Een derivatenbeurs die handelaren op de eerste plaats zet – BaseFEX

Basefex herschrijft de regels van cryptohandel en stelt uw behoeften op de eerste plaats. Basefex biedt ‘s werelds laagste handelskosten, de hoogste geverifieerde beveiliging, 24/7 live ondersteuning en een hefboomwerking tot 100x – allemaal zonder enige KYC.

Het verhandelen van derivaten is meer dan de verschillen tussen indices en obligaties kennen. Het vereist veel kennis en ervaring om het goed te doen, vooral onder professionals. Het vereist ook het werken met het juiste handelsplatform.

BaseFEX: een overzicht

BaseFEX is een relatief nieuwkomer op het gebied van de uitwisseling van cryptocurrency-derivaten. Maar het maakt al naam als een vertrouwd platform waarop gebruikers cryptoderivaten kunnen verhandelen met de meest aantrekkelijke hefboomwerking in de branche.

Als vuistregel geldt dat of u nu een investeerder bent of een gewone handelaar die zijn brood wil verdienen met de beurs voor cryptoderivaten, het is van het grootste belang dat u de meest kritische punten op uw handelsplatform begrijpt.. 

Dat gezegd hebbende, hier zijn enkele van de services van het bedrijf:

 • Gebruiksvriendelijk platform
 • Hefboomhandel
 • baseFEX-prijsgrafiek
 • veiligheid van de gebruiker
 • eenvoudig aanmeldingsproces

basefexBaseFEX-beveiliging

Door de jaren heen is de handel in cryptovaluta besmet met veel onregelmatigheden, voornamelijk als gevolg van regelmatige hacks die investeerders veel geld en tijd kosten. Elke handelaar zou vandaag willen weten hoe hun potentiële uitwisselingsplatform ervoor zorgt dat hun digitale activa in veilige handen zijn.

BaseFEX maakt gebruik van een reeks beveiligingsfuncties die ervoor zorgen dat de activa van handelaren veilig zijn. Momenteel is het een van de weinige uitwisselingsbedrijven die nog nooit hebben gehackt, wat gebruikelijk is bij andere platforms. Interessant is dat een observatoriumtestprogramma met meer dan 500 uitwisselingsplatforms uitgevoerd op Mozilla dat BaseFEX in de top vier beoordeelde met een score van A +, ondanks het feit dat het platform amper twee jaar oud was in de crypto-derivatenbeurs..

 Een van de beveiligingsfuncties die baseFex heeft geïntegreerd, is onder meer tweefactorauthenticatie (2FA), waardoor het voor hackers moeilijk wordt om toegang te krijgen tot de activa van gebruikers. Bovendien worden alle adressen van het platform offline opgeslagen en zijn ze voorzien van meerdere handtekeningen. 

Het is het allerbeste beveiligingssysteem dat ervoor zorgt dat zelfs als het systeem zou instorten, een hacker nog steeds geen toegang zou hebben tot alle sleutels die nodig zijn om toegang te krijgen tot de activa van handelaren..

 Gebruiksvriendelijk platform

BaseFEX begrijpt dat ze handelen in een dichtbevolkte industrie om de concurrentie te verslaan; het platform heeft er goed aan gedaan om zich te onderscheiden. Het platform is ontworpen met de meest actuele, geavanceerde technologie waarmee gebruikers kunnen genieten van een betrouwbare en transparante handelservaring. 

Hoewel het platform de meest geavanceerde handelshulpmiddelen biedt die momenteel op de markt zijn, is het relatief vereenvoudigd voor zowel ervaren handelaren als nieuwkomers. Bovendien gebruikt BaseFEX Trading View, software van derden die diep geanalyseerde prijzen en marktgrafieken biedt.

Als Engels niet bij u past of als u het niet prettig vindt om het in te ruilen. Het platform heeft andere opties voor jou. Er is Russisch, Chinees, Koreaans en Japans. U hoeft alleen maar over te schakelen naar uw favoriet in de rechterbovenhoek van de bestemmingspagina van de website.

Hefboomhandel

Een van de vlekken die gebruikers op het platform genieten, is handel met hefboomwerking. Handelen met hefboomwerking betekent dat u wordt blootgesteld aan de prijsstijging of -daling van bepaalde crypto’s zonder noodzakelijkerwijs over de vereiste activa te beschikken.

  “Gebruikmaken” betekent simpelweg lenen van het platform om meer in te zetten. BaseFEX geeft u bijvoorbeeld 100x hefboomwerking voor bitcoins en 20x naar boven voor de andere munten.


Het platform zal u niet beperken om alleen in bitcoin te handelen. Tot de crypto’s die op het platform worden verhandeld, behoren;

 • Bitcoin (USD / USDT)
 • Bitcoin Cash
 • Etherium
 • Binance-munt
 • Rimpeling
 • Litecoin

Geen KYC-procedure

BaseFEX begrijpt dat veel futures-handelaren graag handelen op een platform dat hen verzekert dat hun privacy wordt gehandhaafd. BaseFEX zal alleen om uw e-mailadres, naam en bijnaam vragen om te beginnen met handelen.

BaseFEX-aanmeldingsproces

Neem selfies, scan identificatiedocumenten zijn enkele van de KYC-bureaucratieën die BaseFEX wil afschaffen. Gebruikers die lid worden van het platform, kunnen dit dus anoniem doen. Het enige dat u nodig heeft, is een geldig e-mailadres om bitcoins te kopen en te beginnen met handelen op het platform. Hier is een eenvoudig aanmeldingsproces;

 • Zodra u zich op de BaseFEX-site bevindt, klikt u op de knop “registreren” in de rechterbovenhoek van de bestemmingspagina.
 • Toets uw e-mailadres, uw naam en bijnaam in.
 • Bekijk de voorwaarden en klik op de knop Registreren.

 

Handel in eeuwigdurende BTC-contracten op BaseFEX

BaseFEX is een futures-handelsplatform dat gebruikers handelscontracten met een hoge hefboomwerking biedt voor zowel bitcoin als andere crypto’s. Gebruikers moeten er rekening mee houden dat transacties worden afgewikkeld in BTC of USDT. Voordat u begint, wordt aanbevolen dat elke handelaar bekend is met de onderstaande termen;

Eeuwigdurend contract– het is een overeenkomst tussen twee entiteiten om in de toekomst crypto’s te kopen / verkopen tegen een vooraf bepaalde prijs.

Eeuwigdurend contract– het is een contract vergelijkbaar met het hierboven besproken futurescontract. Het enige verschil is dat ze geen vaste vervaldatum hebben.

Initiële marge– dit is de minimale hoeveelheid bitcoin die een gebruiker moet storten om een ​​positie te openen.

Onderhoudsmarge– dit is de minimale storting die een gebruiker moet houden om de positie te behouden.

Afrekeningsprijs– dit is de prijs waarop een futurescontract wordt afgewikkeld.

Markeer de prijs– een contract wordt voor deze prijs gemarkeerd tijdens liquidatie- en PNL-berekeningsdoeleinden.

Marktorder – zodra een marktorder is geplaatst, wordt de order met onmiddellijke ingang uitgevoerd tegen de marktkoers.

Limietorder– het is een type order waarmee de gebruiker een minimum- of maximumprijs kan instellen waarmee u koopt of verkoopt. De order wordt uitgevoerd zodra aan deze voorwaarde is voldaan.

BaseFEX klantenondersteuning

Hoewel veel uitwisselingsplatforms voor cryptoderivaten zich inspannen om de ideale klantondersteuningservaring te bieden, missen ze meestal op veel manieren, zoals beperkte toegangskanalen, niet-reagerende en disfunctionele ondersteuningscentra. Gelukkig heeft BaseFEX geprofiteerd van zijn klantenondersteuningsprogramma om ervoor te zorgen dat alle vragen snel worden beantwoord.

Een van de opties die handelaars kunnen bereiken, zijn onder meer e-mailondersteuning, twitter en zelfs via livechat. In het geval van een urgent probleem, heeft het LinkedIn-account van de platforms altijd iemand die uw vragen kan beantwoorden.

Ten slotte

Ondanks dat het een nieuwkomer is in de futures-handelssector, heeft BaseFEX enorme belangstelling gekregen van zowel ervaren als nieuwe investeerders. Het platform is een van de weinige die risico-gegenereerde protocollen-systemen toepast die investeerders beschermen tegen het risico enorme verliezen te lijden buiten hun rekeningsaldo.

 BaseFEX is een van de weinige opkomende handelsplatforms waarmee gebruikers anoniem kunnen handelen en handelen. De geavanceerde technologieën die het bedrijf aandrijven, plus het hoge niveau van transparantie dat het bedrijf uitbeeldt, stellen gebruikers in staat om soepeler en vaker zaken te doen. 

Disclaimer De gepresenteerde inhoud kan de persoonlijke mening van de auteur bevatten en is onderhevig aan marktvoorwaarden. Doe uw marktonderzoek voordat u in cryptocurrencies investeert. De auteur of de publicatie is niet verantwoordelijk voor uw persoonlijk financieel verlies.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector