Platform Dagangan Terbaik Dengan Sumber Hasil Alternatif pada tahun 2020

Memilih platform perdagangan yang tepat cukup sukar, tetapi memilih yang tepat yang juga mempunyai aliran pendapatan alternatif seperti program rujukan atau tawaran afiliasi adalah seperti mencari jarum di tumpukan jerami.

Terdapat puluhan platform di luar sana, jadi untuk mempersempit pencarian yang diperlukan dan masa yang diperlukan untuk mengetahui semua faedah terpenting yang ditawarkan oleh setiap platform, kami telah mengumpulkan senarai platform perdagangan terbaik ini dengan pendapatan alternatif sumber pada tahun 2020.

Setiap platform yang disertakan bukan hanya platform perdagangan yang mantap yang menawarkan pengalaman yang boleh dipercayai, alat standard industri, pelbagai instrumen, dan banyak lagi, mereka dapat memberikan pedagang dengan lebih banyak pendapatan dengan menggabungkan keuntungan perdagangan dengan aliran pendapatan yang dihasilkan oleh program rujukan yang disediakan oleh setiap platform.

Berikut adalah platform teratas dengan program afiliasi atau rujukan pada tahun 2020, yang dapat mendorong aliran pendapatan tambahan di luar perdagangan sahaja.

Pilihan IQ

Pilihan IQ adalah platform perdagangan perintis untuk mata wang, saham, komoditi forex, dan banyak lagi, yang juga terkenal dengan pengalaman perdagangannya yang boleh dipercayai seperti program rujukannya.

Terdapat dua tawaran unik yang dapat memanfaatkan pengguna. Yang pertama menawarkan komisen hingga 50% untuk semua peniaga yang merujuk platform secara kolektif. Tawaran kedua menghasilkan hanya 40%, namun, ia memecah setiap peniaga secara individu dan mencegah rata-rata kolektif menghalang pertumbuhan pendapatan.

Kedua-dua pilihan diketahui menghasilkan aliran pendapatan yang terpisah yang tidak melibatkan perdagangan itu sendiri, menjadikan platform lebih menarik dari perspektif potensi keuntungan.

Binance 

Binance, platform perdagangan cryptocurrency yang popular yang menawarkan perdagangan spot altcoin, niaga hadapan Bitcoin, perdagangan margin crypto dan apa yang mereka sebut sebagai Komisen Rakan Kickback.

Pengguna dapat membahagikan sebarang pendapatan dengan yang mereka rujuk. Ini membolehkan peniaga menukar dan menawarkan insentif kepada mereka yang berada di rangkaian sosial dan lingkaran peribadi mereka untuk mendaftar ke platform.

Perpecahan itu sendiri dipecah 20%, pecah menjadi 10/10 atau 15/5. Lebih jauh bermain pada tema rakan, Binance merangkumi pelbagai cara untuk berkongsi pautan rujukan mereka dengan mudah, termasuk butang rangkaian sosial, dan banyak lagi.

Binance memberi penghargaan kepada pengguna yang memegang token utiliti mereka, Binance Coin. Mereka yang memegang lebih dari 500 BNB di Binance akan menerima 20% tambahan untuk dibahagi-bahagikan antara rakan mereka, menjadikan jumlah keseluruhan komisen 40% dan sehingga 20/20.

Dengan satu cara, memegang Binance Coin sendiri dapat membawa pendapatan pedagang jika nilainya meningkat, namun nilainya juga dapat menurun.


PerdanaXBT

Dibina dari bawah ke atas untuk keuntungan, Program rujukan PrimeXBT dan tawaran CPA hampir sama menguntungkan dengan alat perdagangan yang ditawarkan oleh platform yang melayani peniaga aktif.

Peniaga akan mendapat komisen 20% dari arahan langsung. Walau bagaimanapun, setiap pengguna baru yang dirujuk pada masa depan, juga akan memperoleh pendapatan komisen tambahan perujuk asal, menjadikan beberapa pendaftaran awal menjadi rangkaian penjana pendapatan besar-besaran. Pendapatan teratas sudah mempunyai lebih dari 50 BTC untuk menunjukkan usaha mereka, menurut papan pendahulu di laman web.

Program CPA juga ditawarkan untuk pemasar profesional seperti pemilik laman web, influencer, dan banyak lagi. Tawaran CPA memberikan pembayaran dari $ 40 untuk deposit kali pertama, sehingga $ 1,250 untuk peniaga aktif.

Harga individu juga ditawarkan kepada rakan kongsi paling maju, antara $ 60 setiap satu untuk rakan kongsi yang telah mendaftar lebih dari 100+ deposit pertama, hingga $ 80 untuk rakan kongsi dengan lebih dari 200+ deposit pertama.

Tambahan pula, model pembahagian hasil ditawarkan kepada komuniti perdagangan profesional, yang membolehkan rakan kongsi memperoleh pendapatan pasif dengan komisen antara 40% dan 70% sepanjang hayat akaun mereka.

Huobi Global

Huobi Global  masih merupakan pemain besar lain dalam ruang cryptocurrency global dengan reputasi yang kuat dan pelbagai produk perdagangan. 

Program rujukan adalah tawaran yang sangat mudah: sogokan hingga 30% untuk semua perdagangan sepanjang hayat pedagang, dibayar melalui token Huobi atau USDT.

Walaupun kesederhanaan dialu-alukan, platform ini tidak mempunyai tahap komisen tambahan untuk rakan berprestasi tinggi.

Bitfinex

Bitfinex menawarkan komisen hingga 38% apabila pengguna menyelesaikan pelbagai syarat. Ijazah pertama memperoleh pengguna 18%, sementara kedua dan ketiga membuka tambahan masing-masing 6% dan 2%.

Pengganda dapat meningkatkan pendapatan dan ditambah apabila pengguna melewati setiap tahap pengesahan KYC, menyambungkan akaun media sosial mereka, atau mempunyai akaun di platform dengan memegang UNES SED LEO, token utiliti platform itu. Walau bagaimanapun, mereka yang menghargai privasi mereka mungkin ingin mengelakkannya.

Seperti Binance, token itu sendiri dapat membawa pendapatan, namun penurunan juga mungkin dan harus dipertimbangkan ketika memegang aset.

eToro

Setelah membaca struktur komisen Bitfinex yang membingungkan, kesederhanaan eToro mungkin menghirup udara segar.

eToro menawarkan komisen potongan dan kering $ 50 untuk setiap pendaftaran yang dibawa ke platform. Bukan hanya itu, platform ini juga akan menawarkan $ 50 kepada pengguna baru juga, membiarkan pengguna awal mempromosikan $ 50 percuma kepada rakan dan keluarga untuk mendesak mereka untuk mendaftar.

Ini menjadikan peningkatan pendapatan di eToro menjadi mudah kerana anda hanya boleh menawarkan $ 50 percuma kepada sesiapa sahaja dan semua orang yang berminat, bersama dengan pautan rujukan anda. Anda akan mendapat $ 50 dan begitu juga mereka, ini adalah win-win.

OKEx

eToro mudah dijual, tetapi OKEx, tidak begitu banyak. Sekiranya anda mempunyai rangkaian pedagang kaya raya yang luas, maka banyak keuntungan dapat dicapai dengan program rujukan platform, tetapi jika tidak, mungkin sukar untuk mula menjana pendapatan.

OKEx mempunyai dua tahap yang berbeza, dengan tahap kedua dibuka setelah memenuhi syarat-syarat tertentu.

Tahap pertama memerlukan rujukan untuk melepasi proses KYC dan memperdagangkan urus niaga bernilai lebih dari $ 16,000 dalam masa 180 hari dari pendaftaran. Setelah pengguna yang dirujuk menyelesaikan langkah-langkah yang diperlukan, perujuk memperoleh $ 10 dalam USDT.

Tahap kedua hanya dibuka setelah jumlah sepuluh di tahap 1 selesai. Persediaan baru membayar 30% komisen untuk setiap rujukan. Rujukan mesti memenuhi syarat yang sama seperti tahap satu untuk dikira. Tangkapannya adalah bahawa pendapatan dibatasi hanya $ 100 per minggu, yang tidak banyak kerana membawa lebih dari $ 160,000 ke platform dalam enam bulan pertama setelah mendaftar.

BitMEX

Seperti eToro, BitMEX  sering dijual dengan mudah kerana ia membolehkan pengguna menghubungi orang lain dengan tawaran mereka sendiri: perdagangan diskaun sebanyak 10% untuk enam bulan pertama perdagangan di sana setelah mendaftar melalui pautan perujuk.

Pasangkan dengan populariti platform, dan anda mempunyai resipi untuk pendaftaran pantas. Satu-satunya masalah ialah pengguna yang dirujuk perlu mendaftar dengan tergesa-gesa, kerana rujukan tidak akan dikira kecuali mereka mendaftar dalam tujuh hari pertama setelah mengklik pautan.

Harga naik hingga 20% dan memerlukan perolehan lebih dari 10,000 BTC untuk dicapai. 1,000 BTC hingga 10,000 BTC yang lebih berpatutan hanya 15%, dan tahap terendah hanya menawarkan komisen 10% untuk apa-apa di bawah 1,000 BTC.

Menjumlahkan Semua: Platform Yang Menawarkan Potensi Pendapatan Paling Banyak?

Platform terbaik untuk mendorong pendapatan keseluruhan juga merupakan platform perdagangan yang menawarkan alat terbaik, pengalaman paling dipercayai, kebanyakan aset, dan ciri terbaik – dengan antara ciri yang paling menarik adalah aliran pendapatan alternatif melalui program rujukan dan tawaran BPA.

Senarai ini menggariskan pelbagai tawaran yang tersedia untuk peniaga dan memberikan beberapa petunjuk yang mungkin sesuai untuk anda. Pada akhirnya, memilih platform yang paling sesuai dengan keperluan individu unik anda adalah yang akan menjadikan anda yang paling berjaya.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector