Kunt u Ripple kopen op een traditionele pensioenrekening?

IRA met Ripple

Veel Amerikanen zijn bekend met het concept van een individuele pensioenrekening of IRA, omdat ze zo sparen voor hun pensioenjaren waarin ze stoppen met werken. Het verschil tussen een eenvoudige bankspaarrekening en een IRA is dat de rente op een IRA ofwel belastingvrij ofwel belastingvrij is, terwijl een spaarrekening mogelijk wordt belast door de Amerikaanse overheid. Alleen al om deze reden kan het aantrekkelijk zijn om te sparen via een IRA omdat de groei sneller en groter is in vergelijking met alleen besparingen.

Je hebt misschien gehoord dat je Ripple kunt kopen voor een IRA. Het is een goed idee om eerst uit te zoeken waar de term Ripple naar verwijst.

IRA

De rimpel van een IRA ontcijferen

De Ripple waarnaar in een IRA wordt verwezen, betekent eigenlijk de digitale valuta genaamd Ripple (vergelijkbaar met Bitcoin). Dus een IRA met Ripple heeft betrekking op het kunnen sparen in een IRA met behulp van de opbrengst van de digitale Ripple-valuta (in tegenstelling tot het kopen van beleggingsfondsen, obligaties of aandelen). Sommigen beschrijven deze digitale Ripple-valuta of cryptocurrency misschien als Ripple-token of Ripple-munt of zelfs gewoon als XRP..

Ripple als een cryptocurrency werkt door traditionele valuta na te bootsen in die zin dat het financiële waarde heeft. Het grote verschil is dat je met traditionele valuta (zoals de Amerikaanse dollar) papieren biljetten en metalen munten hebt die in realtime kunnen worden afgehandeld. De Ripple-cryptocurrency bestaat alleen in de digitale wereld en is in gecodeerde vorm. Dit maakt het zeer veilig en bijna onmogelijk om te dupliceren, zodat het veilig kan worden verhandeld via digitale transacties tussen mensen of organisaties. Het andere grote verschil tussen traditionele valuta’s en cryptocurrencies zoals Ripple is dat traditionele valuta’s worden gereguleerd door overheden (via hun centrale banken), terwijl cryptocurrencies door geen enkele overheid worden gereguleerd..

Dus als u een Amerikaan bent en wilt sparen in een IRA, kunt u daadwerkelijk handelen met Ripple cryptocurrency en uw winst binnen uw IRA plaatsen. Zo werkt dat.

De term Ripple wordt ook gebruikt om te verwijzen naar het Ripple-netwerk dat vertrouwt op een beveiligd geldovermakingssysteem voor cryptocurrency-transacties over de hele wereld. Ripple kan ook de technologie zijn die wordt gebruikt in dit beveiligde geldoverdrachtsysteem, evenals het bedrijf genaamd Ripple dat dergelijke transacties uitvoert.

(Zoals je kunt zien, is het belangrijk om zeker te zijn waar je het over hebt als je het over Ripple hebt. Deze definities zijn allemaal met elkaar verbonden omdat ze allemaal gerelateerd zijn aan de Ripple cryptocurrency.)

Ja, u kunt Ripple kopen voor IRA

Het antwoord is dan dat ja, het is mogelijk om Ripple te kopen om de opbrengst in een IRA te stoppen. Ripple-transacties worden meestal gedaan tussen financiële instellingen zoals banken. Dus dit lijkt misschien aantrekkelijk omdat financiële instellingen voorzichtig moeten zijn met hoe ze investeerdersfondsen beleggen, wat betekent dat Ripple-transacties over het algemeen veilig zijn. Ripple-transacties zijn ook vrij snel, gemeten in seconden. Dit betekent dat je zou moeten hebben verschillende koop- en opslagmogelijkheden als u van plan bent om in Ripple-valuta te handelen.

Aan de andere kant kijk je misschien gewoon naar IRA’s als traditionele portefeuilles waar je geld in stopt en het geld voor je verdient. De waarde van een IRA is dat u zoveel mogelijk kunt sparen, zodat uw rente ook maximaal is. U kunt dan jaar na jaar uw pensioenfonds opbouwen door regelmatig geld in uw IRA te blijven steken. Het kan dus veilig worden gezegd dat een Ripple IRA meestal een veilige investering voor u is.

Mogelijke tegenslagen bij Ripple Trade

Een van de redenen waarom mensen mogelijk vragen stellen over Ripple IRA, is dat het een nieuw investeringsgebied is waar nog niet veel mensen substantiële ervaring hebben. De grootste tegenslag waarmee u te maken kunt krijgen bij Ripple-transacties, is dat u de waarde van uw Ripple-cryptocurrency verliest omdat u handelt in een niet-winstgevende transactie. Dit betekent bijvoorbeeld simpelweg dat je je Ripple-cryptocurrency voor één dollar per stuk hebt gekocht, maar deze voor 50 cent per stuk hebt verkocht – dus je bent 50 cent kwijtgeraakt in die deal..


Mogelijke voordelen bij Ripple Trade

Er zijn twee bekende voordelen van beleggen in een Ripple IRA-account. Zij zijn:

  • Geld kunnen verdienen in een systeem met uitgestelde belastingen wanneer u in Ripple-valuta handelt of zelfs wanneer u uw Ripple-valuta-investering voor de lange termijn vasthoudt. (Met uitstel van belasting betekent dit dat uw IRA pas enige tijd later door de Amerikaanse overheid wordt belast voor een investering die afkomstig is van uw Ripple-transactie).
  • Omzeil meer risicovolle IRA-investeringen, zoals traditionele aandelen die in de loop van de tijd in waarde fluctueren

Gooi traditionele investeringen niet weg

Als u deze kent, hoeft u niet het hele varken te gaan en andere investeringsopties helemaal weg te gooien, in het voordeel van Ripple IRA’s. Beleggers hebben nog steeds de mogelijkheid om tegelijkertijd te beleggen in zowel traditionele beleggingen (zoals aandelen, beleggingsfondsen en obligaties) als in Ripple IRA. Het punt is echter dat u uw investeringsvooruitzichten goed moet analyseren, zodat u er het beste uit kunt halen.

Laatste gedachten

Veel werkende Amerikanen willen hun eigen traditionele IRA-pensioenrekeningen opzetten omdat ze zich willen voorbereiden op hun pensioen. Overweeg dus om nu uw eigen Ripple IRA op te zetten terwijl de Ripple-valuta zich nog in de kinderschoenen bevindt. Op die manier kunt u profiteren van de lage prijs van Ripple-cryptocurrency en vervolgens de Ripple-transactieopbrengst in die IRA investeren. Het hangt allemaal af van uw risicobereidheid, aangezien sommige mensen meer risico willen in hun investeringen om de meeste voordelen van de kans te plukken.

pensioensparen

Ripple-transacties zijn vrij snel en duren in seconden, dus u moet echt opletten bij het handelen in Ripple-valuta. Ondanks de snelheid en het risico, kunt u zeker profiteren van Ripple-handel, zodat uw Ripple IRA op de lange termijn in volume en waarde zal groeien.

Uitgelichte afbeelding: cryptopress.news

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector