De toppartnerschappen die de Tuk Tuk Pass helpen om de concurrentie voor te blijven

Tal van sites helpen u bij het maken van reisplannen – het samen boeken van uw hotel en vlucht is handig en kan geweldige kortingen opleveren. Maar hoe zit het met elk ander aspect van uw reis? Hoe boek je wat je eigenlijk wilt doen als je eenmaal op je bestemming bent aangekomen? Hoe weet je welke restaurants het geld waard zijn of welke attracties je het eerst moet bezoeken? Sommige online reisagenten (OTA’s) verstrekken beoordelingen, maar het kan moeilijk zijn om de daadwerkelijke beoordelingen van de rest te sorteren. Tuk Tuk Pass heeft de oplossing; ze zijn een alles-in-één reisbureau en sociale netwerkoplossing met blockchain-ondersteuning, waarmee gebruikers alles kunnen doen, van het boeken van hun hotel tot het vinden van de beste restaurants. Tuk Tuk Pass kan meer doen dan traditionele online reisbureaus en beoordelingssites door zowel de revolutionaire technologie als de kracht van hun unieke partnerschappen.

Een gespecialiseerde en ervaren partner voor elke behoefte

Tuk Tuk Pass is in staat om een ​​geconsolideerde, uitgebreide reiservaring te bieden door middel van strategische partnerschappen van het hoogste niveau. Door samen te werken met deskundige providers en lokale autoriteiten, kan Tuk Tuk Pass de meest waardevolle informatie, diensten en producten voor zijn klantenbestand bieden, terwijl de algehele klantervaring wordt verfijnd.

Maar Tuk Tuk Pass is dat niet alleen maar een consolidatiedienst. Tuk Tuk Pass gebruikt twee revolutionaire technologieën om de manier waarop mensen hun reisplannen maken radicaal te veranderen: de blockchain en machine learning.

Door middel van blockchain-technologie kan Tuk Tuk Pass een peer-to-peer-service creëren waar gebruikers credits kunnen verdienen door beoordelingen voor andere gebruikers te plaatsen over goederen, diensten en accommodaties die ze tijdens hun reizen hebben gekocht. Met dit reiskredietsysteem kan Tuk Tuk Pass een omgeving creëren waarin gebruikers gemakkelijk verbinding kunnen maken over vervoer, accommodatie, activiteiten en andere diensten overal ter wereld. Als ze eenmaal hun ideale reis hebben gepland, kunnen ze alles boeken, allemaal vanuit de gebruikersinterface van de Tuk Tuk Pass.

Machine learning daarentegen wordt gebruikt om een ongeëvenaarde gebruikerservaring. In plaats van gebruikers een niet-gecureerde lijst met opties te bieden, kan Tuk Tuk Pass big data gebruiken, gecombineerd met algoritmen voor machine learning, om de beste pasvorm voor elke gebruiker te bepalen. Door dit te doen, kunnen ze optreden als een complete, kunstmatig intelligente reisagent en leren van gebruikers op basis van hun selecties en hun sociale interacties.

Hoewel machine learning Tuk Tuk Pass helpt om de beste aanbevelingen voor hun gebruikers te doen, heeft het nog steeds een database met goederen en diensten nodig om uit te putten. En dat is waar de strategische partnerschappen die ze hebben gevormd van pas komen. Met partnerschappen van het hoogste niveau kan Tuk Tuk Pass hun gebruikers een breed scala aan opties bieden voor het boeken van hun ideale vakantie.

Maak kennis met de partners van Tuk Tuk Pass

  • Booking.com–Gebruikers van de Tuk Tuk Pass kunnen bij meer dan 1,7 miljoen hotels boeken via de bewezen services van Booking.com. Booking.com biedt een complete API waarmee een verscheidenheid aan voorzieningen, activiteiten, locaties en services kan worden geboekt, inclusief vluchten en autoverhuur.
  • Rentalcars.com–Met verhuur beschikbaar in 160 landen, biedt Rentalcars.com klanten toegang tot vervoer waar ze maar willen. Tuk Tuk Pass streeft verder naar aanvullende opties, variërend van lokale vluchten tot bullet-treinen.
  • Verenigingen voor professionele gidsen–Via professionele gidsenverenigingen – zoals de Thai Professional Tour Guide Association – biedt de Tuk Tuk Pass toegang tot een vrijwel onbeperkt aantal lokale activiteiten. Lokale reisleidersverenigingen kennen de ins en outs van hun regio en kunnen een veel betere ervaring bieden dan veel nationale of internationale ketens.
  • Wirecard– Wirecard, specialist in betalingsverwerking, biedt wereldwijde financiële diensten, waardoor het voor klanten gemakkelijker wordt om betalingen in veel verschillende valuta’s te doen via een veilige en handige portal.
  • Lokale restaurants–Gebruikers kunnen boeken bij lokale restaurants, recensies bekijken en met hen communiceren, allemaal binnen het sociale netwerk en het blockchain-ecosysteem. Coupons, kortingen en andere promoties zijn ook beschikbaar.
  • Wellness- en spadiensten– Gezondheids- en schoonheidspakketten zijn gemakkelijk te vinden op het Tuk Tuk Pass-platform, dat zal samenwerken met diensten zoals het programma van het Thaise Ministerie van Volksgezondheid om het gemakkelijker te maken om toegang te krijgen tot lokale massagesalons, spa’s en salons.

Tuk Tuk Pass is een door de gemeenschap aangedreven, all-inclusive service die het voor reizigers gemakkelijker dan ooit maakt om hun perfecte reisplannen te maken. Met peer-to-peer-services, sociale media-netwerken en een aantal ongelooflijke partnerschappen biedt Tuk Tuk Pass een robuust, flexibel, blockchain-aangedreven ecosysteem voor ieders reisbehoeften. Voor meer informatie bekijk de Tuk Tuk Pass Whitepaper.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me