3 small-cap crypto’s om in de gaten te houden in 2019

We zijn nu officieel de langste bearmarkt in de cryptogeschiedenis betreden. Ja, het afgelopen jaar was pijnlijk voor crypto-supporters en de waarheid is dat velen hun koffers al lang geleden hebben gepakt en de markt hebben verlaten. Maar zelfs onder deze testomstandigheden zijn veel cryptoprojecten doorgegaan met het bouwen en versterken van hun onderliggende fundamenten. Anderen daarentegen hebben het zeker geworsteld, en sommigen kondigden massale ontslagen van hun personeel en schamele start- en landingsbanen aan als gevolg van wanbeheer van de schatkist..

Op dit moment is het identificeren van de meest veelbelovende cryptoprojecten nog nooit zo belangrijk geweest. Het lijkt immers aannemelijk dat sterke projecten dat   

Dus, welke small-cap cryptocurrencies hebben we in 2019 op onze watchlist staan? Total Crypto onthult hun top drie keuzes en legt uit waarom deze munten onder de radar de moeite van het monitoren waard kunnen zijn.

# 1 Nimiq

De cryptocurrency-markten staan ​​vol met projecten die betalingssystemen creëren en waarvan de tokens bedoeld zijn om als valuta te worden gebruikt. Ondanks dat Bitcoin al 10 jaar bestaat, is het meest bekende cryptobetalingssysteem nog steeds verfijnd en vereist het nog meer acceptatie om als een winkel van waarde of een ruilmiddel te worden beschouwd. Dat heeft de deuren geopend voor talloze cryptocurrencies om een ​​alternatief betalingssysteem voor Bitcoin te bieden.

Nimiq is een van deze alternatieve betalingssystemen en hun native NIM-token wordt binnen het ecosysteem afgehandeld. Wat Nimiq onderscheidt van andere betalingssystemen, is de focus van het team op gebruiksgemak en eenvoud. 

Het andere interessante aan Nimiq is dat het de eerste browsergebaseerde blockchain is. Dat betekent dat elke gebruiker verbinding kan maken met de blockchain zonder enige software te downloaden. Dat betekent dat het Nimiq-ecosysteem die niet-installatie heeft, de kwaliteit ‘het werkt gewoon’ en gebruikers kunnen van dit gemak genieten zonder in te leveren op censuurbestendigheid.

# 2 Eigen (CHX)

Wist u dat de kosten voor het behouden van een beursnotering op de alternatieve investeringsmarkt in het VK meer dan $ 290.000 per jaar bedragen? Dat is veel geld om op de kleinste aandelenmarkt van het VK te worden genoteerd, en het is de belangrijkste reden waarom middelgrote bedrijven en startups particuliere bedrijven blijven. Het blijkt dat het inzamelen van geld via traditionele middelen inhoudt dat een buitensporig bedrag wordt betaald voor een beursnotering of dat oprichters elke deal accepteren die ze van durfkapitalisten kunnen krijgen (vaak ongunstig)..

Uitgifteplatforms voor beveiligingstoken, zoals Eigen bieden bedrijven een alternatief voor de traditionele IPO en maken het mogelijk dat hun aandelen openbaar worden verhandeld tegen een fractie van de kosten van een traditionele beursnotering. Het voordeel voor STO-financiers is dat ze toegang zouden kunnen krijgen tot een aantal uitzonderlijk veelbelovende en beginnende bedrijven.

De use case van Own’s CHX-token verschilt enigszins van die van andere STO-platforms. Ja, het wordt nog steeds door bedrijven op het platform gebruikt om geld in te zamelen. Bedrijven die hun STO op het eigen platform willen lanceren, moeten echter de markt op gaan en CHX-tokens kopen ter waarde van 1% van de financiering die ze willen ophalen, die vervolgens worden opgesloten. Dit mechanisme is bedacht om de kwaliteit van de bedrijfsvermelding op het eigen platform te verhogen. 

# 3 Modum

Supply chain management en tracking zijn misschien wel een van de meest praktische real-world toepassingen van blockchain-technologie. Op dit gebied lijdt het geen twijfel dat VeChain voorop loopt in termen van een aantal partnerschappen en populariteit. Het enige probleem is echter dat Vechain al goed bekend is en al kan worden geclassificeerd als een large tot medium cap crypto. Wie op zoek is naar een pittiger supply chain-spel, moet ergens anders zoeken. Dat is waar een crypto als Modum om de hoek komt kijken.

In een notendop, Modum is een supply chain-spel dat sensorische apparaten en slimme contracten integreert in één uniform systeem. Het doel van het systeem is om een ​​realtime gegevensopsporingsservice te bieden die ook fraudebestendig is en die niet kan worden gecompromitteerd. Onderdeel van dit systeem is een functie genaamd MODSense, een temperatuurlogger die de gebruiker de mogelijkheid geeft om de temperatuur van een zending te bewaken of om te worden gewaarschuwd als een vooraf gedefinieerde temperatuurdrempel wordt overschreden.  

Dus, waar is het Modum-systeem op gericht? Welnu, het in Zwitserland gevestigde bedrijf richt zich op de farmaceutische industrie en zorgt ervoor dat het transport van farmaceutische producten voldoet aan de EU-regelgeving. Nu is de grote farma een enorme industrie en de supply chain-oplossing van Modum is op maat gemaakt om de unieke problemen van de niche op te lossen. Er is echter ruimte om uit te breiden naar andere markten. De toeleveringsketen van bederfelijke voedingsmiddelen zou bijvoorbeeld ook kunnen profiteren van oplossingen zoals MODSense.

Modum is misschien wel een van de interessantere smallcap-, blockchain-supply chain-plays. Het richt zich zeker op een gerichte markt en is goed gesitueerd om uit te voeren. Inderdaad, de grote farmaceutische industrie vertegenwoordigt 30% van de jaarlijkse export van Zwitserland en is de thuisbasis van grote spelers zoals Roche en Novartis. Deze small-cap cryptocurrency staat zeker op onze watchlist voor 2019 en daarna.

Laatste woord

De cryptocurrency-markten zitten vol met innovatie en teams die proberen hele sectoren te ontwrichten. Natuurlijk zijn er veel andere waardevolle projecten die niet in dit artikel zijn genoemd. De open en eerlijke waarheid is dat niemand echt weet wat de toekomst in petto heeft voor de cryptocurrency-markt. Mogelijk zijn we allemaal onze tijd aan het verdoen of zullen we vroege pioniers blijken te zijn in de volgende disruptieve technologiebeweging.

Waar u zich bewust van moet zijn, is dat crypto-watchlists eenvoudigweg moeten worden gebruikt als een hulpmiddel om de 2000+ crypto’s die er zijn te doorbreken en u te helpen projecten te identificeren die de moeite waard zijn om verder onderzoek te doen naar.   

Openbaarmaking: De auteur heeft wat NIM & Modum in hun portefeuille en wordt door Nimiq gecompenseerd in een langdurige onafhankelijke adviesfunctie. Dit artikel mag niet worden opgevat als beleggingsadvies. Doe altijd je eigen onderzoek.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me