Hoe handel je in Bitcoin CFD’s?

Cryptocurrencies zijn een van de nieuwste toevoegingen aan de wereld van markthandel. Door hun vluchtige karakter en aanzienlijke berichtgeving in de media zijn ze meteen een hit onder daghandelaren en seriële investeerders. Binnen hun korte bestaan ​​hebben munten zoals Bitcoin, Ethereum en Litecoin grip gekregen op wereldwijde markten en worden ze vandaag verhandeld via verschillende financiële instrumenten..

Bitcoin CFD’s zijn een van de meest populaire investeringsinstrumenten, en zijn beschikbaar over Bitcoin-handelsplatforms. Als je meer wilt weten hoe CFD werkt en leer hoe u in CFD handelt je kunt de ultieme gids voor CFD-handel gerealiseerd door Cryptimi.

Wat zijn Bitcoin CFD’s?

Een Contract for Difference (CFD) is een verhandelbare overeenkomst waarmee beleggers in een onderliggend actief kunnen beleggen zonder het actief te bezitten en op te slaan. CFD’s zijn slechts een van de vele afgeleide financiële instrumenten en zijn vooral populair bij activa met een hoge volatiliteit.

In sommige gevallen worden CFD’s daadwerkelijk gebruikt om de onderliggende waarde uiteindelijk te kopen, waardoor het risico kan worden afgedekt. De meeste CFD’s die op open markten worden verhandeld, zijn echter puur speculatief van aard.

Bitcoin CFD’s zijn gewoon een andere variant van dit financiële instrument. Door contracten te kopen en verkopen in plaats van munten, handelaren kunnen transacties sneller en goedkoper verwerken. Bovendien hoeven ze zich daar geen zorgen over te maken veilig beveiligen van hun munten in portefeuilles totdat ze zijn verkocht.

Bovendien door te kiezen voor investeer in Bitcoin CFD’s, Beleggers kunnen cryptocurrencies short verkopen als ze denken dat hun prijs in de toekomst zal dalen. De meerderheid van Bitcoin-handelsplatforms bieden zelfs een hefboomwerking wanneer CFD-handel, waardoor u grotere posities kunt openen dan uw kapitaal toelaat.

Hoe u in 4 eenvoudige stappen in Bitcoin CFD’s kunt handelen

Verschillende Bitcoin-handelsplatforms vereisen dat u specifieke instructies volgt om dit te doen investeer in Bitcoin CFD’s. Hoewel elk platform anders werkt, zijn de algemene stappen die u zou nemen vergelijkbaar.

  1. Open een handelsaccount – Voordat u kunt beginnen met handelen, moet u zich registreren en uw handelsaccount verifiëren. Afhankelijk van het land waar u woont en het handelsvolume, moet u mogelijk identificatiedocumenten en andere persoonlijke informatie verstrekken. Gerenommeerde Bitcoin-handelsplatforms hebben deze gegevens nodig om te voldoen aan de Know Your Customer (KYC) -regelgeving en best practices.
  2. Stort uw geld – om koop uw Bitcoin CFD’s, u moet eerst geld op uw rekening storten. Nogmaals, de betalingsopties variëren enorm tussen platforms, maar u kunt meestal kiezen tussen kaart-, bankoverschrijving- en eWallet-betalingen. Enkele van de beste sites, waaronder de eToro handelsplatform, ondersteunen een breed scala aan betaalmethoden, waaronder PayPal en mobiele betalingen.
  3. Selecteer het activum / paar – Doorloop de ondersteunde activa van het platform en beslis welke of welke u wilt verhandelen. Elk activum kan zijn eigen handelsbeperkingen hebben, zoals een volumelimiet.
  4. Beslis of u long of short wilt gaan – Handelen in Bitcoin CFD’s betekent dat u ofwel long kunt gaan als u denkt dat de prijs zal stijgen na uw aankoop, of short kunt gaan als u denkt dat deze zal dalen. Dit is een van de beste kenmerken van het handelen in Bitcoin CFD’s – u kunt profiteren van zowel wanneer de markten stijgen als wanneer ze dalen.

Voordat je vertrekt handelen in Bitcoin CFD’s Het is een goed idee om gebruik te maken van educatieve bronnen die beschikbaar zijn op de beste handelsplatforms. Afhankelijk van het specifieke platform hebt u toegang tot demo-accounts, grafieken en analysehulpmiddelen voor historische gegevens en zelfs videozelfstudies.

Beste Bitcoin-handelsplatforms

Hoewel er verschillende Bitcoin-handelsplatforms op internet zijn, is er een handjevol dat boven de rest uitsteekt.

eToro

eToro is een wereldwijde CFD-handelsplatform die al lang voor de oprichting van Bitcoin CFD’s. Met behulp van één platform kunt u op verschillende markten handelen met behulp van verschillende instrumenten, en hun vergoedingen zijn ook heel duidelijk. Naast het ondersteunen van een uitgebreide reeks verhandelbare munten, biedt de eToro handelsplatform laat u automatisch succesvolle handelaren kopiëren en zo profiteren van hun expertise. Het platform is zeer gemakkelijk te gebruiken en beschikbaar op mobiele apparaten, terwijl de eToro-groep en zijn dochterondernemingen in verschillende rechtsgebieden over de hele wereld gereguleerd zijn..


Plus500

Als handelsplatform dat uitsluitend CFD’s aanbiedt, is het platform van Plus500 uitsluitend ontworpen om hierop in te spelen CFD-handelaren. Voordat u met echt geld handelt, geeft Plus500 u de mogelijkheid om uw strategieën te testen met behulp van een demo-account. Het platform biedt ook uitgebreide historische en educatieve gegevens om u iets te leren hoe u in Bitcoin CFD’s kunt handelen. Plus500 biedt een concurrerende en transparante vergoedingsstructuur en accepteert verschillende betaalmethoden, waaronder PayPal.

AvaTrade

Nog een geweldig Bitcoin-handelsplatform als u onderweg wilt investeren, is dit AvaTrade. Het AvaTrade-handelsplatform is beschikbaar op mobiele apparaten en ondersteunt alle belangrijke besturingssystemen en geeft u toegang tot enkele van de meest populaire cryptovaluta CFD’s. Het gereguleerde platform biedt ook een handig demo-account en geeft u waar mogelijk toegang tot help- en ondersteuningssecties leer hoe u in Bitcoin CFD’s kunt handelen en bekijk historische gegevens voor ondersteunde munten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector