Nominex: nog een IEO of een revolutionair token-distributiemodel?

Ik heb mijn kinderen net verteld dat ik ouder ben dan Google, en ze denken dat ik een grapje maak. ” Deze grap uit de bekende El Arroyo-signenserie komt heel vanzelfsprekend als startpunt voor onze discussie over ICO’s, IEO’s en andere tokenplaatsingen of distributies. Opa hoeft zich alleen maar op zijn gemak te voelen in zijn schommelstoel, en we zijn vertrokken …

Sommigen van jullie vinden het misschien moeilijk te geloven, maar Ethereum, de cryptocurrency die we allemaal kennen als een van de hoekstenen van de digitale wereld en de meest populaire omgeving voor op slimme contracten gebaseerde oplossingen, was ooit zelf een ICO. De ontwikkeling ervan werd gefinancierd door een online openbare crowd-sale medio 2014 waarbij de deelnemers zich met Bitcoins kochten.

De prijs van één ETH-token op dat moment was $ 0,311 en Bitcoin lag ergens tussen $ 600-800. Reken maar uit: qua valuta bleek deze investering een van de grootste opbrengsten in de geschiedenis te zijn, bijna 1000x, zelfs bij de gedaalde prijs van vandaag, en zelfs door BTC genomineerde waarden zijn nog steeds ongeveer 4x, afgezien van de hype van 2017 piekt toen de cijfers zes keer zo hoog waren.

Deze eenvoudige illustratie laat zien dat het kopen van nieuwe cryptocurrency niets anders is dan redelijk om te doen, je moet gewoon je tokens slim kiezen. Hoe definiëren we slimme ideeën en scheiden we goede van slechte ideeën? Nou, het komt allemaal neer op het basisidee achter het token en het project en het onderzoeken van nieuwe en veelbelovende concepten. Ik durf te geloven dat de plaatsing van Nominex een voorbeeld is van iets echt goeds, laat me uitleggen waarom.

Het Nominex-token

De distributie van MNX-tokens waar we het over hebben, is begonnen op 22 april. NMX, om het kort te zeggen, is een native token dat wordt gebruikt door de Nominex-uitwisseling, die, in tegenstelling tot veel cryptocurrency-projecten, ver voorbij de vroege stadia is (idee of MVP). De uitwisseling draait al geruime tijd soepel en heeft al een sterke klantbelangstelling gekregen, te oordelen naar de registratienummers.

Dit feit alleen luidt echter niet zoveel klokken: er zijn meer dan 200 functionerende crypto-uitwisselingen. U kunt hun gerapporteerde volumes in twijfel trekken, maar de basistechnologie voor handel is er en de concurrentie in de gewone vanillehandel ziet er redelijk sterk uit. Wat hier echt nieuw is bij Nominex, is het concept.

Nominex is echt de volgende stap in de evolutie van uitwisselingen dankzij het ongekende partnerprogramma met een onbeperkt aantal verwijzingsniveaus om bonussen van te verdienen. En het programma is iets dat de eindjes aan elkaar trekt – in feite zijn de NMX-token-distributies meer brandstof voor het programma dan een fondsenwervingscampagne voor ontwikkeling.

DCO uitgelegd in eenvoudige bewoordingen

Historische statistieken voor ICO’s lijken onbevredigend genoeg: de 2018 studie laat zien dat 81 procent van alle plaatsingen oplichterij werd of geen merkbare resultaten opleverde. Dat is de reden waarom de cryptocurrency-industrie na de crisis is verschoven naar IEO’s, en die werden in 2019 steeds belangrijker en relevanter. Met extra beveiliging en veiligheid waren IEO-projecten onmiskenbaar de beste optie in tijden van snel groeiende cybercriminaliteit en een recordaantal uitwisselingen. hacks. Na verloop van tijd werd het echter duidelijk dat geavanceerde bedreigingen geavanceerde oplossingen vereisten. 

De meeste tokens op de markt zijn bruikbaar, zoals bevestigd door een studie gedaan door de gerespecteerde Stanford Law School. En dat is waar de belangrijkste vragen naar boven komen: (a) wat is het nut van een bepaald token per se, (b) zijn er gebruikers om vraag naar de tokens te produceren (dwz te gebruiken), en (c) wat voor soort van verkoopdruk zal het token zien zodra het op de markt is? 

Nominex implementeert zijn eigen hybride systeem genaamd DCO (In-Demand Coin Offering) dat de beste eigenschappen van de vorige systemen combineert. Een hybride systeem betekent dat sommige tokens worden verkocht en sommige worden verdeeld onder gebruikers. Dit is belangrijk omdat dankzij actieve gebruikers (tokenhouders) wanneer een token de uitwisseling binnenkomt, het hoogstwaarschijnlijk geen prijsdaling zal ervaren, omdat het echt nuttig is en al wordt gebruikt.

Het is dus niet weer een ‘geld voor token’ distributiegebeurtenis. Integendeel, de meeste tokens eindigen in de handen van degenen die verwachten ze vast te houden of te gebruiken in plaats van af te leveren bij een speculatieve stijging. Bovendien is de distributie opgesplitst in zeven fasen die in totaal een jaar duren, waardoor deze redelijk vergelijkbaar is met de model- EOS liep met succes.

Zelf vind ik het idee van DCO leuk: allereerst een nieuw cool acroniem, hahaha. En weet je, het maakt niet uit welk label je erop plakt of het ding werkt. De plaatsing van Nominex kan daar echt een trendstarter voor zijn.


Wat Nominex onderscheidt 

Ik heb moeite om van dit hoofdstuk een heel nieuw verhaal te maken, omdat het voorstel van Nominex er buitengewoon mooi uitziet. Het team kwam met een paradigmaverschuivend idee dat ze ‘entertrading’ noemden. Kortom, deze nette mix van ‘entertainment’ en ‘handelen’ spreekt voor zich: de nieuwe generatie uitwisselingen moet iets meer bieden dan gewone BTC-token-handelsparen. Klanten willen plezier hebben, meer betrokken raken en een spelelement zien. Communautaire prikkels zijn ook van belang.

En Nominex maakte het huiswerkbouw in deze opzichten tot een echt superieure kwaliteit. Ze hebben een ongekend verwijzingsprogramma met een functionaliteit om tot $ 50.000 per week uit te betalen. Het programma is uniek voor de crypto-industrie, het is een binaire boomstructuur die simpelweg geen limieten heeft op het aantal niveaus voor de deelnemer. Hoewel concurrentie beperkte niveaus biedt, legt Nominex geen limiet op de inkomsten van zijn gebruikers.

Gewoon om andere voordelen en functies op te noemen die introduceren: commissieverlaging via NMX-tokengebruik, kortingspakketten voor actieve handelaren daarbovenop, dagelijkse toernooien met uitbetalingen om echt geld waarmee elke handelaar kan beginnen met $ 10.000, teamactiviteiten en scores in het verwijzingsprogramma , enzovoort.

Wat maakt deze er nog meer solide uit?

Ik zal je niet lastig vallen met veel gebrabbel. Hier is een checklist voor dingen die tokenkopers verdacht maken bij het controleren van tokenaanbod of -distributie:

  • MVP op zijn plaats: Nominex is ver voorbij deze fase, de uitwisseling is actief
  • Een extra voorraad tokens: geen, de uitgifte is beperkt tot 200.000.000 eenheden, geen munten
  • branden: de beurs is van plan om driemaandelijks tokens terug te kopen en daarvoor tot 20% van zijn winst te gebruiken, en dat werkte goed voor Binance, zoals we die kennen
  • symbolische verhoudingen: slechts 50% gaat naar de markt, waardoor de druk wordt verminderd
  • teamtoewijzing: uitzonderlijk gematigd met slechts 10% voor het verwervingsplan (ver onder wat we vroeger zagen in de meeste hebzuchtige projecten)
  • lock-up: een driejarig verwervingsplan waarbij elk jaar opnieuw 25% wordt ontgrendeld, iets dat voldoet aan de hoogste normen in de branche

Dus om het af te ronden, het is niet iets nieuws als een nieuw gezicht op de markt iets oplevert dat echt de moeite waard is om naar te kijken. Het project ziet er niet uit als een oplichterij, en voor mij is het onwaarschijnlijk dat het er een wordt. Dus laten we Nominex in de gaten houden en kijken hoe het gaat met de DCO en alle verwijzingsactiviteiten, wat er met het product gebeurt en of ze BNB van de troon willen schoppen. In de tussentijd zou ik daar gewoon gaan handelen om het platform te testen en tokenbeloningen te verdienen, en jij ook!

Dit is een betaalde post. Doe uw eigen onderzoek met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn gelieerde ondernemingen of diensten die in het artikel worden genoemd. Coingape.com is niet verantwoordelijk voor uw schade of verlies.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector