Gids voor het verhandelen van USDT-margined swaps op Huobi

Dit is een gids voor het verhandelen van recentelijk gelanceerde perpetual swaps met USDT-marges op de Huobi cryptocurrency exchange.

De markt voor cryptocurrency stijgt naarmate nieuwe investeerders posities innemen op het innovatieve gebied. Naarmate prijzen en waarde stijgen, bouwen aanbieders van virtuele activadiensten, zoals cryptobeurzen, meer financiële instrumenten en producten om de interesse van cryptohandelaren te wekken.

Huobi crypto-uitwisseling, opgericht in 2013, is een van de pioniers in het aanbieden van een breed scala aan instrumenten aan zijn gebruikers. De beurs heeft de afgelopen jaren zijn op cryptovaluta gerichte financiële producten uitgebreid, wat bijdraagt ​​aan het enorme aanbod van spothandel in digitale activa. Afgeleide producten in de crypto-ruimte zijn samen met de markt enorm gegroeid en Huobi heeft er alles aan gedaan om zoveel mogelijk van deze producten toe te voegen. Huobi Futures is het derivatenplatform van Huobi Group.

Huobi Futures, variërend van futures, eeuwigdurende swaps en opties, heeft zijn rol gespeeld om het voor handelaren gemakkelijker te maken om posities in te nemen die gokken op de toekomstige prijs. Een specifiek derivaat dat getuige is van een massale acceptatie op de cryptomarkten is de eeuwigdurende swap – waarmee handelaren kunnen wedden op de toekomstige prijs van een actief zonder een vooraf bepaalde vervaldatum..

Verschil tussen een USDT-Margined en Coin-Margined eeuwigdurende swaps

Zoals hierboven uitgelegd, is een eeuwigdurend swapcontract vergelijkbaar met een futurescontract, maar kan de gebruiker het actief op elk moment kopen of verkopen zonder dat het vervalt. In deze klasse van derivaten hebben gebruikers de mogelijkheid om perpetuele swaps met USDT- of muntmarges aan te gaan, die beide verschillende voor- en nadelen bieden..

Dus hoe verschillen de perpetual swaps met USDT- en muntmarges verschillen??

Een perpetual swap met USDT-margin is een lineair contract waarbij de marge wordt opgeslagen in USDT stablecoin. Aan de andere kant slaat een perpetual swap met muntmarges (ook bekend als inverse perpetual swap) de marge op in de geselecteerde cryptocurrency, bijv. Bitcoin (BTC), Ether (ETH), XRP, enz.

In vergelijking met swaps met muntmarges zijn swaps met USDT-marges beter om de volgende redenen:

 • Maakt een eenvoudigere en directere berekening van de winst en het verlies van een eeuwigdurend swapcontract mogelijk, in tegenstelling tot swaps met muntmarges. Perpetual swaps met USDT-marges P&L kan op een lineaire curve worden weergegeven en is in één oogopslag duidelijk in USDT.
 • Ten tweede is de marge bij inverse / coin-margined perpetual swaps gebaseerd op de onderliggende cryptocurrency zoals BTC / ETH / XRP / LTC / BCH, etc. die erg volatiel zijn in vergelijking met USDT. Perpetual swaps met USDT-marges gebruiken stablecoin als marge en traders hoeven dus hun positie niet af te dekken om het risico van het aanhouden van de cryptocurrency te vermijden.

Lees hier: Voordelen van shorting met behulp van USDT-Margined Swaps

Huobi USDT-Margined Perpetual Swaps

Huobi Futures kondigde medio oktober de lancering aan van de USDT-margined swaps, zodat u kunt wedden op de toekomstige prijs van crypto-activa. Door perpetual swaps met een USDT-margin te handelen, kunt u een asset long of short gaan als u denkt dat de prijs respectievelijk stijgt of daalt.

“De USDT-margined swaps worden elke 8 uur verrekend en de gerealiseerde PnL en niet-gerealiseerde PnL worden na de schikking overgeboekt naar het rekeningsaldo van de gebruiker”, aldus Huobi’s lanceringsverklaring..

Perpetual swaps met USDT-marges bieden u een hefboomwerking van 1x tot 125x op uw transacties, waardoor u tot 125 keer het bedrag in uw account kunt handelen. Onthoud echter dat een hogere hefboomwerking u een hoger risico op liquidatie met zich meebrengt. Handel voorzichtig met hefboomposities!


Momenteel biedt Huobi 15 handelsparen aan op zijn USDT-margin swaps, waaronder BTC, ETH, BCH, BSV, EOS, XRP, LTC, TRX, LINK, DOT, FIL, BNB, YFI, YFII en Uniswap’s eigen token, UNI.

Hoe u een bestelling plaatst op Huobi USDT-Margined Swaps

Nadat we de fijne kneepjes van Huobi’s perpetual swaps met USDT-marges hebben geleerd, leggen we in deze sectie een stapsgewijze handleiding uit over het verhandelen van deze posities met stablecoin-marges..

Stap voor stap

1. Een Huobi-account openen

Voordat u aan uw reis begint in de handel in USDT-margined swaps, moet u een geregistreerd en geverifieerd account hebben op Huobi Futures.

 • Ga op de officiële Huobi-uitwisselingswebsite naar het “Aanmelden” pagina.
 • Voer uw gegevens in op de resulterende pagina, inclusief e-mailadres / telefoonnummer, nationaliteit, naam en wachtwoord.

Huobi

 • Ga akkoord met de “Gebruikersovereenkomst”.
 • Klik op “Aanmelden”.

Nadat u zich heeft aangemeld, moet u de ID-verificatie voltooien, waarbij u uw naam, een door de overheid uitgegeven paspoort, rijbewijs of ID-nummer moet invoeren en een foto ervan moet uploaden.

Bezoek dan “https://futures.huobi.fm”En klik op“ USDT-margined Swaps ”. Log in op uw Huobi-account en open USDT-margin swaps.

huobi gemarginaliseerde ruil

Veiligheids maatregelen:

 1. Maakt het inschakelen van twee-factorenauthenticatie (2FA) mogelijk voor extra beveiliging.
 2. Huobi implementeert ook aanvullende beveiligingsmaatregelen zoals e-mailverificatie, een aangewezen fondswachtwoord om fiat-activabeveiliging en telefoonverificatie te garanderen, enz..

2. Hoe u USDT-geld op uw account kunt storten

 • Log in op uw Huobi-handelsaccount.
 • Klik rechtsboven op “Saldi” en selecteer het USDT-token.

huobi usdt gemarginaliseerde swaps

 • Controleer uw USDT-stortingsadres en stuur USDT naar dit adres. U kunt ervoor kiezen om het stortingsadres te kopiëren of de QR-code te scannen.

NOTITIE: USDT heeft meerdere ketens die het ondersteunen, waaronder OMNI, ERC20 en TRC20. Zorg ervoor dat u de juiste blockchain selecteert voordat u uw tokens overdraagt.

 • Eenmaal gekopieerd, gaat u naar uw met USDT gevulde portemonnee en trekt u zich terug naar dit gekopieerde adres.

over het storten van cryptocurrencies op de Huobi Global Exchange.

3. USDT overzetten van spotportefeuille naar derivatenportefeuille

Zodra u USDT op uw “Exchange-account” hebt gestort, is de volgende stap het overboeken van de tokens naar uw “Derivatenrekening”..

