Top 3 eenvoudige hacks om kortetermijncryptoprijsbewegingen te voorspellen, DYOR

Iedereen die enige ervaring heeft gehad met de cryptocurrency-industrie, heeft waarschijnlijk de volatiliteit van cryptoprijzen al opgemerkt. De prijzen gaan op en neer, schijnbaar zonder reden, en ook zonder onderbreking.

Met de prijzen van cryptocurrencies die constant op en neer gaan, lijkt het onmogelijk om te voorspellen wat er daarna zal gebeuren. En als u hun bewegingen niet kunt voorspellen, hoe kunt u dan ooit profiteren van cryptohandel??

Het goede nieuws is dat u in feite relatief nauwkeurig kunt voorspellen wat er met de prijzen zal gebeuren. Het slechte nieuws is dat het alleen werkt bij prijsveranderingen op korte termijn. Net als in, kunt u binnen enkele minuten leren hoe u prijsbewegingen kunt voorspellen. Laten we het hebben over hoe u het kunt doen.

Strategieën voor het voorspellen van prijsbewegingen in cryptovaluta

Cryptocurrencies zijn om verschillende redenen zeer volatiel, een daarvan is het feit dat ze geen activa uit de echte wereld hebben die ze ondersteunen en waarde geven. U kunt zien hoe stablecoins in vergelijking perfect stabiel blijven dankzij het feit dat ze worden gedekt door fiat-valuta’s of andere activa met een relatief vaste waarde..

Crypto’s zoals Bitcoin genieten niet van dergelijke voordelen, en daarom hebben hun prijzen de neiging om heel gemakkelijk te veranderen en door vrijwel alles te worden beïnvloed. Dus om te kunnen voorspellen hoe ze zullen veranderen, moet u het volgende in de gaten houden:

1) Het nieuws

Het nieuws speelt een grote rol bij het veranderen van cryptoprijzen. Wanneer een cryptoproject om welke reden dan ook in het nieuws komt, heeft de prijs de neiging om op korte termijn een aanzienlijke verandering te zien. Iedereen zal hetzelfde nieuws zien en haast je om wat tokens van het genoemde project te kopen als het nieuws positief is. 

Volg Crypto NewsVolg Crypto News

In gevallen waarin het negatief is, zullen degenen die al enkele munten in bezit hebben, zich waarschijnlijk haasten om ze te verkopen om te voorkomen dat ze hun geld verliezen, omdat ze verwachten dat de waarde van de munt zal dalen. Door dit te doen, zullen ze met hun eigen acties de prijs laten dalen. Het nieuws zelf kan alles bevatten, van een nieuw crypto-projectpartnerschap, veranderingen in de wetgeving, of zelfs een invloedrijk individu iets zeggen over crypto.

Dus als u wilt weten wat de prijs zal doen, houd dan de meest invloedrijke nieuwsbronnen bij.

2) Speculatie

Je zou kunnen zeggen dat de crypto-industrie een industrie is die is gebouwd op speculatie. Iedereen die enige tijd binnen heeft doorgebracht, kan dit bevestigen, aangezien de prijs van een actief kan stijgen of dalen, simpelweg als genoeg mensen geloven dat het zal stijgen of dalen..

Speculatieve beleggers nemen op basis van deze verwachtingen long- of shortposities in en beïnvloeden daarmee de gedachten en verwachtingen van anderen. 


Iets soortgelijks kan gebeuren met crypto-weddenschappen op platforms zoals AlphaPlay. Dit is een gedecentraliseerde organisatie met een vorm van collectief eigenaarschap. Als zodanig elimineert het het risico van menselijke factorinvloed door te vertrouwen op slimme contracten op de blockchain.

Ondertussen stelt het platform zijn gebruikers in staat om te wedden op de echte cryptocurrency-koers en hun weddenschappen binnen 5 minuten te verdubbelen. Het is echter een interessante en opwindender benadering dan het innemen van traditionele posities. De prijzen zijn 100% eerlijk, aangezien de gegevens afkomstig zijn van ‘s werelds toonaangevende beurs, Binance.

Het platform heeft ook zijn eigen ALPHA ERC20-cryptocurrency gecreëerd, die te koop is als onderdeel van de Alpha Gambling loyaliteitsprogramma tot 8 augustus 2020. Token-eigenaren ontvangen 6% van alle platformomzet als bonus. Tegelijkertijd kan iedereen tot 90% van de omzet als prijzen winnen en 4% verdienen door simpelweg met vrienden te spelen of door verwijzingen. 

3) Muntbewegingen

Een andere manier om te voorspellen wat er met de cryptoprijs zal gebeuren, is door in de gaten te houden hoeveel munten er binnenkomen. Dit is relatief eenvoudig te doen via blockchain-verkenners en een Twitter-account Walvisalarm doet het constant.

Door in de gaten te houden hoe de munten tussen portemonnees bewegen, en of ze al dan niet naar beurzen gaan, kun je zien of de walvissen van plan zijn enorme hoeveelheden munten te kopen of verkopen. Aangezien de meeste mensen verwachten dat walvissen inzicht hebben dat ze niet hebben, zullen ze het voorbeeld van de walvissen volgen. 

BTC-bewegingenBTC-bewegingen

Dus als een walvis een enorme hoeveelheid BTC stort, zal iedereen verwachten dat de prijs van BTC zal dalen en zullen ze het gaan verkopen. Nogmaals, daarbij zijn zij (vaker wel dan niet) degenen die de crash veroorzaken. Hetzelfde gebeurt als de walvis een enorme hoeveelheid BTC koopt, alleen deze keer stijgt de prijs omdat iedereen wordt aangemoedigd over BTC.

Dit is hoe walvissen de markt beheersen en manipuleren, maar ze zijn nog steeds nuttig voor degenen die geïnteresseerd zijn in het profiteren van prijsbewegingen.

Gevolgtrekking

Dit zijn enkele dingen waar u op moet letten als u cryptoprijsbewegingen op zeer korte termijn wilt kunnen voorspellen en hiervan wilt profiteren. In wezen komt het allemaal neer op het bijhouden van wat er gebeurt in de cryptogemeenschap en erop reageren tussen het evenement en de prijsreactie.. 

Als u snel en zelfverzekerd genoeg bent, kunt u goed geld verdienen door op deze manier in cryptovaluta te handelen. Maar investeer zoals altijd niet meer dan u zich kunt veroorloven te verliezen, want dingen kunnen altijd een onverwachte wending nemen. Dat is precies hoe het is met crypto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector