Dit zijn de meest lonende XRP-kranen in juni 2020

XRP-prijsvoorspelling

Vandaag presenteren we een lijst met enkele van de meest lonende XRP-kranen die u in juni kunt gebruiken.

XRP-kranen zijn eenvoudige, gemakkelijke en gratis methoden voor mensen die nieuw zijn bij crypto en die gratis XRP willen verdienen. Op deze sites moet je een reeks eenvoudige taken uitvoeren, zoals een dobbelsteen gooien, op een knop drukken, een captcha invullen, een enquête invullen, enz., Om gratis XRP te genereren..

Mensen moeten in gedachten houden dat ze slechts kleine fracties kunnen maken op XRP-kranen.

U moet een XRP-portemonnee hebben, zodat u het adres aan de kraan kunt koppelen en uw geld kunt ontvangen. Het is vermeldenswaard dat u 20 XRP moet storten om een ​​XRP-portemonnee te activeren.

XRP-kranen en loterijen genereren inkomsten via advertentie-inkomsten, zoals betalen per vertoning, betalen per klik of andere betalen per x-schema’s. Dit is de reden waarom u veel advertenties op hun homepages ziet en uw adblocker uitschakelt als u de kraan wilt gebruiken.

Op het moment van schrijven handelde XRP voor $ 0,198521, volgens gegevens verstrekt door de crypto-tracker-website, CoinMarketCap.

CoinFaucet.io

CoinFaucet is een van de eerste XRP-kranen, gelanceerd in oktober 2017. Vanwege het eenvoudig te gebruiken en ongecompliceerde systeem is het tegenwoordig een van de meest populaire en gebruikte cryptokranen. De site heeft tot nu toe 622.478 geregistreerde gebruikers, 49.798.200 gespeelde spellen en 16.734.800 Ripple gegeven aan gebruikers.

Je kunt elke 60 minuten een claim indienen of een eenvoudig spel spelen om gratis XRP te verdienen. Willekeurig worden verschillende gebruikers beloond met $ 300, alleen voor het klikken op een knop. Voor extra worpen met dobbelstenen kun je op de gesponsorde links klikken, die een dagelijkse bonusrolcode op Twitter plaatsen.

Opnemen van de site is in een oogwenk gedaan, in tegenstelling tot andere XRP-kranen die vereisen dat gebruikers een bepaalde periode wachten voordat hun geld wordt bijgeschreven. CoinFaucet-gebruikers ontvangen hun XRP onmiddellijk nadat ze het minimale opnamebedrag hebben bereikt, namelijk 1 XRP. Er worden geen kosten in rekening gebracht bij het uitbetalen.

Als u nieuwe gebruikers doorverwijst naar CoinFaucet, profiteert u van een aanzienlijke verwijzingsbonus van 50% van wat ze verdienen. U kunt onbeperkt doorverwijzen naar de site.

CoinFaucet heeft social media-accounts die erg actief zijn en regelmatig gratis promocodes posten voor extra rollen / spins, wat de kans van een bezoeker om meer XRP te winnen kan vergroten.

De site vermeldt in de FAQ-sectie dat je een XRP-portemonnee kunt maken met Rippex.net en deze offline kunt houden, maar dat je 20 XRP moet storten om het te activeren, wat bij elke kraan een tijdje kan duren..


Allcoins.pw

Allcoins.pw is een zeer populaire multi-crypto-kraan waarmee u naast andere cryptocurrencies gratis XRP kunt verdienen. Allcoins ondersteunt in totaal 29 cryptocurrencies, waaronder BTC, LTC, ETH, DASH, XMR, BCH, ZEC en ETC.

Claims kunnen elke 300 seconden of elke 5 minuten op de site worden ingediend. U kunt gratis XRP op Allcoins verdienen door captcha’s op te lossen, games te spelen (LuckyNumber, Dice, FreeRoll, enz…), browsermining en SolveMedia. Er is ook een functie voor automatisch claimen die voor maximaal 3 crypto’s tegelijk kan worden geactiveerd.

Een andere manier om uw XRP-saldo te verhogen, is door gebruik te maken van hun levenslange verwijzingsprogramma, waar u tot 25% van de inkomsten kunt ontvangen van de mensen naar wie u verwijst..

Nadat je de minimumlimiet van 2 XRP hebt bereikt, kun je je direct opnemen in de Ripple-portemonnee die je aan de kraan hebt gekoppeld. De vergoeding voor opname is vastgesteld op 0,10000000 XRP.

Allcoins.pw heeft goede recensies ontvangen op de Bitcointalk-pagina, waarbij gebruikers de functie prijzen, waardoor ze meerdere munten tegelijk kunnen claimen. Volgens gebruikersrapporten waren de XRP-uitbetalingen consistent en snel, wat een groot pluspunt is voor een kraanwebsite.

Xcolander.com Kraan

Xcolander’s site beschikt over XRP-kranen en een breed scala aan andere kranen voor crypto’s zoals Tron (TRX), Stellar Lumens (XLM), Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC) en anderen.

Met deze kraan kun je gratis XRP verdienen door middel van loterijen en weddenschappen. De site biedt ook open statistieken voor de beloningen en opnames van hun gebruikers om aan te tonen dat ze volledig legitiem zijn.

Elke 15 minuten kan een claim worden ingediend, waarbij gebruikers tussen 0.00155263 XRP en 1552.63000000 XRP per claim kunnen indienen.

U moet een minimum aantal van 0,005 munten bereiken om van de site te kunnen opnemen, en er worden geen opnamekosten in rekening gebracht.

XRPFaucet.Info

XRPFaucet.Info is een bekende XRP-kraan waar bezoekers elke 60 minuten een claim kunnen indienen, en 30% van de gebruikers verdient tot 0,0015 van een XRP, terwijl 0,001% tot 7 XRP verdient. 65% verdient 0,0016 van een XRP, 3% ontvangt 0,005 van een XRP, 1,9% krijgt 0,01 van een XRP en 0,099% ontvangt 0,07. Gebruikers hoeven alleen maar hun XRP-portefeuilleadres te koppelen en een captcha in te vullen.

Houd er rekening mee dat u elke 30 dagen een claim moet indienen, aangezien de site uw account dan als inactief beschouwt en deze sluit en uw geld opnieuw verdeelt..

Op de startpagina van de site worden alle claims weergegeven die onlangs op de kraan zijn ingediend, evenals de meest actieve gebruikers op de site.

Wanneer u een XRP-opname doet van XRPFaucet.Info, moet u er rekening mee houden dat sommige crypto-uitwisselingen één XRP-adres voor elke gebruiker gebruiken en om een ​​bestemmingstag vragen, dus vergeet niet om uw XRP-bestemmingstag in te voeren bij het uitvoeren van een opname-transactie.

Gevolgtrekking

Hoewel het een repetitieve taak is, is claimen op XRP-kranen een goede manier om een ​​paar munten te verdienen voor nieuwe cryptoliefhebbers die meer willen weten over XRP-transacties.

Uitgelichte afbeelding: coindesk.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector