Dit zijn de meest lonende Ethereum-kranen in augustus 2020

Ethereum-kranen

Velen willen deel uitmaken van de Ethereum cryptocurrency-netwerk, en de beheerders van deze stijgende crypto-activa hebben deze inbreuk in de stroom van de crypto-activa ontdekt. Het concept van een Ethereum-kraan stelt geïnteresseerde mensen in staat om gratis ETH te krijgen door een aantal taken online uit te voeren. De taken die een persoon moet uitvoeren bij een Ethereum-kraan zijn eenvoudig; het zijn misschien dingen die u al online doet; deze keer doe je ze alleen om wat beloningen te krijgen. Alleen al het feit dat u eenvoudige taken op internet kunt uitvoeren en hiervoor een vergoeding kunt krijgen, maakt het idee van een kraan erg aantrekkelijk.

Er zijn talloze Ethereum-kranen op internet, maar om uw zoektocht naar de meest lonende kranen te vereenvoudigen, hebben we de volgende regels samengesteld. Dus je bent op de juiste plek, want dit artikel zal je in augustus 2020 begeleiden over de beste en meest lonende Ethereum-kranen.

Gratis Ethereum

gratis ethereumGratis Ethereum is een Ethereum-kraan die ETH als beloning aanbiedt aan zijn leden voor het spelen van games op het platform. De spellen die bij dit proces betrokken zijn, zijn vrij eenvoudig en voor velen een walk-over. U kunt elk uur Ethereum-claims op deze website indienen.

Beloningen worden naar de Ethereum-portemonnee gestuurd van degenen die zich bezighouden met games en activiteiten op deze site.

Gratis Ethereum heeft een verwijzingsprogramma dat u vijftig procent (50%) van de munten geeft van elke persoon waarnaar u verwijst als een verwijzingsvergoeding op zijn platform. Deze Ethereum-kraan biedt een jaarlijkse rente van acht procent (8%) en de minimale opname is ongeveer 0,001 ETH.

Kraan Crypto

Kraan Crypto

Kraan Crypto is een ander platform dat Ethereum-kranen aanbiedt. De website geeft verschillende cryptocurrencies als beloning voor degenen die deelnemen aan bepaalde activiteiten. Naast het feit dat u Ethereum op dit kraanplatform kunt claimen, kunt u ook enkele van de beste cryptocurrency-activa als beloning krijgen.

Er is een reeks activiteiten die u kunt doen om Ethereum te verdienen, zoals op advertenties klikken, korte links gebruiken, games spelen en antwoorden geven op eenvoudige vragen die op de aanbiedingsmuur verschijnen. U kunt elke veertig minuten ETH claimen en de minimale opname is ongeveer 0.00012 ETH. Een onderscheidende factor die dit kraanplatform anders maakt dan de rest, is dat opnames gratis zijn op de interface.

Brandkraan

Brandkraan biedt tot 8 cryptocurrencies aan, die zijn gebruikers als beloning kunnen ontvangen. Er zijn ook veel activiteiten die het recht opleveren om een ​​cryptobeloning te claimen, zoals het spelen van games, het klikken op advertenties, het gebruik van korte links en een reeks andere taken. Het gebruik van dit kraanplatform heeft ook enkele andere voordelen die het tot een van de beste maken. Een van de belangrijkste voordelen is dus een loyaliteitsprogramma, dat beloningen biedt voor langdurig gebruik van het platform.

De onderscheidende factor die deze kraan anders maakt dan de rest, is dat er geen tijdslimiet is voor het claimen van beloningen. De minimale opnamelimiet van Ethereum is 0,00 en er zijn geen kosten aan verbonden.


ESKranen

ESKranen is een andere Ethereum-kraan die taken geeft om Ethereum te voltooien en als beloning te claimen, maar naast de ETH-beloning kunnen gebruikers op deze site ook hun eigen native cryptomunt claimen: ES COIN.

Een van de meest onderscheidende factoren die deze kraan anders maken dan de rest, is dat hij beschikbaar is op een mobiele applicatie. ESFaucets rekent 0.00015 ETH per opname, en het minimale opnamebedrag is ongeveer 0.05015 ETH.

AltHUB

AltHUB biedt het recht om Ethereum te claimen als beloning voor het voltooien van ontmoedigende en eenvoudige taken op zijn platform. De taken van het AltHUB-platform variëren van het klikken op korte links tot het voltooien van taken op de aanbiedingsmuur en een reeks andere taken die dagelijks aan de muur verschijnen. Bovendien kan een gebruiker van dit platform zonder snelle links elke vijf minuten Ethereum-claims indienen. De minimale opnamelimiet van Ethereum op het AltHUB-platform is ongeveer 0.00005 ETH. Er zijn geen kosten verbonden aan opname op dit platform.

Allcoins

Allcoins

Allcoins is in wezen een kraanplatform dat Ethereum geeft als beloning voor het spelen van games. Naast het feit dat je op deze website Ethereum kunt verdienen, kun je ook cryptocurrencies minen. Gebruikers van deze kraan kunnen elke vier minuten cryptoclaim indienen. Ze kunnen de kraan ook zo instellen dat deze automatisch met hun accounts communiceert, waardoor de kraan automatisch claims vrijgeeft. Er is een minimale opnamelimiet van 0.0036 ETH.

Gevolgtrekking

Er moet echter worden opgemerkt dat het verdienen van een aanzienlijk inkomen met cryptocurrency een diepgaander proces inhoudt dan kranen kunnen bieden. Als u nog steeds iets wilt om uzelf op de been te houden, zijn Ethereum-kranen de opties die u moet overwegen.

Uitgelichte afbeelding: tokpie.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector