IOTA-prijsvoorspelling 2019: hoe hoog kan de IOTA-prijs in 2019 gaan?

IOTA-prijsvoorspelling

Er zijn veel hodlers die zich afvragen of ze IOTA nog steeds in hun portemonnee moeten houden, aangezien er geen tekenen zijn van een grote appreciatie van de prijs van de munt. In het artikel van vandaag analyseren we enkele meningen en factoren die kunnen leiden tot een haalbare IOTA-prijsvoorspelling voor 2019.

IOTA prijsontwikkeling

2017 was het jaar waarin het IOTA-project een hoge vlucht nam. Er waren veel traders die betrokken wilden raken bij IOTA, maar 2018 begon met een bearish beweging. In 2017 kenden IOTA en de rest van de cryptomarkt een aanzienlijke groei. Het was in deze periode dat IOTA erin slaagde om het $ 5-teken te bereiken en zichzelf te positioneren als de vierde meest waardevolle crypto volgens marktkapitalisatie.

Maar na de crash begon de prijs langzaam te dalen, met hier en daar wat hints van groei. Momenteel zweeft de munt rond de waarde van $ 0,30. Maar er zijn veel experts die geloven dat deze unieke crypto een groot groeipotentieel heeft. Hoe hoog kan MIOTA groeien en wat zijn de factoren die een IOTA-prijsvoorspelling kunnen beïnvloeden?

Factoren die groei kunnen stimuleren

  • IOTA biedt een overvloed aan werkende technologieën en applicaties.
  • Het internet der dingen is een sector die snel groeit.
  • Het is een serieus en gerenommeerd project.
  • Plannen voor uitbreiding van de functionaliteit.
  • Het gedistribueerde IOTA-grootboek biedt verbeterde schaalbaarheid en transactiesnelheid.
  • Uniek kwantumbestendig protocol, Tangle, een Directed Acyclic Graph
  • Belangrijke partnerschappen.

Factoren die de groei kunnen belemmeren

  • Een marktcrash die de IOTA-prijs zou kunnen beïnvloeden.
  • Niet genoeg financiering voor zijn ontwikkelingsplannen omdat het een stichting zonder winstoogmerk is.

Hoe ziet de IOTA-prijsvoorspelling er in 2019 uit?

Aangezien IOTA al een aantal partnerschappen heeft gesloten, wordt verwacht dat 2019 er meer zal brengen, daarom hebben sommige experts een optimistische voorspelling voor de munt gedeeld.

De IOTA Foundation heeft deals gesloten met grote spelers uit de auto-, elektronica- en IT-industrie: Volkswagen, Bosch, en Fujitsu. Er gaan geruchten dat er een samenwerking mee gaat Microsoft kan ook binnenkort in de maak zijn.

IOTA zal in de eerste helft van 2019 zijn eerste functionerende product lanceren in samenwerking met Volkswagen. Digital CarPass, zoals het product wordt genoemd, zal het netwerk gebruiken om gegevens (zoals kilometerstand) bij te houden die vervolgens zullen worden gebruikt om de prestaties te evalueren. van Volkswagen-auto’s. De vereiste netwerkprotocollen zullen naar verwachting grotendeels in 2019 zijn geïmplementeerd.

Maar wat zou MIOTA kunnen stoppen om in 2019 te stijgen??

Als je de prijsontwikkeling van de IOTA-munt sinds 2017 bekijkt, zul je merken dat de prijs een scherpe daling heeft doorgemaakt. Om terug te klimmen naar de hoogte van $ 5,23 USD, zou de munt ~ 1632 procent moeten ervaren en stijgen ten opzichte van de huidige prijs van $ 0,26 USD.

Hoewel deze prestatie niet onmogelijk is, aangezien de munt in 2017 zo’n snelle stijging zag, is het nogal de vraag of dit in 2019 opnieuw kan gebeuren..

Andere experts uit de crypto-ruimte hebben voor dit jaar een minder optimistische IOTA-prijsvoorspelling gedaan. Ze zijn van mening dat als de trend zich voortzet, de munt een rendement van -81,3% zou kunnen opleveren in 2019. De verwachting is dat IOTA eind maart 2019 onder de $ 0,1 zal duiken en eind juni een waarde van $ 0,0362 zou kunnen bereiken. . Het kan een paar maanden daarna rond dat niveau blijven hangen, en tegen het einde van het jaar zou het een stijging van $ 0,4 kunnen zien. Deze stijging zou echter niet voldoende zijn om investeerders vol te houden.


Grafiektechnici hebben op basis van hun analyse voorspeld dat MIOTA de belangrijke steun van 0,32 tot 0,33 dollar terug zou moeten krijgen als het weer wil groeien. Als het lager wordt, bestaat het risico dat het niet meer kan herstellen. Maar mocht de munt 0,40 dollar bereiken en daarna 0,50 dollar, dan zou dit de kansen op een langer herstel aanzienlijk kunnen vergroten.

Maar dit is geen betrouwbare voorspelling, alleen een referentiepunt. De IOTA-prijsvoorspelling voor 2019 kan daardoor een prijs zijn tussen de 1,25 en 1,30 dollar. Als IOTA deze prijs zou bereiken, zou dit een viervoudige prijsstijging betekenen. Maar er is niets dat garandeert dat een dergelijke groei zal plaatsvinden.

Andere IOTA-prijsvoorspellingen

Er zijn verschillende cryptosites die hun IOTA-prijsvoorspelling voor dit jaar hebben gedaan. Sommige zijn optimistischer dan andere, maar over het algemeen bieden ze een indicator voor het marktsentiment met betrekking tot de IOTA-prijs.

1.Mega Crypto-prijs

Mega Crypto-prijs is een cryptovoorspellingssite die voorspelt dat de prijs van IOTA voor 2019 tegen het einde van het jaar $ 1,13 zou kunnen bedragen.

2. Lange voorspelling

Lange voorspelling voorspelde dat de munt tegen 2020 ergens tussen de $ 0,52 en $ 0,60 geprijsd zou kunnen zijn, wat het een erg bearish voorspelling maakt.

3. Smartereum

Smartereum maakte een zeer optimistische voorspelling voor IOTA en stelde dat de munt tegen het einde van vijf jaar $ 38 zou kunnen bereiken.

4. Prijs voor digitale munten

Prijs voor digitale munten voorspelde dat MIOTA tegen het einde van 2019 rond de $ 0,50 zou kunnen schommelen en in 2020 zou het $ 0,60 kunnen bereiken en een grote kans om in 2025 $ 1,22 te bereiken. Dit is weer een bearish voorspelling.

5. Beesten ruilen

Beats ruilen is een website die regelmatig IOTA-voorspellingen plaatst op basis van eerdere gegevens. Op basis van hun analyse schatten ze dat de prijs van IOTA zal variëren tussen minimaal $ 7,06 en maximaal $ 10,38 in 2020.

6. Crypto Ground

Crypto Ground maakte de zeer optimistische IOTA-prijsvoorspelling van $ 5.627 in 2023.

7. Muntschakelaar

Muntenwitch is van mening dat, als gevolg van zijn partnerschap en product met VW, “IOTA tegen het einde van 2019 populairder zou worden en de prijs zou kunnen oplopen tot ongeveer $ 4 tot $ 4,20.”

Vonnis

Gezien de technologie, partnerschappen en gebruik, heeft IOTA een goede kans op een opwaartse prijsverschuiving in 2019. Het bereiken van de $ 1-markering is een haalbaar doel voor het einde van de eerste helft van 2019. Een verdere verhoging is mogelijk, maar niet zoals in 2017.

Uitgelichte afbeelding: Steemit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector