Dingen die u moet weten voordat u handelt op Binance

Binance exchange genereert bijna elke week groot nieuws. Onlangs heeft Binance zijn eigen gedecentraliseerde uitwisseling in Mainnet eerder dan gepland gelanceerd. De handel op het nieuwe platform zou in de komende dagen beginnen. Hun DEX heeft een solide kans om de leiding van zijn moederbedrijf Binance te volgen en een leider in zijn domein te worden. Hun belangrijkste product is de grootste crypto-uitwisseling in termen van dagelijkse gebruikers en aangepast volume op Coinmarketcap. In het artikel van vandaag zullen we herzien wat de relatief jonge beurs tot een belangrijke figuur op de cryptomarkt maakte.

Inleiding tot Binance

Het Binance-platform kwam in september 2017 beschikbaar voor gebruikers. Aanvankelijk had het bedrijf zijn hoofdkantoor in China, maar sindsdien is het hoofdkantoor in Taiwan verhuisd en heeft het kantoren over de hele wereld geopend. Binance was de eerste exchange die zijn eigen cryptocurrency lanceerde, BinanceCoin (BNB), met een marktkapitalisatie van meer dan $ 3 miljard op het moment van schrijven..

Hoe te beginnen met handelen?

Er is geen KYC-procedure vereist om te beginnen met handelen op Binance. U hoeft alleen een e-mail op te geven, een veilig wachtwoord te kiezen en u bent klaar. Binance heeft een gebruiksvriendelijke interface en een breed scala aan tools. Zowel casual traders als professionals zullen genieten van het handelen op Binance en zullen geen gebrek hebben aan technische tools voor analyse.

De beurs biedt meer dan 400 cryptocurrency-paren om te verhandelen. Een handelaar kan ook aangenaam verrast zijn met een breed scala aan valuta’s BTC, ETH, USDT, TUSD, USDC, BNB en PAX als koersvaluta’s. BTC en ETH worden dienovereenkomstig verhandeld tegen 150 en 140 valuta’s. Het merendeel van de munten die u in uw bezit heeft, zal dus zeer zeker beschikbaar zijn om op Binance te verhandelen.

Handelskosten

Een van de vele dingen die handelaren naar Binance trekken, zijn de lage kosten. De reguliere handelsvergoeding is 0,1%. U kunt er zelfs 25% korting op krijgen als u BNB-munt gebruikt om commissie te betalen. Voor grote volumes kan de commissie dalen tot 0,015% voor Makers en 0,03% voor Takers. Tip: Als u munten heeft met een totaal saldo dat lager is dan het minimale handelsbedrag van Binance, kunt u ze omzetten in BNB en ze gebruiken om commissie te betalen voor uw toekomstige transacties. Zelfs een altcoin van 10 cent die niet kan worden verhandeld met gewone bestellingen, zal waarde opleveren.

Stortings- en opnamekosten

Binance Exchange brengt geen kosten in rekening voor stortingen. Bovendien hebben ze onlangs uitgebreide stortingsmogelijkheden toegevoegd door creditcardstortingen toe te voegen via Simplex.

Opnamekosten zijn verschillend voor alle cryptocurrencies. Raadpleeg de centrale voor de laatste gegevens. Bitcoin-opnamekosten zijn 0.0005 BTC, voor Ethereum is de vergoeding 0,01 ETH op het moment van schrijven. Het bedrag dat u dagelijks kunt opnemen, is afhankelijk van het verificatieniveau van uw Binance-account. U kunt de opnamelimiet verhogen door hen de gevraagde persoonlijke informatie te verstrekken.

Extra tools voor Binance

Zodra u zich op uw gemak voelt met het platform, kunt u beginnen met het verkennen van mogelijkheden die enerzijds kunnen vereenvoudigen en anderzijds uw handel efficiënter maken. Ze hebben open API-toegang die veel bedrijven met succes hebben gebruikt bij het ontwikkelen van nieuwe handelsdiensten.

Een van die tools die uw handelservaring aanzienlijk kan verbeteren, is geautomatiseerde handelsbots, die 24/7 bestellingen plaatsen volgens uw strategie. Bekijk bijvoorbeeld de gratis trading bot-service van TradeSanta. Hiermee kunt u kiezen uit beschikbare strategieën en een onbeperkt aantal bots opzetten voor zoveel paren als u wilt. Bots helpen u ook bij het automatiseren van routine en zorgen voor uw handel, zelfs als u niet bij de monitor bent. Als je eenmaal een bot hebt opgezet, mis je nooit meer een transactie.


Een ander platform voor geautomatiseerde handelsbots is Trality. Trality is een platform voor iedereen die wil profiteren van algoritmische cryptohandel. Ze bieden een aantal echt unieke tools voor handelaren om crypto-bots te maken, backtesten en live te verhandelen:

Trality Rule Builder is een grafische gebruikersinterface waarmee u de logica van uw handelsbot kunt bouwen door eenvoudig indicatoren en strategieën te slepen en neer te zetten. Dit is een geweldige tool voor degenen die niet weten hoe ze moeten coderen, maar die toch een handelsbot willen maken die goed presteert en consistente winsten genereert.

Trality Code Editor is ‘s werelds eerste browsergebaseerde Python Bot Code Editor, die alles biedt wat een professionele handelaar nodig heeft om succesvolle handelsalgoritmen te creëren. Een heel belangrijk ding om hier op te merken is dat de Code Editor geavanceerde codeerkennis vereist, dus het is mogelijk niet geschikt voor alle handelaren.

Kortom, Binance trekt elke dag nieuwe gebruikers aan door lage kosten, een verscheidenheid aan cryptocurrency-paren en een soepele introductie. Het is zeer geschikt voor zowel beginners als professionele handelaren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector