Emerge DeFi streeft ernaar gedecentraliseerde financiering op te schonen door zich te concentreren op de belangrijkste infrastructuur

De DeFi-industrie groeit met grote sprongen, maar blijft onderhevig aan individuele tekortkomingen. Met weinig aandacht voor verzekeringen, auditing en achtergrondcontroles, zal de sector stagneren. Emerge DeFi is er om al deze services te bieden.

De huidige DeFi-gebreken

De meeste gedecentraliseerde financieringsplatforms en -diensten lijken in dezelfde valkuilen te vallen. Het samenstellen van werkende slimme contractcode is het makkelijke gedeelte, maar het beschermen van gebruikers vereist een andere aanpak. Er is niet genoeg aandacht voor verzekeringen, audits, achtergrondcontroles of launchpad-services voor nieuwe tokens.

Het bouwen van deze infrastructuur is cruciaal om de DeFi-beweging te blijven bevorderen. Als gebruikers niet kunnen profiteren van een verzekering, blijven ze geld verliezen door diefstal, hacks en smartcodeproblemen. Gedurende 2020 zijn dat er geweest te veel incidenten van deze aard. Ontwikkelaars kunnen niet alle mogelijke resultaten voorzien, maar projecten hebben enige toevlucht nodig voor de getroffen gebruikers. Helaas is dat vandaag niet het geval.   

De juiste oplossing vinden

Emergi DeFi is een project dat zich richt op de duurzaamheid op lange termijn van gedecentraliseerde financiering in plaats van op persoonlijk gewin. Het is een allesomvattend platform dat meerdere doelen dient, die allemaal tot doel hebben de volgende generatie Defi-oplossingen in te luiden. 

Token Launchpad en promotie

Nieuwe DeFi-projecten creëren gewoonlijk hun token – een benadering die vaak geen coördinatie of prikkels heeft. Ontstaan ​​DeFi biedt een oplossing voor influencers, ondernemers en teams die een token willen lanceren. Het opbouwen van een gedecentraliseerd financieel merk brengt veel obstakels met zich mee, die allemaal een specifieke aanpak vereisen om ze te overwinnen.

Voor het aspect van de symbolische verkoop introduceert Emerge DeFi veel aanpassingsopties. Of u nu liquiditeit wilt vergrendelen of KYC-verificatie wilt uitvoeren, het presenteren van een aura van vertrouwen is cruciaal voor elke tokenlancering. 

Het aantrekken van influencers is een kernaspect van het houden van een succesvolle tokenverkoop. Influencers zijn echter niet happig op het omgaan met anonieme teams. In de DeFi-industrie zullen de meeste groepen ontwikkelaars hun identiteit niet openbaar maken. Emerge DeFi kan een achtergrond KYC-check uitvoeren om te bepalen of het betreffende project betrouwbaar is. 

Verzekering & Auditing is nodig

Vanwege het transparante karakter van DeFi slimme contracten, kan iedereen de code bekijken. Het begrijpen van de aard van deze contracten gaat echter boven de beloning van de meeste mensen. Om deze reden moeten projecten code-audits ondergaan voordat ze hun platform vrijgeven. Dat gebeurt echter lang niet genoeg zoals het zou moeten. 

Hetzelfde geldt voor verzekeringen, een aspect dat bijna niet aanwezig is in de DeFi-scene. Een van de weinige verzekeraars – Cover Protocol – heeft onlangs een hack gehad. Een duidelijk teken van hoe dingen anders en eerder dan later moeten worden gedaan. Emerge DeFi biedt oplossingen voor verzekeringen en auditing om ervoor te zorgen dat toekomstige projecten geen last hebben van deze tegenslagen. 

Voorjaarsschoonmaak in gedecentraliseerde financiën

Nu het lenteseizoen voor de deur staat, is het tijd om de “rotzooi” in de gedecentraliseerde financiën op te ruimen. Tegenwoordig bestaan ​​er veel te veel onbeschermde, niet-gecontroleerde en niet-verzekerde projecten, die gebruikers allemaal geld kunnen kosten. Gezien het aantal hacks en oplichting dat in deze branche plaatsvindt, verliest Defi aan legitimiteit in een alarmerend tempo. 

Het hebben van een complete oplossing is een essentiële eerste stap. Blockchain-technologie maakt innovatieve ideeën en concepten mogelijk, maar kan niet groeien zonder de juiste infrastructuur en tools. Er is veel meer in deze branche dan marketing, verkoop, public relations en verkoop Munten. Zonder de noodzakelijke technische infrastructuur voor audits en verzekeringen zal gedecentraliseerde financiering nooit breder worden toegepast. 

Als gedecentraliseerde financiering serieus moet worden genomen, moet deze dezelfde mate van gemoedsrust en zekerheid bieden als traditionele financiering. Tegenwoordig is de industrie daar nog niet toe in staat. Oplossingen zoals Emerge DeFi kunnen het verhaal veranderen, maar hebben nog steeds alles te bewijzen. 

Gevolgtrekking

Tegenwoordig is gedecentraliseerde financiering voornamelijk gericht op yield farming en speculatie. Er is een andere aanpak nodig om naar het volgende niveau te gaan en een bedreiging te vormen voor gecentraliseerde financiering. Focussen op veiligheid, verantwoording, controleerbaarheid en verzekering is noodzakelijk om dat volgende niveau te bereiken. Tot die bouwstenen en infrastructuur aanwezig zijn, zal DeFi weinig tot geen mainstream aantrekkingskracht hebben. 

Oplossingen zoals Emerge DeFi benadrukken de noodzaak van langetermijndenken in plaats van zich te concentreren op kortetermijnoplossingen en winst. Het legitimeren van gedecentraliseerde financiering zal veel tijd en moeite vergen. De cryptocurrency-industrie krijgt nu pas erkenning na bijna een decennium van leerlessen. Gemeenschappen en teams moeten die lessen goed gebruiken om de acceptatie van DeFi te versnellen. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me