Perdagangan pilihan digital pada cryptocurrency

Cryptocurrency adalah teka-teki bagi peniaga amatur dan pemula yang mendapati diri mereka begitu terpesona kerana mereka tersesat dalam dunia mata wang maya yang luas ini. Sebagai pemula, tidak jarang anda merasa bingung, terharu dan mungkin sedikit takut dengan janji kekayaan cryptocurrency. Sebab utama keraguan ketika berdagang mata wang digital bagi kebanyakan orang adalah kurangnya pengetahuan mengenai cryptocurrency. Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai perdagangan pilihan digital pada cryptocurrency, baca terus untuk pemahaman yang lebih baik.

Apakah pilihan Digital?

Ini adalah instrumen perdagangan yang menawarkan pembayaran hingga 900%, kecepatan tinggi, dan hasil yang berkurang. Semasa berdagang pilihan digital, pelabur harus memutuskan sama ada harganya akan naik atau turun. Peniaga boleh membuat spekulasi mengenai harga pelbagai aset termasuk mata wang, indeks, komoditi, dan saham. Risiko dan keuntungan setiap instrumen ini akan bergantung pada harga mogok yang dipilih secara manual, yang merupakan ciri khas utamanya.

Apa itu cryptocurrency?

Cryptocurrency adalah instrumen pertukaran digital yang digunakan untuk transaksi dan simpanan mata wang, yang dienkripsi untuk perlindungan. Mata wang digital berada di antara instrumen pelaburan yang paling menarik untuk mengubah keuntungan dengan cepat.

Perdagangan pilihan digital pada cryptocurrency

Sebelum anda memulakan perdagangan pilihan digital pada mata wang kripto, sangat penting anda mengkaji pelbagai jenis pendekatan yang tersedia untuk perdagangan. Dengan cara ini, anda akan dapat memilih strategi perdagangan yang paling sesuai dan menarik untuk melabur serta mengumpulkan maklumat mengenai kaedah yang paling menguntungkan untuk berdagang di pasaran mata wang digital.

Niaga Hadapan dan Opsyen

Alat spekulasi pasaran kewangan ini dikeluarkan pada akhir tahun 2017 di platform perdagangan CBOE dan CME. Niaga hadapan dan Opsyen hanya dapat diakses oleh sebilangan kecil pelabur. Untuk bekerja dengan alat perdagangan ini, anda perlu mempunyai akses kepada modal dan kewarganegaraan yang besar di USSA atau negara anggota Eropah.

Pertukaran Crypto

Pertukaran dan dompet digital adalah pilihan yang lebih mudah diakses oleh pelabur swasta untuk melabur dalam cryptocurrency. Di sini, perdagangan berjalan berdasarkan prinsip asas perdagangan mata wang digital yang paling rendah dan rendah. Oleh itu, keuntungan pelabur adalah perbezaan antara harga beli aset dan harganya ketika dijual.

Masalah terbesar dengan alat ini adalah kerana aktiviti peniaga mata wang digital yang tinggi, ini menyebabkan peningkatan pertumbuhan yang besar, menjadikannya sangat mahal bagi kebanyakan pedagang. Hanya sebilangan kecil pelabur yang mampu berdagang dalam aset digital ini.

Selain itu, perdagangan yang ditetapkan di bursa biasanya datang dengan biaya yang sangat tinggi seperti komisen yang melakukan perdagangan, caj penarikan dan spread pertukaran. Secara keseluruhan, caj ini boleh mencapai setinggi 12% dari jumlah modal yang dilaburkan, menjadikannya kerugian yang sukar untuk diambil.

Forex


Alat perdagangan mata wang ini membolehkan perdagangan aset mata wang digital dalam talian. Ciri ini menjadikannya sangat menarik bagi para pelabur selain mudah dan mudah diakses. Oleh itu, adalah penting untuk memahami bahawa ia juga mempunyai kelemahan sendiri bagi pelabur. Sebagai permulaan, ia mempunyai tempoh pengekalan yang lebih lama, yang diperlukan untuk memperoleh keuntungan. Kontraknya berdasarkan keuntungan dan bergantung pada perubahan harga aset.

Pemilihan alat pelaburan mata wang digital agak luas. Salah satu alat yang paling cekap dan menguntungkan, pilihan digital, membolehkan anda mendapat keuntungan dari perdagangan berisiko rendah, kecairan proses tinggi, dan rejim perdagangan mata wang yang relatif mudah diakses.

Cara perdagangan cryptocurrency dengan berkesan dengan pilihan digital?

Pilihan digital adalah kaedah yang paling mudah diakses dan mudah untuk membuat cryptocurrency perdagangan keuntungan. Di sini, peniaga mendapat syarat kewangan yang menarik untuk diperdagangkan, petunjuk keberkesanan prosedur yang tepat, rejim mudah untuk memperoleh keuntungan dan petunjuk risiko modal yang agak rendah. Mengetahui cara berdagang pilihan digital akan membolehkan anda memahami asas asas perdagangan dengan alat ini.

Pilihan digital adalah jenis kontrak pertukaran di mana peraturan standard untuk memperoleh keuntungan di pasaran mata wang tidak berlaku. Dengan perdagangan opsyen digital, tidak ada pemerolehan aset secara langsung. Sebagai gantinya, mereka meletakkan kedudukan terhad waktu ke arah pergerakan harga aset.

Dalam istilah yang lebih sederhana, peniaga tidak menutup pembelian atau penjualan aset utama, tetapi menggunakan kadar harganya untuk perubahan harga arah. Oleh itu, tujuan peniaga adalah untuk menutup perdagangan dalam pergerakan pasaran yang betul dan jangka masa yang betul. Apabila peniaga membuat ramalan yang tepat untuk aset tertentu, mereka dapat memperoleh keuntungan hingga 90%. Sebaliknya, jika mereka membuat ramalan yang salah, mereka boleh kehilangan hingga 100% dari keseluruhan kadar.

Cara berdagang dengan berkesan dengan pilihan digital?

Setelah anda mempunyai pengetahuan asas mengenai perdagangan pilihan digital, langkah penting seterusnya adalah aplikasi praktikal. Dari maklumat di atas, jelas bahawa alat ini mempunyai isyarat keuntungan jangkaan negatif. Rata-rata, perbezaan antara untung dan rugi bersih apabila pilihan perdagangan adalah 15% untuk aset mata wang digital dan boleh meningkat hingga 88%. Oleh itu, kedudukan kehilangan yang berlebihan akan menyebabkan kerugian dalam pelaburan. Untuk mengelakkan perkara ini berlaku kepada anda, anda perlu menggunakan strategi perdagangan pintar untuk ramalan. Terdapat sistem di tempat yang memiliki kemampuan untuk menyusun statistik, yang dapat menghasilkan posisi yang menguntungkan untuk perdagangan hingga 90% dari waktu.

Strategi penunjuk menganalisis pasaran untuk menghasilkan ramalan yang dapat diterapkan pada program penunjuk pasaran automatik. Sistem ini menilai petunjuk teknikal mata wang digital semasa untuk memberikan maklumat perdagangan penting untuk kedudukan terbuka di pasaran.

Nasib baik, terdapat ratusan petunjuk di pasaran yang boleh diakses oleh peniaga.

Walaupun sistem perdagangan memberikan hasil yang baik, tanpa pengetahuan asas mengenai proses perdagangan, dan pemahaman tentang pasaran mata wang digital, sukar untuk memahami kerumitan perdagangan pilihan digital dan mencapai hasil yang berjaya dan stabil. Oleh itu, luangkan masa untuk mengembangkan kemahiran teori dan praktikal anda sebelum anda memulakan perdagangan pilihan digital crypto adalah mata wang.

Manfaatkan bahan pendidikan profesional broker anda. Contohnya, Iq pilihan Bitcoin bahan profesional boleh didapati dengan akses terbuka kepada semua peniaga. Hanya setelah anda mendapat pemahaman mutlak mengenai prinsip teori dan teknikal untuk berdagang pilihan digital, anda dapat memaksimumkan keuntungan, meningkatkan kestabilan hasil dan operasi perdagangan yang mengagumkan dari petunjuk pasaran perdagangan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector