Hoe bitcoin in India te investeren?

Elke dag passeert de meest invloedrijke cryptocurrency ter wereld; bitcoin wordt een zeer gewaardeerd bezit om te investeren en winst te behalen, zowel op korte, middellange als op lange termijn.

Situatie, die in het laatste kwartaal van 2020 en begin 2021 is gestegen, een voorbeeld hiervan is dat alleen in de maand december de prijs van bitcoin op wereldschaal met 66,78% is gestegen.

Volgens CoinTelegraph:

Bitcoin (BTC) steeg van een intraday-dieptepunt van $ 17.573,29 op 11 december naar een intraday-dieptepunt van $ 29.310,19 op 31 december​.

Dit alles betekent dat elke dag die verstrijkt, veel meer nieuwe investeerders zich aansluiten bij de cryptocurrency gecreëerd door Satoshi Nakamoto.

India ontsnapt niet aan deze situatie, het is zelfs een van de landen die een grotere toename van het aantal bitcoin-investeringen heeft meegemaakt in 2020 en begin 2021. Dit alles dankzij het feit dat het Hooggerechtshof van India tijdelijk het verbod opgeheven dat was opgelegd door de Reserve Bank van dit land.

Een maatregel die bestond uit het verbieden van alle soorten transacties door nationale banken met bedrijven op de cryptomarkt die bekend staat als Exchange, in al zijn vormen.

Deze situatie, in combinatie met het feit dat 2020 een goed jaar was voor bitcoin, heeft geleid tot een verdere toename van het aantal investeerders in de Aziatische gigant..

Dus hoe bitcoin in India te investeren?

Als u in India woont, moet u eerst uzelf analyseren en uitzoeken wat voor soort belegger u bent of kunt worden..

Stel uzelf vragen als:

 1. Heb ik internationale rekeningen in sterke valuta’s zoals USD en EUR?
 2. Heb ik voldoende kennis om professionele traditionele cryptocurrency-uitwisselingen te kunnen gebruiken??

Als je de vorige vragen bevestigend hebt beantwoord, heb je verschillende manieren om in bitcoin in India te investeren, dat wil zeggen via verschillende vormen van uitwisselingen..

Makelaars in cryptovaluta:

De interface is vaak eenvoudig te gebruiken, maar u moet zich ervan bewust zijn dat de waarde van bitcoin en andere cryptocurrencies onderhevig is aan makelaarsprijzen (niet op de wereldwijde marktprijzen), dit feit kan zowel negatief als positief zijn, maar in het algemeen is het positief aangezien alle de handelaars van een specifieke makelaar maken enorme belangrijke financiële bewegingen om winst te beschermen of te verkrijgen. Ook zijn Indiase bitcoin-investeerders vaak alleen in staat koop bitcoin India in deze modaliteit door sterke Fiat-valuta’s zoals USD en EUR. Een voorbeeld van een makelaar is Coinbase.


Traditionele cryptocurrency-uitwisselingen:

Bij dit type Exchange is uw investering onderworpen aan de officiële prijzen van de wereldwijde markt in cryptocurrencies. Veel van deze beurzen, zoals Binance, maken de aankoop en investering van bitcoin mogelijk via de solide internationale fiatvaluta zoals: EUR, USD, AUD, onder anderen.

Er moet echter worden opgemerkt dat veel van de traditionele beurzen het niet toestaan ​​om bitcoin in India te kopen via de internationale fiat-valuta, in deze gevallen is het handig om de P2P Exchange-modaliteit te gebruiken als shoppinggateways die ons door latere opnames naar de traditionele beurzen leiden. . Een uitstekend voorbeeld van Exchange P2P is Remitano.com, betrouwbaar, veilig en waarmee u bitcoin in India kunt investeren, zodat u het later zelfs op een traditionele professionele Exchange kunt verhandelen..

Maar als ik geen internationale rekeningen in vreemde valuta heb, hoe investeer ik dan bitcoin in India??

In dit geval is de beste manier om bitcoin te investeren via de Indiase fiat-valuta, dat wil zeggen de INR in een P2P-uitwisseling zoals Remitano, via de volgende link kunt u vandaag bitcoin kopen: http://remitano.com/btc/in.

Op dit punt moet worden opgemerkt dat P2P-uitwisselingen zoals Remitano, voordat het verbod op cryptocurrency-handel in India via nationale private banking werd opgeheven, de aankoop van bitcoin in India toestonden, aangezien zij fungeren als tussenpersonen voor de handel van persoon tot persoon via een borgsom die het vertrouwen tussen partijen stimuleert.

Na de opheffing van deze wet worden lokale bankrekeningen voor fiat-valuta in India direct geassocieerd met Exchange P2P als directe betalingsmechanismen om bitcoin in India te investeren, wat betekent dat het vandaag nog veiliger en gemakkelijker is om bitcoin kopen in India via de P2P Exchange-modus.

Stap voor stap hoe u bitcoin in India investeert

 1. Ga naar een van de beste P2P-uitwisselingen in India en meld u aan. Remitano is bijvoorbeeld een van de meest betrouwbare, veilige en met de beste opnametarieven.
 2. Na het registreren en het voltooien van het snelle KYC-proces, bent u klaar om bitcoin in India te investeren, u hoeft alleen maar naar de sectie bitcoin-aankoop in India te gaan via de volgende link: http://remitano.com/btc/in
 3. Zodra u zich in de aankoopsectie bevindt, zal het systeem u automatisch naar de beste aankoopoptie voor u leiden, in een voorbeeld ziet u details zoals: betaalmethode in elk van de advertenties van bitcoin-verkopers in lokale valuta fiat INR, type bank, bedrag, enz

 4. Kies uw beste aankoopoptie, klik op de koopknop, op dat moment wordt de inkooporder geopend en daarnaast een chatvenster waarmee u direct en privé communiceert met de bitcoinverkoper.

 5. In het hierboven vermelde chatvenster moet u aan de verkoper aangeven dat hij zal overgaan tot storting in lokale valuta fiat INR, volgens de gegevens die zijn vastgelegd in de verkoopaankondiging en volgens het bedrag dat is overeengekomen in de aankooporder..
 6. U doet dan de aanbetaling aan de bitcoin-verkoper in lokale valuta fiat INR, rekening houdend met: overeengekomen bedrag en bankidentiteit.
 7. Nadat u de storting of overboeking in de lokale fiatvaluta heeft gedaan, moet u de bon bewaren, die u later in pdf-indeling naar de verkoper stuurt in het privéchatvenster dat u met de verkoper hebt geopend..
 8. Zodra de verkoper van bitcoin de factuur in pdf heeft ontvangen en de storting op uw bankrekening bevestigt, wordt de bitcoin vrijgegeven en dat is het, u heeft uw bitcoin-aankoop en investering al voor de eerste keer via de valuta fiat INR.
 9. Met de bitcoins in uw portemonnee kunt u doen wat u maar wilt, ze in uw Exchange P2P-portemonnee bewaren of ze in de vorm van een opname naar een traditionele professionele Exchange sturen om te handelen met een aantal cryptocurrencies, ook wel altcoins genoemd..

Raadpleeg de volgende gids voor meer informatie over het investeren van bitcoin in een P2P Exchange: https://support.remitano.com/en/articles/3352072-how-to-sell-bitcoin-ethereum.

Gevolgtrekking

De eenvoudigste manier om bitcoin in India te kopen, dat veel beter geschikt is voor mensen met weinig middelen en die beginnen als investeerders in detailhandelaren, is om dit te doen via de P2P Exchange-modaliteit, aangezien u eenmaal de betaling van INR aan de verkoper heeft gedaan. , je investeert formeel in bitcoin in India, daarna en als je eenmaal bitcoins (of fracties van bitcoins) in je portemonnee hebt, wacht een universum van kansen en winstmogelijkheden op je.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector