Leer in 5 minuten handelen in Bitcoin Futures

Wat is Bitcoin Futures?

Bitcoin-futures is een derivatencontract met een vaste vervaldatum en op de vervaldatum voeren de overeengekomen partijen de voorwaarden en bepalingen uit die in het contract zijn vastgelegd. U verkoopt bijvoorbeeld uw bitcoin na 1 maand voor $ 15.000, maar de prijs van bitcoin na 1 maand is $ 12.000, u maakt een snelle winst van $ 3000, maar aan de andere kant als u zou hebben gezegd dat u de BTC tegen $ 15.000 na een maand en de prijs is $ 10.000, dus u betaalt uiteindelijk $ 5000 extra en uw verlies op uw balans.

Bitcoin die met regelgeving de futures betreedt, is een belofte dat de prijzen zullen stabiliseren vanwege de liquiditeit die wordt geboden door de grote beurzen en goede contante ondersteuning. Dit zal bitcoin naar een reguliere markt brengen voor verdere ondersteuning van valuta.

JP Morgan heeft gezegd: “Bitcoin zal verheven worden in een opkomende klasse.”

Het enige verschil tussen eerdere uitwisselingen en nieuwe regelgevingsgedreven is het vangnet en de beveiliging, zelfs in het geval van een hack is uw geld beveiligd. In tegenstelling tot andere bitcoin-uitwisselingen om met futures te spelen, hebt u contant geld en een initiële marge vooraf nodig die fungeert als een fonds dat wordt verstrekt om Bitcoin te kopen, u hoeft niet al het geld in te zetten, dit geeft u een hefboomwerking om meer contracten te kopen.

Je hoeft geen Bitcoins te kopen om op de futures-markt te spelen, het is gewoon een belofte op de notitie dat je een Bitcoin verschuldigd bent. Een ander voordeel dat gereguleerde beurzen bieden, zijn minder kosten, momenteel betaalt u als u op niet-gereguleerde beurzen handelt. 2% tot 0,5%, terwijl u $ 1 betaalt voor een futures-transactie..

Er zijn verschillende soorten contracten beschikbaar op de markt, zoals quanto- en xbt-futures, waarbij het contract is geprijsd in bitcoin, het is een kwestie van begrijpen welk contract u wilt verhandelen geheel aan u..

Hoe te investeren in Bitcoin Futures?

Momenteel zijn er veel beurzen die verschillende soorten bitcoin-futures-contracten aanbieden waar u op initiële marge kunt boeken.

Okcoin belooft bankbeveiliging op het hoogste niveau, op Hong Kong gebaseerde beurzen die 10x marge op Bitcoin-futures mogelijk maken.

CME is een van de grootste beurzen ter wereld waar men minimaal 5 BTC kan ruilen met een minimale fluctuatie van $ 5 per contract en ze hebben specifieke handelsuren.

CBOE biedt ondersteuning voor wekelijkse, maandelijkse en driemaandelijkse contracten met een grootte van 1 BTC tegen een vergoeding van $ 0,25 per transactie. CBOE ondersteunt 44% van de marge van het contract.

Bitmex is opgericht door een ex Citi Bank-handelaar Arthur Hayes, waar men posities kan innemen met 100x en alleen BTC-storting aanbiedt. Dit is de enige exchange die nog nooit is gehackt.

Dus hier is uw eerste strategie die u kunt volgen om uw eerste futures-handel te doen!


Handelen met vaste marge en Cross Margin?

Vaste marge is een vast percentage dat wordt gebruikt voor de posities. Zodra de vaste marge is gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken over het saldo. Het zal slechts zoveel gebruiken als uw positie eenmaal is geliquideerd.

Cross-margin kan op dat moment erg riskant zijn, het is alsof je alles in één keer zet als de markt tegen je positie in beweegt, je bent gebonden om alles te verliezen.

Begin klein

Bitmex biedt 100x, maar gaat liever alles wat je klein kunt beginnen, zoals het boeken van een contract van $ 1000 op futures, zoals je kunt zien op de afbeelding dat ik een geïsoleerde marge heb gebruikt die 2x is. Hierdoor kan ik mijn geld correct gebruiken.

bitcoin-futuresbitcoin-futures

Aan de andere kant, zoals je kunt zien, als ik cross margin zou gebruiken, dan staat al mijn geld op het spel

In het geval van CME en CBOE moet u contact opnemen met verkopers of effectenmakelaars die toegang hebben tot Bloomberg-feed. CME en CBOE vereisen dat eerst 44% van de marge in contanten wordt gestort als u in futures wilt handelen, stel dat de prijs van BTC af en toe $ 14.000 is, u moet $ 6000 contant gebruiken om te handelen en daarna moet u betalen of krijg vanaf uw strategie.

Verliezen

In toekomstige handel betalen Longs shorts en betalen Shorts Longs, zo creëert het systeem winst en verlies, maar in het geval dat de markt zo snel beweegt dat uw marges worden afgeroepen, neemt het handelssysteem de order aan omdat het de liquidatieopdracht niet heeft ontvangen vervuld. Dus op het moment van afwikkeling worden de niet-vervulde liquidatieverliezen in mindering gebracht op de winst van de hele handelaar voordat deze wordt uitgekeerd. Dit staat bekend als gesocialiseerd verliezen.

CME gebruikt hun eigen methode die bekend staat als OTC-clearing, daarom treedt CME op als koper voor elke verkoper en verkoper aan koper, wat zorgt voor financiële en veiligheidsrisico’s. CME-systeem is een gecentraliseerd systeem waar ze alle verliezen en risico’s opvangen.

Exchange naam Hefboomwerking Contracttypes Liquidatiemodel Lengte
Bitmex 100x Inverse Automatische schuldafbouw Maandelijks, driemaandelijks
Oké munt 20x Inverse Gesocialiseerde verliezen Wekelijks, driemaandelijks, maand
CME Nee Inverse OTC-verrekening Maandelijks, driemaandelijks

Eindelijk een advies!

Let op de markt

Investeer in derivaten door definities en belangrijke trefwoorden te onderzoeken en te begrijpen. Bel uw vrienden die de basis van de financiële wereld kennen, zij kunnen u helpen om enkele van de onbekende hoeveelheden te verzachten. U kunt beginnen met het bekijken van grafieken, er zijn tools online beschikbaar, zoals tradingview, waar u lijnen en verschillende trends kunt uitzetten op basis van de beweging van de markt.

bitcoin-futures

Door naar de markt te kijken, leert u de richting van de markt kennen, stopt u met verliezen, uw doelgebieden. De bovenstaande grafiek, getekend door een analist, laat schattingen zien van hoe de markt kan bewegen. Er bestaat niet zoiets als voorspellen, het zijn allemaal patronen, je kunt hoogstens je doel leren kennen, je bent klaar om te gaan.

Gevolgtrekking

Dit is slechts een kleine praktische gids om te investeren in de toekomstige markt.Als u wilt handelen op websites zoals Bitmex, moet u eerst het testnet proberen, waar u de markt kunt testen en zodra u klaar bent, kunt u naar de live-site gaan. CME en CBOE zijn begonnen met de handel, maar u kunt alleen handelen via een makelaar, dus er zal een makelaar zijn die u kan helpen, maar uiteindelijk moet u de strategie selecteren en aannemen of u wilt kopen of verkopen.

Heeft u zelf onderzoek voordat u geld inlegt. Laat het ons gerust weten in de reacties hieronder of schrijf ons op [e-mail beveiligd]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector