5 Beste cryptoleningen voor 2020

Er zijn fantastische sites voor het uitlenen van cryptovaluta waarmee u een munt kunt verdienen door middel van rente die op leningen wordt verdiend. Als alternatief, als u contant geld of crypto-activa nodig heeft om mee te handelen, kunnen deze sites u ook een lage rente lenen met onderpand crypto-lening om je op weg te helpen.

Deze uitleenplatforms zijn snel een nieuwe manier geworden voor investeerders, hedgefondsen, mensen zonder bank en cryptomijnwerkers om hun activa te gebruiken en zakelijke ideeën te ondersteunen. 

Deze platforms vergemakkelijken het institutionele lenen van digitale valuta, waardoor veel liquiditeit voor handelsactiviteiten wordt gegenereerd. Zonder dat veel detailhandelaren weten, zijn deze diensten het brood en de boter van deze prime brokers. 

Wat zijn de voordelen van cryptoleningen?

De platforms hebben ook tal van voordelen voor de kleinschalige crypto-investeerder. Waaronder;

  • Een kredietbron dan in tegenstelling tot traditionele banken vereist geen kredietcontroles. Cryptoleningen zijn beveiligd met digitaal onderpand en uw leesbaarheid wordt bepaald door uw online geloofwaardigheid
  • Deze platforms bieden snelle leendiensten dan die van traditionele kredietverstrekkers
  • U kunt uw passieve inkomen verdienen met deze uitleennetwerken terwijl u wacht op bullmarkten
  • De leningen hebben lagere rentetarieven in vergelijking met die van traditionele banken

Wat zijn de beste crypto-leningplatforms?

YouHodler

Zoals het bovenstaande, YouHodler is een aanbieder van door cryptovaluta gedekte leningen met een verschil. Ze stellen gebruikers niet alleen in staat om hun crypto-bezit te benutten, waardoor onmiddellijke conversie naar USD of Euro mogelijk is met een kortlopende lening die slechts 2,5 procent aan rente trekt, maar het heeft ook een opvallend hoge loan-to-value-ratio van 85 procent. Dat is het hoogste in de ruimte. Tegelijkertijd accepteert het liquide cryptocurrencies zoals BTC, ETH, BCH, LTC, XLM, BAT en XRP als onderpand. Al deze munten worden bewaard bij koelhuizen, nooit bij kwetsbare warme portemonnees met geautomatiseerde conversie via partners. Het aantrekkelijke van YouHodler is dat de goedkeuring van een lening snel is. Aan de andere kant zijn er geen creditcardcontroles en als er eenmaal een pas is, vindt de contante overboeking vrijwel onmiddellijk plaats, ongeacht het tijdstip van de dag. Contant geld is beveiligd op rekeningen van Swiss Bank en alle overschrijvingen, stortingen of opnames zijn in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.

Er zijn drie soorten leningen die door YouHodler worden aangeboden, elk gedifferentieerd naar de periode van bezit. De 8-daagse lening trekt minimaal 2,5 procent aan, terwijl de 60-daagse en de 182-daagse lening leningen kunnen aantrekken met verschillende rentetarieven van 2,5 procent tot 13 procent. Uiteindelijk zullen deze tarieven dalen naarmate het aantal gebruikers toeneemt.

Nexo

Nexo is een zeer succesvolle kredietverstrekker van cryptoleningen sinds de oprichting in 2017. De startup is tot nu toe overgegaan $ 700 miljoen in cryptokrediet aan meer dan 200.000 leners. Deze leningen zijn nu toegankelijk voor een transactie op de Mastercard-service van het platform. De service maakt gebruik van orakels om het onderpand voor leningen te bevestigen, voordat transacties in fiat worden afgehandeld. Het in Europa gevestigde bedrijf breidt zijn diensten voor eind 2019 uit naar Azië en de VS..

Het bedrijf heeft ook een Instant Crypto Credit Line-service die kan worden gebruikt om te lenen tegen verschillende cryptocurrencies. U kunt Nexo ook gebruiken om een ​​goede rente te verdienen op contanten en stablecoins. De startup werkt samen met Chainalysis, een blockchain-onderzoeksbureau om ervoor te zorgen dat het niet omgaat met onrechtmatig verkregen tokens. 

BlockFi

Het bedrijf wordt ondersteund door enkele van de meest actieve handelaren van Wall Street, waaronder Devonshire Investors, een dochteronderneming van Fidelity. BlockFi leent contant geld aan crypto-investeerders, en ondanks de marktvolatiliteit is het bedrijf aanzienlijk gegroeid dankzij meer dan $ 10 miljoen aan krediet.  

Zijn leningen hebben een laag JKP-percentage van 4,5 procent en het kan $ 10 miljoen aan cryptoleningen opgeven. De lage rente is een uitstekende prikkel voor leners die op hun beurt voor meer liquiditeit zorgen voor de uitlener. BlockFi slaat zijn activa op bij Gemini, een externe depositaris en bewaarder zonder gegevens over hacks of verlies van activa van klanten. 

Celsius-netwerk

Dit peer-to-peer-leningsplatform heeft het afgelopen jaar het niveau van $ 300 miljoen aan munten gestort. Een persbericht laat zien dat het bedrijf het afgelopen jaar ook voor meer dan $ 2,2 miljard aan cryptoleningen is ontstaan. Gefactureerd als een van de snelstgroeiende geldschieters, heeft het platform meer dan 160.000 cryptoleningen gegenereerd en meer dan $ 3 miljoen aan rente gegeven aan zijn investeerders.

Het bedrijf rekent geen kosten voor storting, opname, transactie, initiatie of vroegtijdige beëindiging. Het maakt het ook mogelijk om meerdere activa te storten en heeft ook geen minimum stortingsbedrag. Het bedrijf biedt geen verzekering voor activa op zijn platforms.

Nebeus

Als u op zoek bent naar een financieel platform dat diensten aanbiedt met betrekking tot cryptocurrency, dan wordt Nebeus beschouwd als een van de beste keuzes van vandaag. Dit specifieke platform biedt u de mogelijkheid om contant geld te verdienen (USD, GBP, EUR), zonder dat u uw cryptovaluta of crypto-activa hoeft te verhandelen of verkopen..

Voor Nebeus-klanten kunt u met de crypto-gedekte lening snel contant geld krijgen, met uw ETH en BTC als onderpand. U krijgt leningen in twee waardeverhoudingen, namelijk 65% en 80%. Nebeus staat erom bekend de snelste te leveren crypto-gedekte lening proces in de markt vandaag.

U kunt tot 8,25% APY verdienen; de rente wordt uitbetaald in euro’s. Dankzij de optie ‘Instant Interest Withdrawal’ kunnen klanten de rente op elk moment overboeken naar hun bankrekeningen. Standaard wordt de rente maandelijks gestort.

Voor het overmaken van geld van uw Nebeus cryptocurrency portemonnee voor uw bankkaart is Nebeus een snelle keuze; deze optie is beschikbaar in meer dan 150 landen over de hele wereld.

Met behulp van uw bankpas / creditcard kunt u ook snel ETH en BTC kopen en de crypto elke dag binnen enkele minuten inwisselen voor normaal contant geld.

Gevolgtrekking

Langetermijninvesteringen in de cryptocurrency-markt zijn niet voor angsthazen. De extreme volatiliteit van de markt is genoeg om iemands hoofd te laten duizelen. Er zijn niettemin nieuwe digitale valutaproducten die de stress van het HODLing van uw crypto maandenlang zullen verlichten.

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me