 • Ga naar het tabblad “Saldi”. Kies “Derivatenrekening”
 • Kies swaps die u wilt verhandelen en selecteer de optie “Overboeken”.
 • Klik op “Overboeken”, selecteer overboeking van “Wisselrekening” naar “Derivatenrekening” en voer het bedrag in dat u wilt overboeken.
 • Klik op “Bevestigen” om het activum over te dragen.

huobi

Soorten bestellingen op Huobi Futures

U kunt een positie innemen op perpetuele swaps met een USDT-margin door middel van een directe marktkoop of een order. Er zijn meerdere bestellingen beschikbaar op Huobi Futures, waaronder:

Limietorder: Limietorder specificeert de hoogste prijs waarvoor u een activum wilt kopen en de laagste prijs die u bereid bent een specifiek activum te verkopen.

Trigger volgorde: Met deze order kunt u vooraf een triggerprijs, orderprijs en hoeveelheid instellen. Wanneer de laatste prijs de activeringsprijs bereikt, plaatst het systeem een ​​bestelling door de vooraf ingestelde prijs en hoeveelheid te gebruiken, net als bij een limietorder.

Beste bod, ook wel bekend als BBO: Bij deze bestelling wordt van u verwacht dat u alleen de hoeveelheid activa instelt die u wilt kopen, het systeem neemt de laatste prijs van de tegenstander op het moment dat u deze bestelling ontvangt om de bestelling te plaatsen.

Optimale N-volgorde: U kunt ook een bestelling plaatsen op basis van BBO-prijzen binnen de optimale N. Hiermee kunt u uw verliezen beperken in het geval de markt heftig schommelt.

Flits dichtbij: (Van Huobi-site) Flash Close is een functie die gebruikers zou helpen een bestelling te plaatsen door de prijzen binnen optimale 20 te gebruiken op basis van de BBO-prijzen. En de niet-gevulde onderdelen worden automatisch omgezet in een limietorder.

Hoe u kunt beginnen met handelen op Huobi’s USDT-Margined Swaps

Voordat u begint met het openen van uw posities in USDT-margin swaps, moet u enkele belangrijke termen begrijpen:

 • Financieringspercentage: Dit is de vergoeding die tussen kopers en verkopers wordt betaald bij afwikkeling na elke 8 uur. Als de koers negatief is, moeten de shorts de longs betalen en als de rente positief is, betalen de longs de short.
 • Positiemarge: Dit is het bedrag aan marge dat wordt toegewezen aan al uw openstaande posities. Het wordt berekend als de instapwaarde van alle contracten die u bezit, gedeeld door de geselecteerde hefboomwerking, plus niet-gerealiseerde winst en verlies.
 • Bestelmarge: Het minimum aan eigen vermogen dat nodig is om uw openstaande orders te behouden. Het wordt berekend als de waarde van alle openstaande orders gedeeld door de geselecteerde hefboomwerking.

Stap voor stap handelen in USDT-margeswaps

 • Ga naar de officiële website van Huobi Global en log in op uw account.
 • Klik in de bovenste balk op “Derivaten” en selecteer “USDT-margined swaps”.
 • Selecteer op de resulterende “Handel” -pagina de cryptocurrency die u wilt verhandelen.

huobi gemarginaliseerde swaps

 • Plaats een bestelling door het “Type bestelling” te selecteren en de gewenste prijs en hoeveelheid in te vullen.
 • “Open Long” als u denkt dat de prijs zal stijgen; “Open short” als u denkt dat de prijs zal dalen.

Gevolgtrekking

Zoals hierboven te zien is, hebben de handel in perpetuele swaps met een USDT-margin hun voordelen ten opzichte van swaps met een muntmarges. Het volatiliteitsrisico wordt weggenomen door een directe en eenvoudige lineaire methode aan te bieden om de winst te berekenen. Huobi is een pionier in transacties met USDT-marges en biedt u een goedkoop en direct platform om uw transacties met stablecoin-derivaten te voltooien.

(Foto’s van Huobi Global)

Disclaimer De gepresenteerde inhoud kan de persoonlijke mening van de auteur bevatten en is onderhevig aan marktvoorwaarden. Doe uw marktonderzoek voordat u in cryptocurrencies investeert. De auteur of de publicatie is niet verantwoordelijk voor uw persoonlijk financieel verlies.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector