Top 7 crypto-marketingbedrijven van 2021!

Na de release van een lijst met de beste cryptomarketingbedrijven in 2020, hebben we besloten om de lijst bij te werken voor 2021. Bij het kiezen van een cryptomarketingbedrijf is het belangrijk om rekening te houden met de ervaring van het bedrijf. Een andere belangrijke overweging zouden de diensten moeten zijn die door het bedrijf worden aangeboden. Hier is een lijst met enkele geweldige cryptomarketingbedrijven die u in 2021 zou moeten overwegen.

TokenMinds

TokenMinds is een bekend cryptomarketingbedrijf. Het werkt samen met tal van bedrijven in de crypto-sector. Het bedrijf richt zich op de gebieden PR-marketing, blockchain-marketing en communitymarketing. Bovendien biedt TokenMinds blockchain-ontwikkelingsdiensten, token-verkoopbeheer, WP-creatie, token-ontwikkeling, projectmarketing, eerste uitwisselingsaanbod en token-lijst. Tot nu toe hebben ze geholpen bij de lancering van 38 Initial Exchange Offerings, waarbij ze $ 75 miljoen hebben opgehaald bij 220.000 investeerders. In feite werd het bedrijf gestemd als de toonaangevend IEO-marketingbedrijf in 2019

TokenMinds heeft veel bereikt in de crypto-sector en heeft verschillende prijzen gewonnen. Het werd opgericht in 2016 en is daarmee een van de oudste cryptomarketingbedrijven ter wereld. Gedurende die tijd heeft het bedrijf met verschillende bedrijven samengewerkt om hun projecten op de markt te brengen. Ze omvatten Remme, Essentia en Celsius.  

Werken met TokenMinds was een goede keuze voor ons. Het personeel is professioneel en ervaren. Alle aspecten van ons project, inclusief de promotie van het project, werden professioneel afgehandeld. Ze hebben elk detail van de marketinginspanningen beheerd om ervoor te zorgen dat we ons doel konden bereiken. 

Werken met TokenMinds is een geweldige beslissing. Ze bieden klanten meetbare doelen. Het bedrijf heeft met groot succes aan verschillende grote projecten gewerkt. Naast het vermarkten van een project, heeft het TokenMinds-team ook ervaring met het ontwikkelen van portefeuilles en het tokeniseren van activa.

LimeChain

Limechain is een advies- en ontwikkelingsbureau voor blockchain. De kern van het bedrijf is de overtuiging dat de resultaten voor zich spreken en dat blockchain een revolutionaire technologie zal zijn. Het bedrijf wordt gedreven door deze twee overtuigingen. Ze willen pionieren in de groei van de blockchain, een baanbrekende technologie. Hun geloof in de kracht van resultaten en hun geloof in de blockchain is wat hun operaties aandrijft. Gebruikers kunnen verwachten dat elk aspect van hun project professioneel wordt afgehandeld.

LimeChain is lid van verschillende brancheorganisaties zoals Hyperledger, R3, Linux Foundation en Ethereum Alliance. Het geeft hen een wereldwijde aanwezigheid, waardoor ze op de hoogte kunnen blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de blockchain-wereld.

De keuze om met Nick, George, Vladi en Chris samen te werken, is echt een van de beste beslissingen die we hebben genomen! Ze hebben geweldig werk verricht door het blockchain-gedeelte van onze oplossing voor de maakindustrie te ontwikkelen. We zouden dit geweldige team zeker aanbevelen aan andere projecten die het verschil willen maken met behulp van blockchain!

De belangrijkste dienst van het bedrijf bestaat uit het ondersteunen van de technische ideevorming en het maken van prototypes van projecten. Om dit te bereiken, gebruiken ze een agile aanpak om minimaal levensvatbare en schaalbare producten te creëren. Bovendien bieden ze doorlopende ondersteuning voor oplossingen die ze op de markt helpen brengen.

Kaikoku Co., Ltd. Agentschap

Kaikoku helpt internationale bedrijven om zich in Japan te lokaliseren en een sterke en langdurige gemeenschap te creëren voor ICO’s, merken, bedrijven en projecten. Het bedrijf is er trots op dat het in staat is om het beheer van sociale media af te handelen. Ze helpen bij het beheren van de social media-account van verschillende merken. Om dit te doen, helpen ze een klant meestal met het bedenken van virale inhoud die helpt om het woord over een project te verspreiden. Met hun expertise en ervaring kunnen ze een bedrijf helpen slagen.

Kaikoku is een op Japan gericht bureau dat Japan naar de wereld wil brengen. Ze werken om ervoor te zorgen dat internationale bedrijven die Japan binnenkomen en Japanse bedrijven die op zoek zijn naar wereldwijde blootstelling, dit competent kunnen doen. Hun doel is om de naamsbekendheid van elk project te vergroten met behulp van de kracht van internet.


SICOS-agentschap

SICOS heeft als doel een totaaloplossing te zijn voor crowdfunding in heel Europa. Ze geven hun klanten het advies dat ze nodig hebben op verschillende niveaus van het ICO-proces. Het bedrijf helpt bij het structureren van het ICO-voertuig via competente wereldwijde partners. Ze behandelen de tokenomics, zorgen voor naleving van best practices, verbinden een project met strategische partners en nog veel meer.

SICOS, gevestigd in Luxemburg, helpt bedrijven bij het structureren van een juridisch solide ICO-voertuig. Om dit te bereiken, gebruiken ze hun zeer competente wereldwijde partners om de tokenomics van elk project te analyseren. Het bureau is van mening dat best practices op hoog niveau voor een ICO-project nodig zijn voor het succes ervan. Ze werken onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat dit gebeurt.

EMURGO

EMURGO is een wereldwijd blockchain-technologiebedrijf dat oplossingen biedt aan startups, overheden, ondernemingen en ontwikkelaars. Ze ontwikkelen oplossingen voor bedrijven, creëren ontwikkelaarstools, investeren in startups en helpen blockchain-educatie te verspreiden. Het bedrijf is aanwezig in meer dan zes landen, waaronder India, de VS, Singapore en Indonesië.

Naast het helpen bij het vermarkten van blockchain-gerelateerde projecten, biedt EMURGO verschillende belangrijke diensten aan. Deze diensten omvatten IT-adviesdiensten en UI / UX-ontwikkeling. Ze hebben professionele experts uit de industrie klaarstaan ​​om een ​​bedrijf te helpen bij het transformeren, implementeren en onderhouden van zijn infrastructuur. Hun steun wordt verleend aan elk project, zoals het nodig is.

Blockchain Intelligence Group Agency

Blockchain Intelligence Group is een adviesbureau dat meer biedt dan alleen basisadviesdiensten. Ze plaatsen zichzelf in de schoenen van hun klanten en stemmen hun doelstellingen daarop af. Het bedrijf werkt vervolgens om het volledige potentieel van de investering in het blockchain-project te ontgrendelen. Blockchain Intelligence Group behaalde zijn succes dankzij succesvolle en professionele interacties met klanten. Wanneer we met een klant beginnen te werken, streven we ernaar om ervoor te zorgen dat we de normale workflow van een bedrijf niet verstoren terwijl we meetbare resultaten opleveren.

Het bedrijf heeft verschillende tools ontwikkeld, gecombineerd met een team van doorgewinterde onderzoekers. Deze tools zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat een bedrijf alle juridische risico’s die gepaard gaan met het werken in de blockchain-sector, verkleint. Door met het bureau samen te werken, kunnen startups in de blockchain-wereld de juridische valkuilen vermijden waarmee de meeste bedrijven in de sector worden geconfronteerd.

Yellow Mango Agency

Gele Mango is een digitaal bureau dat zijn klanten professionele diensten aanbiedt bij de marketing van hun producten. Ze behandelen alle aspecten van de marketingcampagne, van ontdekking tot voltooiing. Het bedrijf zal gegevens verzamelen om het succes van hun inspanningen te kwantificeren.

Hun belangrijkste aandachtsgebieden zijn digitale consultancydiensten en digitale marketing. Met hun hulp kunnen klanten succesvolle digitale marketingcampagnes lanceren waarmee ze hun ROI op advertentiedollars kunnen maximaliseren. Het team bestaat uit een team van ervaren professionals uit verschillende branches.

Enkele van de oplossingen die klanten ontvangen, zijn onder meer bedrijfsarchitectuur, bedrijfsanalyse, systeemanalyse, digitale marketing en producteigendom. Als onderdeel van de digitale marketinginspanningen zullen bedrijven diensten ontvangen zoals Google Analytics Consultancy, betaalde zoekmachinemarketing, e-mailmarketingcampagnes, het maken van inhoud en copywriting, en SEO-diensten.

Awapal Solutions Agency

AWapal Solutions is opgericht in 2012. Sindsdien heeft het veel bereikt. Het bedrijf gebruikt innovatieve technologie om zijn digitale marketingdiensten aan te bieden. Om hun diensten aan te bieden, gebruiken ze de nieuwste mobiele en webtechnologie. Ze zijn echter niet gespecialiseerd in de blockchain-sector. Desondanks heeft elk op blockchain gebaseerd project dat professionele services nodig heeft, er toegang toe.

Ze bieden verschillende diensten, waaronder consultancydiensten, waarbij ze zakelijke expertise combineren met de nieuwste innovaties om nieuwe zakelijke producten en diensten te definiëren. Het bureau zal ook helpen bij het ontwerp van een project om ervoor te zorgen dat ze uitdagingen oplossen om de gebruikerservaring te verbeteren. Bovendien helpen ze bij de engineering en uitvoering van een project door actief betrokken te raken bij het softwareontwikkelingsproces. Awapal Solutions neemt ook deel aan de implementatie en uitvoering van een project om ervoor te zorgen dat het slaagt.

Wanneer een bedrijf groeit, wordt het moeilijk om de volledige administratie op een georganiseerde manier bij te houden. Maar mijn speciale dank gaat uit naar Awapal Solutions die me op maat gemaakte software heeft geleverd voor mijn geforceerde matrix & liet me het pad zien om dingen op volgorde te houden. Moet zeggen, een gebruiksvriendelijke softwareserviceprovider die me hielp bij het verlichten van zakelijke doelstellingen. Ik zal zeker contact opnemen met het bedrijf voor mijn toekomstige businessplan.

Overzicht

 Hoewel talloze bureaus hun hand hebben geprobeerd met digitale marketing in de blockchain-sector, zijn er maar weinig zo lang als Tokeminds. Elk bedrijf dat professionele hulp nodig heeft bij marketingbehoeften, zou moeten overwegen om contact met hen op te nemen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector