Herlaad zaterdag met Stefan – een wekelijkse crypto-gokronde (week 47)

Als we naar de technische wereld kijken, lijkt het alsof het elke dag Kerstmis is. Nou, Kerstmis in die zin dat het boordevol geweldige sfeer, geschenken (producten) en zijn magie (ontwikkeling) zit. En die verbazingwekkende ontwikkeling is wat we in deze samenvatting zullen behandelen!

Lees meer over prijsvoorspellingen, decentralisatie en cryptogokken. Laten we beginnen met deze wekelijkse verzameling.

Circle’s onderzoek naar gecentraliseerde en gedecentraliseerde voorspellingsmarkten

Circle Internet Financial publiceerde een bericht waarin ze vergeleken gecentraliseerde en gedecentraliseerde voorspellingsmarkten. Voorspellingsmarkten zijn waanzinnig populair omdat ze beleggers de kans geven om een ​​nauwkeurige, geloofwaardige mening te krijgen. Het belangrijkste punt is dat gecentraliseerde voorspellingsmarkten duurder zijn, met netwerkgebruiksvergoedingen die variëren van 3% tot 10% van de winst. Maar gecentraliseerde voorspellingsmarkten hebben te maken met ‘echt geld’, en dus met echte verliezen, terwijl crypto voor de meeste investeerders de uitstraling van ongrijpbaarheid behoudt. Uiteindelijk is beleggen geen eenrichtingsverkeer en moet elke belegger kiezen wat het beste bij hem past.

XRP heeft een kans om Bitcoin (BTC) om te draaien

2018 was en is nog steeds een geweldig jaar voor Bitcoin. De Bitcoin overleefde bijna alle andere munten en bewaarde zijn prijs, terwijl andere bijna 90% van hun prijswaarde verloren. Het hele geloof in Bitcoin viel echter uit elkaar tijdens de “hasjoorlog” tussen Craig Wright en Roger Ver. Nu, zoals Bitcoin, wanneer er bewijs is van de centralisatie van Bitcoin, kunnen meer mensen geneigd zijn om in XRP te investeren. Ook zal de XRP zijn rechtmatige plaats vinden in de banksector. Dan, zoals de XRP vindt in de reguliere industrie, zal het niet ongebruikelijk zijn als XRP draait Bitcoin om aan het eind van het jaar.

Handelaren die 2-tegen-1 Bitcoin Cash Fork inzetten, zullen prijsdaling veroorzaken

Hoewel veel codeerders, gokkers en cryptoliefhebbers strikt geïnteresseerd zijn in crypto, lijkt het erop dat de politiek dit verloren paradijs is binnengedrongen. De “hasjoorlog” tussen Craig Wright en Roger Ver zal er waarschijnlijk toe leiden dat Bitcoin Cash in tweeën wordt gesplitst verschillende cryptocurrencies. Op zijn beurt leidt dit ertoe dat BCH longs en shorts recordhoogtes bereiken. En dit leidde tot verschillende scenario’s met betrekking tot de toekomst van Bitcoin Cash, evenals enkele scenario’s voor de nabije toekomst. Maar, zoals altijd met crypto, zal alleen de tijd het verhaal achter de vork vertellen.   

Creëer uw realiteit met Decentraland

De Ethereum blockchain-gebaseerd platform Decentraland zal een open-wereld VR-platform hosten waarmee gebruikers hun realiteit kunnen creëren. En hoewel het nog niet officieel is gelanceerd, kunnen cryptoliefhebbers al bieden op land binnen de ruimte van het spel. Het land is geveild in de games ERC20 token $ Mana. Om het nog spannender te maken, krijgen de klanten zelfs contracten die zowel investeerders als geldschieters beschermen. In-game trading was waar Sakamoto crypto voor in de eerste plaats voor ogen had. Hoewel dat allemaal geweldig is, is het nog te vroeg om over de resultaten van Decentraland te praten.  

Ran Neuner adviseert u om XRP te kopen

Het lijkt erop dat niemand zweeg tijdens de hasjoorlogen, en het provoceerde zeker Ran Neuner. De gastheer van “Crypto Trader” ging op Twitter en beweerde dat crypto-investeerders zouden moeten overstappen van BTC en Bitcoin Cash, en investeer uitsluitend in XRP. Het drama is volkomen reëel, aangezien het naar de cryptogemeenschap van Twitter ging, waar de tweet polaire, controversiële meningen opriep. Niemand kan Neuner of de gemeenschap de schuld geven. Het is gewoon hoe opwindend de wereld van cryptocurrencies werkelijk is.

Esports en casual games die op zoek zijn naar de overgang naar de blockchain

Met de verkenning van online gaming en blockchain lijkt het erop dat hun unie onvermijdelijk is. En dat is niet zo verwonderlijk, als je kijkt naar de manier waarop games de afgelopen decennia zijn veranderd. Daarom is het gewoon een kwestie van de vorm van het huwelijk tussen Esports en blockchain zal plaatsvinden. Het is echter zeker dat het zijn eerste stappen zal zetten tijdens het ChallengeMe-toernooi. Het duurt drie maanden en de teams zullen strijden in Counter-Strike: Global Offensive, dat wordt georganiseerd door Unikrn.


Binance CEO verdubbelt op Bitcoin Bull Run  

Ripple heeft de crypto-wereld vorige week echt op zijn kop gezet. Alle echt belangrijke spelers in de industrie, inclusief Binance CEO Changpeng Zhao en claimde nog een bull run, toen hij verscheen in de populaire show “Crypto Traders”. CZ beweert echter niet te weten wat de katalysator zal zijn of waarom het zal gebeuren, maar CZ weet zeker dat het komt. Toch wist CZ ook niet wanneer het zal gebeuren, maar is er nog steeds sterk van overtuigd dat de bull run eraan komt.

Herlaad zaterdag met Stefan - een wekelijkse crypto-gokronde (week 47)

Financieel analist Gary Shilling Shorts Bitcoin

Financieel analist Gary Shilling, van de beruchte investeringsmaatschappij “A. Gary Shilling & Co, ”is Bitcoin kortsluiten. Hij gelooft dat het allemaal een groots Ponzi-plan is. Shilling baseerde zijn redenering op de geheel andere reeks argumenten, die dichter bij de ‘traditionele financiële redenering’ liggen. Ten eerste beweert hij dat hij Bitcoin niet begrijpt en niet zal investeren in iets dat hij niet kan begrijpen, dan is het geen opslag van waarde, een ruilmiddel, en het wordt niet universeel geaccepteerd. Te midden van de Ripple-waanzin deze week, is luisteren naar het advies van een ouderling uit de branche misschien niet zo erg.

En dat was het voor deze wekelijkse verzameling. Blijf ons volgen voor volgende week, wanneer veel van deze dingen hun oplossingen zullen hebben. Tot de volgende keer, een ontdekkingsreiziger uit de crypto-wereld.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map