Cryptocurrency-makelaars die u kunt vertrouwen

Als u voor het eerst in cryptocurrency-activa wilt investeren, is de gemakkelijkste en veiligste manier om dat te doen via een cryptocurrency-makelaar. Een cryptocurrency-makelaar vereenvoudigt het aankoopproces van cryptocurrency door een veilige, betrouwbare plek te bieden om dat te doen.

Op de markt zijn er veel om uit te kiezen, maar er is een grote differentiatie in de mate van beveiliging die ze bieden en de handelsmogelijkheden die ze hun gebruikers toekennen. Op deze pagina bespreken we de meest veilige makelaars in de cryptocurrency-branche, zodat u weet welke u moet gebruiken.

Waarom is veiligheid belangrijk als het om makelaars gaat??

Net als bij een bank, moet u altijd op zoek zijn naar de veiligste bitcoin-makelaar die u kunt. Dit komt omdat, op dezelfde manier als een bank, een cryptocurrency-makelaar zal zorgen voor activa die in de honderden of zelfs duizenden kunnen worden gewaardeerd. Als zodanig is het laatste dat u wilt ervaren, op een dag inloggen bij uw cryptocurrency-makelaar om erachter te komen dat uw activa allemaal zijn gestolen.

Helaas zijn er alleen al in de afgelopen 12 maanden verschillende voorbeelden hiervan geweest. In sommige gevallen zijn de activa vervangen. In andere hebben hun handelaren aanzienlijke bedragen verloren. Bij zelfs de meest veilige makelaars kan dit nog steeds gebeuren, maar de kans dat dit gebeurt, wordt veel kleiner. Het beste advies dat we u kunnen geven, is om een ​​cryptocurrency-portemonnee te gebruiken, omdat deze qua beveiliging veel beter beveiligd zijn. Het vinden van een van de veiligste bitcoin-makelaars is echter in ieder geval een goed begin.

Top 5 veilige cryptocurrency-makelaars

Daarom is de vraag: wat zijn de veiligste cryptocurrency-makelaars? Welnu, in deze sectie hebben we een lijst samengesteld met degenen die volgens ons de beste beveiligingsmaatregelen en trackrecord in de branche hebben.

eToro

eToro is waarschijnlijk het meest herkenbare merk in de cryptocurrency-tussenhandel. Oorspronkelijk gespecialiseerd in bitcoin CFD’s, het platform heeft zijn activiteiten aanzienlijk uitgebreid en biedt verschillende manieren om handel in cryptocurrency-activa.

U kunt een uitputtend lezen eToro-beoordeling hier op Cryptimi.

Een deel van de reden waarom ze zijn gekomen waar ze zijn, is via de strikte beveiligingsmaatregelen die hen tot een beproefd platform hebben gemaakt dat handelaren kunnen gebruiken. Het gebruik van firewalls en gegevensversleuteling is één manier waarop ze dit doen, terwijl Two Factor Authentication (“2FA”) belt en beugels voor accounts biedt. Bovendien worden ze gereguleerd door financiële topinstanties en zijn ze een gerenommeerde naam in het bedrijf.

IQ optie

IQ Option is een cryptocurrency-makelaar met meerdere prijzen en wordt beschouwd als een van de veiligste makelaars op de markt. Ze bieden niet alleen een strikte KYC-procedure bij het onboarding, en stellen u in staat uw account zo privé te maken als u wilt, ze voorzien handelaren ook regelmatig van handleidingen over allerlei zaken – inclusief beveiliging. Ook zij bieden Two Factor Authentication naast andere accountbeveiligingsinstellingen die ervoor zorgen dat uw persoonlijke gegevens en uw bezittingen nooit in gevaar komen. 40.000.000 geregistreerde gebruikers kunnen getuigen van hun betrouwbaarheid, die wordt gegarandeerd door de CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission) en de FSA (Seychelles Financial Services Authority) die hen reguleren en licentiëren.

Plus500


Dit in het VK gevestigde bedrijf biedt handelaren de keuze uit meer dan 2000 financiële instrumenten. Dit is een bedrijf dat gespecialiseerd is in bitcoin CFD’s en dat is hun toegestaan ​​dankzij een vergunning die is verleend door de British Financial Regulator (FCA). Ze maken al hun financiële details bekend en zijn een beursgenoteerd bedrijf op de London Stock Exchange. Als zodanig is alles wat er achter de schermen op hun platform gebeurt, algemeen bekend, zodat u er zeker van kunt zijn dat er niets ongewenst gebeurt.

In overeenstemming met de geldregels voor klanten van de Financial Conduct Authority, wordt het geld van alle gebruikers gescheiden gehouden van de bedrijven, zodat uw geld altijd wordt beschermd, ongeacht wat er met de makelaar zelf gebeurt. Dankzij dit hebben ze een van de hoogste beoordelingen van gebruikers behaald op zowel Google Play als de Apple App Store.

XTB

XTB biedt vier licenties, FCA (VK), CySec (Cyprus), KNF (Polen), IFSC (Belize), en heeft kantoren over de hele wereld. Dit is hun eerste garantie voor veiligheid, aangezien ze goed worden gecontroleerd en een fysieke entiteit hebben om naar terug te jagen. Ze maken ook gebruik van een beveiligde SSL-verbinding en hebben de goedkeuring van beroemdheden van Mads Mikkelson om de geloofwaardigheid van hun merk verder toe te voegen..

Coinmama

Coinmama is een van de oudste cryptocurrency-makelaars in de branche en het feit dat ze de tand des tijds hebben doorstaan, is de eerste indicator dat ze betrouwbaar zijn omdat ze al door duizenden gebruikers zijn uitgeprobeerd en vertrouwd. Hoewel ze snelle verificatie bieden die slechts enkele minuten in beslag neemt, zorgt dit voor bescherming tegen fraude en blijft uw account veilig. Ze beloven de hoogste beveiligings- en privacynormen en dit is precies wat u van hen krijgt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector