Hoe een signaal me $ 500 opleverde met bijna nul werk

Hier bij CoinFi hebben we gewerkt aan alfatesten voor meerdere verschillende handelssignalen, zoals je kunt zien in de andere berichten hier op de blog.

Een signaal dat we met plezier hebben getest, is het identificeren van arbitragemogelijkheden tussen beurzen, zodat u risicovrije winsten kunt behalen door gewoon op een paar knoppen te klikken.

In één experiment maakte medeoprichter Tim bijvoorbeeld gebruik van een prijsverschil van 3% tussen Ripio / BTC op Binance en Bittrex, om zijn BTC-stack iets te vergroten..

2-3% klinkt niet als veel, maar door slechts EEN transactie per week te doen, kunt u in de loop van een jaar uw stack verdubbelen, zonder risico.

Dat klinkt voor mij als een redelijk goede verhouding tussen risico en beloning.

Nu kon ik in mijn geval eerder deze week profiteren van een nog grotere arbitragemogelijkheid. Door het prijsverschil van Bitcoin Gold tussen Bittrex en HitBTC te gebruiken, kon ik mezelf een extra 1,5 Ethereum verdienen, gewoon door BTG op HitBTC op te halen, het naar Bittrex te sturen en het vervolgens te verkopen voor meer.

Als ik van tevoren was voorbereid en BTG en Ethereum al op beide beurzen had gehouden, zou ik mijn geld hebben verdubbeld.

Hoe dan ook, als het CoinFi-signaal me niet op de hoogte bracht van de arbitragemogelijkheid, had ik het volledig gemist. Gratis geld is altijd leuk, vooral als je geen uren hoeft te besteden aan het uitwisselen van sleepnetten, wachtend op een nieuwe kans die zich aandient.

In dit bericht zal ik precies vertellen wat er is gebeurd en meer vertellen over de CoinFi-signalen die we ontwikkelen.

Deel 1: de achtergrond

Een paar dagen eerder had Tim het gehad over het signaal dat we hadden ontwikkeld. Op dit moment was het een work in progress (en is dat nog steeds), dus de rest van ons had er geen toegang toe.

Maar op de dag in kwestie stonden Tim en Han op het punt om in gesprek te gaan, toen het signaal hen op de hoogte bracht van de enorme kans die aan de gang was. Omdat ze het druk hadden, deed ik de eer om het geld te verdienen. Proost jongens, de volgende ronde is aan mij.

1.) Het eerste dat ik deed, was elke ETH die ik bij de hand had, overbrengen naar HitBTC. Ik had onlangs een aantal ICO’s verzilverd, dus ik had ongeveer 6,5 ETH-reserve. Super goed!

2.) Ik heb het overgebracht naar HitBTC, dubbel gecontroleerd of de prijzen nog steeds in mijn voordeel waren, en kocht ongeveer 11,1 Bitcoin Gold. Ik was niet druk bezig om de beste prijs te krijgen, ik wilde in plaats daarvan snel handelen.

Op basis van de prijs van BTG bij Bittrex, zou ik die 6,5 ETH in ongeveer 11,5 ETH kunnen veranderen als ik snel zou handelen. Voor USD-doeleinden kocht ik BTG voor ongeveer $ 222 op HitBTC, en het handelde voor ongeveer $ 418 bij Bittrex. Dat is een enorme spreiding!

Deel 2: Malen tot stilstand

Het blijkt dat de reden voor de enorme verspreiding was dat HitBTC, en misschien het hele Bitcoin Gold-netwerk, snelheidsproblemen had. Zodra ik probeerde BTG van HitBTC-account op te nemen en naar Bittrex te sturen, realiseerde ik me dat de chatroom (Trollbox) vol zat met mensen die klagen over trage opnames van BTG.

Ik raakte in paniek, maar realiseerde me dat als iedereen opnameproblemen had, de spread niet snel zou worden gesloten. Dus ik moest gewoon geduld hebben en hopen dat het snel werd verwerkt.

Deel 3: Winst nemen

Het duurde maar liefst TIEN uur voordat de munten naar Bittrex waren overgebracht, maar toen ze dat deden, kwam ik er nog steeds voor uit.

Natuurlijk was de spread op dit punt gesloten, waarschijnlijk omdat alle mensen voor me in de wachtrij voor opnames eindelijk hun munten verkochten. Toch kon ik die 11.09 BTG (minus de kosten) verkopen voor 8.08 ETH, een winst van 1.5 ish ETH ($ 500-600).

Als ik BTG al op Bittrex had gehad, had ik zonder risico kunnen verdubbelen. Dus in de toekomst, wanneer ik het arbitragesignaal gebruik, ga ik ervoor zorgen dat ik munten heb op 2-3 beurzen, en de BTC / ETH die beschikbaar is om ze ook op die beurzen te kopen.

Wat er echter echt toe doet, is dat zonder het signaal dat me over de mogelijkheid vertelde, ik geen geld zou hebben verdiend, dus ik neem elke dag van de week mijn 25% winst.

Andere gedachten – hoe kunt u hetzelfde doen??

Misschien denk je op dit moment een paar gedachten. Je denkt misschien zelfs: “Het is niet zo indrukwekkend om 25% te verdienen in de loop van 10 uur, veel munten slingeren sowieso zoveel. U hoeft hiervoor geen arbitrage te gebruiken. “

Op die opmerking zou ik zeggen dat dat misschien waar is, maar het signaal leverde me geld op, dus maak daarvan wat je wilt. Zoals ik hierboven heb uitgelegd, zal ik in de toekomst beter voorbereid zijn en zonder risico binnen enkele minuten winst kunnen maken. Dat is groot.

Bovendien zou je waarschijnlijk geld kunnen verdienen door inderdaad op pompen te rijden. Gelukkig werkt CoinFi aan een signaal om jou daarbij te helpen.

U had bijvoorbeeld in 12 uur 50% winst kunnen maken door de stijging van Neo van vorige week te verhandelen. Tim heeft deze video samengesteld en laat zien hoe je een CoinFi-signaal (momenteel in testfase) had kunnen gebruiken om ook die golf op te vangen.

We worden hier bij CoinFi niet alleen eenmalige pony’s, we werken aan tientallen handelssignalen en beginnen eerst met de meest populaire, zodra de ICO is afgelopen..

Als u vroegtijdig toegang wilt krijgen tot die signalen, of wilt zeggen welke we het eerst uitbouwen, dan sluit je aan bij de Telegram kanaal, word op de witte lijst gezet voor onze ICO en neem deel om handelssignalen op Wall Street-niveau naar de Crypto-wereld te brengen. Zodra het CoinFi-platform volledig is gebouwd, moet u COF-tokens inzetten om toegang te krijgen, dus het is beter om ze tegen de goedkoopste prijs op te halen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me