After The Bull Run: Masa Depan Crypto Adalah NFT Tanah Maya Upland

Sebagai jangka masa lembu 2021 berlanjutan mudah berjinak token (aka Bitcoin, Ethereum dll), kelas aset dari tidak berjangkit token (NFT) bersedia untuk mengejar dan mengalahkan dunia crypto. Kenaikan NFT bertepatan dengan kenaikan metaverses, atau dunia sejajar di mana orang menghabiskan lebih banyak masa dan wang mereka.

Dikenali dari era pra-blockchain terutamanya melalui Kehidupan kedua, metavers blockchain telah meletup ke tempat kejadian. Salah satu contohnya ialah Dataran Tinggi, metaverse yang telah menunjukkan pertumbuhan yang kuat sejak tiga bulan kebelakangan dan kini menjadi salah satu daripada 3 blockchain dapps teratas dari segi pengguna aktif harian. Untuk berpartisipasi, pengguna perlu membeli tanah maya yang merupakan token unik dan tidak mudah alih. Oleh kerana setiap harta tanah NFT adalah edisi 1/1 itu sendiri, dapat dijangkakan bahawa apabila semakin banyak orang bergabung, harga tanah untuk harta tanah NFT ini akan meningkat kerana faktor kekurangan yang terdapat pada metaverses digital.

Sertailah Upland dengan menggunakan pautan khas ini untuk mendapatkan bonus pendaftaran khas (mudah alih atau web): https://discover.upland.me/coingape_01_2021

Upland adalah metaverse bertenaga blockchain EOS yang membolehkan pemain memiliki sifat maya yang dipetakan ke alamat dunia nyata. Upland dilancarkan di San Francisco pada tahun 2019 dan baru-baru ini berkembang ke New York City, NY dan Fresno, CA dengan penambahan bandar baru yang dirancang akan tiba dalam masa terdekat. Perhatikan bahawa anda tidak perlu berada di salah satu bandar ini untuk bermain Upland, ia boleh dimainkan dari mana saja di dunia. Ketika Upland berkembang dan harta tanah dari seluruh dunia menjadi token, setiap harta tanah akan suatu hari nanti mempunyai versi maya yang terletak di Upland. Harta maya akan berada di mana-mana dan berharga seperti harta dalam kehidupan nyata, dan Upland memimpin tanggungjawab untuk mewujudkannya.

Upland mengikuti prinsip ekonomi pasaran terbuka dan menggunakan teknologi blockchain untuk memastikan pemilikan aset digital yang sebenarnya: setelah anda membeli harta tanah, adalah milik anda selamanya. Setiap petak harta tanah adalah NFT unik yang dapat dibeli, dijual, dan diperdagangkan untuk keuntungan menggunakan mata wang dalam permainan yang disebut UPX. Upland mempunyai perkongsian aktif dengan Tilia Pay (anak syarikat Linden Labs, pembuat Second Life) yang membolehkan pemain menjual hartanah NFT untuk Dolar A.S. Walaupun saat ini masih dalam versi beta, fitur ini akan segera tersedia untuk semua Pemenang. Ini menjadikan Upland sebagai metaverse pertama yang membolehkan penukaran nilai aset digital menjadi bentuk-bentuk nilai nyata, wang fiat. 

Sebagai pemilik tanah digital di Upland, anda memperoleh hasil bulanan duit syiling UPX yang dapat digunakan untuk membeli lebih banyak harta tanah. Peta jalan produk Upland difokuskan pada pembangunan dan pembinaan rumah keluarga tunggal, perniagaan sebenar, dan pusat kebudayaan, termasuk galeri seni, di bungkusan harta tanah NFT mereka berdasarkan pengguna.

Oleh kerana pembangunan harta tanah yang lengkap sudah dekat, Upland sedang menguji alat bangunan 3D baru mereka dengan siri pertandingan yang disebut Perang Kotak Pasir, direka di sekitar “kotak pasir pembangunan harta tanah” yang akan membolehkan Pendaki bereksperimen dengan ciri-ciri baru ini. Sandbox Wars sedang berlangsung dan sedang berlangsung sekarang di Upland, dan mana-mana pengguna baru boleh menyertai kejiranan yang bersaing.

Inilah cara kerjanya: Sandbox Wars mengepung sepuluh kejiranan Upland yang berbeza antara satu sama lain dalam permainan strategi yang unik. Pemain akan menjalin persekutuan ketika bekerja melawan pasukan kejiranan lain yang terbentuk secara organik, kedua-duanya menjaringkan mata untuk pasukan mereka sendiri sambil menyerang mata lawan mereka. Kejiranan memperoleh poin dengan membina struktur seperti bangunan pangsapuri dan rumah, tetapi juga dapat membina menara sel secara strategik untuk mengurangkan titik kejiranan yang lain. Pembinaan dimungkinkan dengan menggunakan Spud, token unik dalam permainan yang “dipertaruhkan” ketika membina bangunan: semakin banyak spud “dipertaruhkan” terhadap sebuah bangunan, semakin cepat ia akan dibina. Ini adalah pratonton bagaimana pembangunan harta tanah sebenarnya akan berfungsi di Upland setelah pelancaran Upland’s token sumber Spark pada tahun 2021.

Pada penghujung hari, pemain harus mendasarkan strategi mereka pada pendekatan yang seimbang untuk membina waktu, mata yang dijaringkan, mata yang ditolak, penempatan harta benda, dan banyak lagi. Tidak ada yang lebih menggembirakan untuk memasuki Metaverse dan masih ada masa untuk menyertai pasukan kejiranan di Upland’s Tidak setuju saluran.

Sertailah Upland dengan menggunakan pautan khas ini untuk mendapatkan bonus pendaftaran khas (mudah alih atau web): https://discover.upland.me/coingape_01_2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector