Eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface

Minpuntjes

 • Niet openbaar gemaakte vergoedingen die momenteel 2% lijken op basis van de berekening
 • Minder ondersteuning voor altcoins

bitpanda

CEX.io

CEX.IO werd in 2013 opgericht als mijnbouwpool. Het in Londen gevestigde bedrijf veranderde later in een volwaardige crypto-valutawissel. De centrale heeft zijn hoofdkantoor in het VK en is een betalingsprovider om geld van klanten te accepteren, maar ze staan ​​niet onder toezicht van de Financial Conduct Authority (FCA). Er zijn verschillende munten beschikbaar om te verhandelen bij CEX.IO, waaronder BTC, ETH, DASH en ZEC voor EUR, USD en GBP. Met CEX.io kunnen gebruikers bitcoin kopen met een creditcard, ACH-bankoverschrijving, SEPA-overschrijving, contant geld of AstroPay. Aankopen met een creditcard geven u direct toegang tot uw bitcoin. CEX.io werkt in de Verenigde Staten, Europa en bepaalde landen in Zuid-Amerika.

Pluspunten

 • Ondersteuning voor veel landen en regio’s
 • Lage handelskosten van 0,2%
 • Gevestigde en vertrouwde uitwisseling
 • Redelijk aantal munten en markten

Minpuntjes

 • Veel negatieve gebruikersrecensies op internet
 • Slechte kaartopties
 • Geen exotische Altcoins

cex

LocalBitcoins

Net als veel landen over de hele wereld vindt ook Localbitcoins zijn fans in het VK. LocalBitcoin is een wereldwijde peer-2-peer cryptocurrency-uitwisseling waar gebruikers cryptocurrencies kunnen verhandelen voor fiat-valuta’s en vice versa tussen elkaar. De uitwisseling is erg populair op plaatsen waar de overheid hardhandig optreedt tegen cryptocurrencies en uitwisselingen. Kopen en verkopen op LocalBitcoin is een beetje riskanter omdat er oplichters kunnen zijn die echte kopers en verkopers proberen te lokken. Hoewel Local Bitcoins een escrow-service biedt, die de munten tijdelijk vasthoudt totdat de betaling is bevestigd, zijn er tal van klachten over problemen met frauduleuze betalingen

Pluspunten

 • Enorm klantenbestand
 • Escrow-service
 • Veel betalingsmogelijkheden
 • Kan privé, snel en gemakkelijk zijn
 • Voor persoonlijke transacties is geen persoonlijke informatie vereist

Minpuntjes

 • Riskant
 • Hoge vergoedingen

localbitcoins

Bitcoin.de

Bitcoin.de is eigendom van Bitcoin Deutschland AG, een “verbonden agent” van FIDOR Bank AG. Deze samenwerking met een innovatieve (en misschien nog belangrijker, sterk gereguleerde) bank brengt wel veel stabiliteit in het bedrijf. Het is de moeite waard erop te wijzen dat FIDOR Bank een van de eerste “2.0 bank” in Duitsland is, die zich voornamelijk richt op digitale activa. heeft ook partnerschappen met Kraken en Ripple. Handelen op het platform is niet direct (voor het grootste deel), in tegenstelling tot de manier waarop het bij de meeste beurzen is. Bitcoin.de is nog niet gehackt en meer dan 98% van de munten wordt bewaard in koude opslag. De exchange biedt alleen Bitcoin en Bitcoin Cash tegen Euro. Gebruikers kunnen online bitcoin kopen van andere Bitcoin.de-gebruikers via SEPA-bankoverschrijvingen.

Pluspunten

 • Veilig als verbonden met een bank
 • Nog nooit gehackt
 • Cold Storage od Assets maakt het veiliger
 • Accepteert bankoverschrijvingen

Minpuntjes

 • Realtime handel alleen voor houders van een FIDOR-bankrekening
 • Er worden momenteel slechts 2 activa verhandeld – BTC BCC
 • Alleen handelen in euro’s
 • Slechte kaartentool

bitcoin.de

Gezalfd

Cointed biedt tal van cryptocurrency-services, waaronder een netwerk van geldautomaten, groene mijnbouw, betalingsservices, online winkel voor hardwareportefeuilles en een cryptocurrency-uitwisselingsplatform. In deze review zullen we ons concentreren op Cointed crypto-exchange. Samen met Bitcoin biedt Cointend ook ondersteuning voor ETH, DASH, ETC, LTC, XMR en Zcash. Dit is duidelijk een EU-centrale uitwisseling, aangezien deze alleen met euro’s werkt. Gebruikers kunnen momenteel niet storten in USD of een andere fiatvaluta.

Pluspunten

 • Fiat steunde
 • Creditcards, EU-bankoverschrijvingen worden ondersteund
 • Goed platform en een behoorlijke variëteit aan munten

Minpuntjes

 • Europees gecentreerd
 • Alleen handelen in EUR
 • Hoge handelskosten
 • Gebruik niet beschikbaar

gezalfd

Paymium

Paymium was de eerste Europese Bitcoin-uitwisseling, opgericht in 2011. Het biedt een EUR / BTC-uitwisselingsservice en voldoet aan alle relevante Europese voorschriften. Klanten kunnen bitcoins kopen via SEPA, bankoverschrijving of creditcard. Paymium biedt integratie van Bitcoin-betalingsdiensten voor handelaren, die niet door veel beurzen wordt aangeboden. De service wordt geleverd met 0% kosten en automatische omrekening in euro’s.

Pluspunten

 • Grote Europese beurs
 • Creditcards worden ondersteund
 • Goed platform en beperkte niet-geverifieerde accounts

Minpuntjes

 • Niet gereguleerd
 • Ondersteunt alleen Bitcoin
 • Gebruik niet beschikbaar

paymium

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector