Prijsvoorspelling en analyse van Bitcoin (BTC) in november 2020

bitcoin prijsvoorspelling

Cryptocurrency is een haalbare investeringsoptie geworden, vooral voor Bitcoin, de allereerste crypto. Er is een groeiende acceptatie van de cryptocurrency en in dit artikel hebben we wat informatie verzameld over de prijsvoorspelling van Bitcoin voor november, zodat u weet wat u kunt verwachten als belegger of houder van Bitcoin..

Bitcoin-overzicht

Bitcoin logo png

Bitcoin is niet alleen de allereerste cryptocurrency die ooit is gemaakt, het is ook de nummer één op basis van marktkapitalisatie. Het trok de meeste investeerders aan omdat het het vertrouwen van investeerders won, omdat het de dominante cryptocurrency is. Bitcoin is momenteel goed voor bijna 60% van de gehele markt en is meestal veel hoger. Het heeft een afgetopte voorraad van 21 miljoen munten, met het huidige circulerende aanbod van 18.518.643 BTC. Nu heeft Bitcoin een prijs van ongeveer $ 11.376.

Bitcoin-prijsvoorspelling: analyse

De prijs van Bitcoin is tot voor kort niet veel veranderd, toen Square aankondigde dat het er $ 50 miljoen in stopte. De aankondiging duwde de prijs voor het eerst sinds 20 september boven de $ 11.000. Voordien bevond de prijs zich in oktober in een krap bereik, tussen $ 10.000 en $ 10.600.

Het is vermeldenswaard dat de prijs de afgelopen week boven de $ 11.000 is gebleven, maar het niveau van $ 12.000 niet heeft kunnen doorbreken. Een analist, Crypto Michael, zegt dat Bitcoin dit jaar kan oplopen tot $ 17.000 als het erin slaagt om boven de prijsklasse van $ 12.000 tot $ 12.400 te breken. Hij voegde er echter aan toe dat dit misschien niet snel zal gebeuren, aangezien de prijs in één keer naar dit niveau springt, wat niet sterk genoeg is om door te breken en nog een stap omhoog te nemen..

Bitcoin zal dan enige tijd onder dit niveau moeten doorbrengen en consolideren om voldoende momentum te verzamelen voor de volgende stap die het begin zou kunnen zijn van een nieuwe impulsbeweging. Kijkend naar de dagelijkse grafiek van Bitcoin ten opzichte van de Amerikaanse dollar, is dit duidelijk aangezien de 20 MA zowel de 100 als de 50 MA heeft overschreden, wat duidt op een belangrijke bullish tendens..

Hieronder volgen de belangrijkste weerstands- en ondersteuningsniveaus op de chart die moeten worden opgemerkt voor traders, zoals berekend door Walletinvestors.

  • Weerstandsniveau (R3): 11873,77
  • Weerstandsniveau (R2): 11721.43
  • Weerstandsniveau (R1): 11608.27
  • Draaipunt: 11455,93
  • Ondersteuningsniveau (S1): 11342.77
  • Ondersteuningsniveau (S2): 11190.43
  • Ondersteuningsniveau (S3): 11077.27

Ontwikkelingen

techfans.co.uk

Bitcoin-ontwikkelaars hebben toegevoegd twee belangrijke verbeteringen aan de Bitcoin-kern. Dit zijn de Schnorr en Taproot Bitcoin Improvement Proposal (BIP) -voorstellen die bedoeld zijn om de privacy van Bitcoin en transacties in het algemeen te verbeteren. De Schnorr-verbetering maakt het gebruik van multisig-portefeuilles gemakkelijker door alle sleutels in één hybride te combineren, waardoor de datagrootte van multisig-transacties wordt verkleind en het netwerk wordt ontlast..

Taproot introduceert een nieuwe transactie-uitvoerversie en stelt gebruikers in staat voorwaarden te stellen waaronder ze hun Bitcoin kunnen uitgeven. Het maakt het ook mogelijk dat gebruikers onder bepaalde voorwaarden verloren munten terugkrijgen. Indien geïmplementeerd, zal dit de gebruikerservaring op het netwerk aanzienlijk verbeteren en het flexibeler maken dan het nu is.

Dit is de grootste verbetering ten opzichte van Bitcoin Core sinds de introductie van het SegWit-adresformaat in 2017. Het belangrijkste doel van het nieuwe adresformaat was om de blokkeringslimiet van Bitcoin te verhogen door de grootte van transactiegegevens te verkleinen, net zoals Taproot zal doen. Individuele personen of bedrijfsorganisaties, zoals beurzen, die grote Bitcoin-transacties uitvoeren, zullen deze nieuwe verbetering bijzonder nuttig vinden omdat ze niet te maken hebben met de complexiteit van veel handtekeningen in multisig-portefeuilles..


Bitcoin-prijsvoorspelling: marktadvies voor november 2020

Hieronder volgen de meningen van enkele belangrijke websites voor prijsanalyse. Hun prijsvoorspellingen voor de prestaties van Bitcoin in november kunnen u helpen om ook te weten wat u kunt verwachten met betrekking tot investeren in Bitcoin terwijl u de maand ingaat..

Lange voorspelling

Lange voorspelling voorspelt dat Bitcoin de maand november opent op $ 12.286. De prijs zal dan naar verwachting variëren tussen $ 11.260 en $ 14.075 voordat hij wordt afgesloten op $ 13.154.

Handelsbeesten

Volgens Handelsbeesten, Bitcoin zal de maand november openen tegen een veel lagere prijs van $ 10.137.084. Het zal dan schommelen binnen een breed bereik tussen het maximum van $ 12.736,113 en het minimum van $ 8.660.557 en sluiten op $ 10.188.890.

Bitcoin-prijsvoorspelling: oordeel

Dit zijn de marktvoorspellingen voor de maand november. Over het algemeen suggereren Longforecast en Tradingbeasts een stijgende tendens voor Bitcoin in de komende maand, maar het kan zijn dat de dingen niet precies zo verlopen als voorspeld, dus eventuele investeringen moeten gebaseerd zijn op verder onderzoek. De trend van Bitcoin blijft echter bullish, dus een investering op langere termijn kan een optie zijn.

Uitgelichte afbeelding: forbes.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector