Mobile Gaming vindt een crypto-oplossing voor fiat-problemen

Hoewel cryptocurrencies veel industrieën hebben geraakt, is de meest prominente impact ervan op de gaming- en gokindustrie. De sector die werd ontsierd door de vertragingen en beperkingen van fiat en gereguleerde financiële tussenpersonen, lijkt eindelijk een oplossing te hebben gevonden.

Een crypto-oplossing voor fiat-problemen

Game-ontwikkelaars en -producenten werken onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat hun games vermakelijk en gedenkwaardig zijn voor gameliefhebbers. Maar het is te wijten aan vertragingen veroorzaakt door fiat en financiële instellingen, de industrie wordt geplaagd en de klant moet soms weken wachten om zijn betalingen te ontvangen. Daarnaast moeten de ontwikkelaars en gebruikers onnodige transactiekosten en commissies betalen. Hierdoor hebben game-ontwikkelaars marginale winsten die van invloed zijn op hun geld voor de volgende game-ontwikkeling.

Een ander probleem dat de groei van de industrie belemmert, zijn fraude en wanpraktijken. Omdat de meeste game-aankopen virtueel zijn, is het vermijden van fraude hier erg moeilijk. Een veel voorkomend geval van fraude in de game-industrie is wanneer een gamer heeft betaald voor een virtueel item of een gamelicentie, maar deze nooit heeft ontvangen. Zonder veel in de hand om fysiek bij te houden of te bewijzen dat de virtuele items of gamelicenties niet zijn ontvangen, hebben gamers meestal heel weinig bewijs om terugbetaling van de bank te krijgen. Dit is ook het geval wanneer de game-ontwikkelaar eigenlijk niet van plan is te bedriegen, maar vanwege enkele moeilijkheden de betalingen niet ontvangt.

Crypto biedt op al deze punten een antwoord. Omdat cryptocurrencies zijn gebaseerd op blockchain-grootboek, is de transparantie van het grootboek een natuurlijke fraude-eliminator omdat alle geregistreerde gegevens permanent en constant beschikbaar zijn. Ook is de waardeoverdracht tussen de ontwikkelaar en de gamer sneller en goedkoper dan de traditionele fiat-methoden.

MobileGO een perfecte partner voor games

MobileGo is een ERC-20 die verschillende samenwerkingsverbanden heeft gecreëerd met enkele van de meest populaire spellen. Afgezien van alle functies die blockchain en cryptocurrencies de game-ontwikkelaars bieden, biedt het token ook kortingen op de transacties en beloningen voor gebruikers.

De door het bedrijf vrijgegeven API is open source en zal daarom voor iedereen toegankelijk zijn. Er worden ook kosten in rekening gebracht door de Ethereum-blockchain, maar deze kosten kunnen worden betaald door de MobileGo-tokens via de API-betalingsmethode. Afgezien hiervan heeft het team zijn best gedaan om transparant te blijven en heeft het continu geprobeerd om te integreren met toonaangevende oplossingen zoals de Mobile Metamask. De MobileGo Payment API kan worden gewist tegen een standaard ETH-vergoeding en kan worden gewijzigd van ETH naar MGO voor eenvoudigere logistiek.

Hier is een voorbeeld van een ontwikkelaar die vergoedingen dekt in MGO: een gebruiker doet een in-game aankoop van in totaal 10 MGO-tokens, de vergoeding komt uit op 0,1 MGO, dus de ontwikkelaar ontvangt 9,9 MGO nadat de vergoeding van 0,1 is betaald. Als een gebruiker de vergoeding dekt, geeft hij uiteindelijk 10,1 MGO uit en ontvangt de ontwikkelaar er 10. In vergelijking met ETH blijkt het betalen van transactiekosten in MGO aanzienlijk goedkoper te zijn..

Het is ook vermeldenswaard dat het team een ​​aangepaste API kan leveren die kan worden gebruikt om de vergoeding voor een transactie te verhogen om een ​​specifiek doel te financieren dat door de ontwikkelaar is gekozen, bijvoorbeeld een donatie aan een goed doel. In dat geval wordt een deel van de totale kosten van een transactie doorgestuurd naar een goed doel.

De voorbeelden van vergoedingen en betalingen die hier worden gepresenteerd, zijn afhankelijk van het ETH-netwerk en weerspiegelen niet de huidige / vorige / toekomstige situatie, ze worden uitsluitend gebruikt om een ​​nauwkeurige uitleg te geven van het API-mechanisme.

De nieuwe open-source betalings-API van MobileGo is bedoeld om ontwikkelaars en gebruikers meer opties, verbeterde bruikbaarheid en kostenefficiëntie te bieden bij het gebruik van MGO als betaalmethode. Het team heeft verklaard dat het momenteel betrokken is bij onderhandelingen met potentiële partners die de nieuwe open-source betalings-API van MGO op hun platformen of in-game zouden kunnen gebruiken..

MobileGo heeft ervoor gezorgd dat het open karakter en transparantie is met de release van zijn GitHub. Zodoende kan de gemeenschap deelnemen en bijdragen met een premieprogramma om bijdragers te belonen.

Ontwikkelaars kunnen deze API in hun games integreren om MGO als directe betaalmethode te gebruiken. Alle code is beschikbaar op het officiële GitHub-account van het team.


De recente release van het team zal ongetwijfeld helpen om de acceptatie van MGO binnen de gaminggemeenschap als betaalmethode te vergroten.

hier zijn een aantal andere ontwikkelingen waar MGO naartoe werkt, zoals –

  • Slim contract voor gedecentraliseerde matchmaking in toernooien
  • eSports-platform (gebouwd bovenop het slimme contract)
  • Integratie van de Payment API met onze aanstaande MGO Store

Aangezien de game-industrie enorm populair wordt, kunnen MobileGO en andere soortgelijke munten een belangrijke use-case vormen die gamers en game-ontwikkelaars zal helpen naadloos samen te gedijen..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector