Waar kunt u demo-handel ervaren: Crypto’s Pre-Game Warm Up

Met demo-handel kunnen beginnende markthandelaren de kneepjes van het vak leren in een gesimuleerde omgeving zonder hun startkapitaal te riskeren.

Het succesvol verhandelen van de cryptocurrency-markt brengt een aanzienlijke hoeveelheid vaardigheid, concentratie en vooral ervaring met zich mee. Helaas houdt het opdoen van ervaring meestal in dat je eerst in het hoofd springt en voor je eigen geld leert. De verliezen die nieuwe handelaren lijden, zijn het hoogst in deze periode, wanneer hun technische en fundamentele kennis het laagst is.

Hier zijn vijf platforms die het verhandelen van de cryptocurrency-markt gemakkelijker maken voor nieuwkomers met behulp van demo-handel. Dit biedt de mogelijkheid om te handelen met een dummy-account, waar echt geld geen risico loopt.

Top 5 demo-handelsplatforms

BitMEX

BitMEX biedt ook demo-handel naast het aanbieden van spot-, leveraged- en eeuwigdurende handel op acht verschillende cryptocurrencies. BitMEX’s versie van demo-handel, op het BitMEX Testnet, vereist dat gebruikers zich aanmelden met een apart account, maar eenmaal binnen hebben ze toegang tot veel van BitMEX’s perifere handelshulpmiddelen, waaronder een lange geschiedenis van gedetailleerde diepgaande duiken in de meest precaire aspecten van handel in cryptomarkten. 

Na registratie worden gebruikers gefinancierd met een demo-versie van 0.01 XBT – BitMEX’s tickersymbool voor Bitcoin. Liquiditeit en prijzen op het testnet kunnen verschillen van de gegevens op de live-uitwisseling, maar er kunnen geen echte verliezen worden geleden en het dient als een handige manier om snel op de hoogte te zijn van hoe het platform werkt..

eToro

Bij het aanmelden bij eToro, gebruikers krijgen direct toegang tot een virtueel saldo van USD waarmee ze demo-transacties kunnen uitvoeren in een oefenomgeving. Op eToro hebben handelaren toegang tot verschillende financiële handelsmarkten en instrumenten zoals valutaparen, ETF’s, CFD’s en grondstoffen. 

Terwijl demo-handelaren toegang krijgen tot eToro’s reeks gegevens en marktanalysetools, blijven sommige functies beperkt totdat gebruikers hun accounts met echte valuta financieren. eToro biedt ook copy trading, waar gebruikers kunnen profiteren van de wijsheid van ervaren handelaren door een optie te selecteren om hun transacties automatisch te emuleren.

Bingbon

Wanneer een nieuwe gebruiker zich registreert bij Bingbon, hun uitwisselingsportefeuille wordt automatisch gevuld met een premie van 100.000 VST (virtuele USD). Elk token vertegenwoordigt één Amerikaanse dollar en is de eigen valuta van het demo-handelsplatform van Bingbon. 

Om met de demo-handel te beginnen, selecteert u eenvoudig de VST-valuta in de uitwisselingsportefeuille via het vervolgkeuzemenu. Alle transacties met VST vinden plaats in een virtuele omgeving en stellen gebruikers in staat om derivatenhandel te oefenen, de gebruikersinterface te leren kennen en nieuwe handelsstrategieën uit te testen.

Bingbon heeft momenteel twaalf digitale activa beschikbaar om te verhandelen, waaronder Bitcoin, Ethereum, XRP, Chainlink, Cardano en de meeste grote munten. Naast cryptocurrencies biedt Bingbon ook toegang tot FOREX, grondstoffen en andere populaire instrumenten in de financiële handel, waaronder de S&P 500, NASDAQ-100, DJIA en Nikkei 225, evenals copy trading.

Demohandel op Bingbon kan hand in hand worden gebruikt met de visuele analysehulpmiddelen van Trading View, waarmee gebruikers handelsstrategieën in detail in kaart kunnen brengen en grafieken kunnen maken. De gebruikersinterface is compatibel met zeven verschillende talen, waaronder Engels, Chinees en Russisch.


Altcoin Fantasy

Altcoin Fantasy’s Bij de benadering van demo-handel krijgen nieuwe registranten gratis virtuele valuta om te gebruiken in een van de reguliere handelscompetities, die constant worden gehouden. Incentives in de vorm van bonusprijzen en verschillende wedstrijden houden handelaren geïnteresseerd terwijl ze leren hoe cryptocurrency-handel werkt, door een unieke draai te geven aan het gebruik van gesimuleerde demo-handel.

Altcoin Fantasy biedt een schat aan informatie die relevant is voor nieuwe spelers in de vorm van educatieve video’s, artikelen en munttrendrapporten. Omdat het een gesimuleerde handelsomgeving is, kunnen gebruikers kiezen uit meer dan 1.400 verschillende munten en tokens uit het hele cryptocurrency-landschap. Zoals altijd is demo-handel puur educatief, of in dit geval, om te spelen, en leidt het niet tot verlies voor de gebruiker.

Bitsgap

Bitsgap biedt een breed scala aan handige handelshulpmiddelen voor nieuwe en ervaren handelaren, inclusief demo-handel. Nieuwe registranten krijgen 1 nep-bitcoin die ze kunnen gebruiken als hun oefengeld in een aantal populaire handelsscenario’s in de gesimuleerde omgeving van Bitsgap.

Het gratis demo-handelsaccount van Bitsgap is 14 dagen geldig voordat gebruikers wordt gevraagd zich aan te melden voor een van de twee beschikbare abonnementsmodellen. Het basisabonnement kost $ 19 / maand en beperkt gebruikers tot een maandelijkse handelslimiet van $ 25k. Het pro-account kost $ 110 / maand en de handelslimiet is onbeperkt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map