Bitcoin bij sportweddenschappen: nummer 1 valutakeuze onder gokkers

Bitcoin

Hoe Bitcoin te gebruiken voor sportweddenschappen

De verlichtende evolutie van digitale valuta heeft de manier veranderd waarop de mensheid naar geldbewegingen kijkt. De cryptotechnologie-integratie kan ‘ouderwetse’ contante transacties probleemloos vervangen en alle barrières tussen verkopers en kopers wegnemen. Verwacht wordt dat de toename van cashloze virtuele betalingen de komende jaren zal verdubbelen, en het is nog maar een begin. De onmiskenbare baanbreker in dit nieuwe gedigitaliseerde tijdperk is ongetwijfeld ‘Zijne Hoogheid’ – Bitcoin.

BTC heeft een revolutie teweeggebracht in het hervormen van industrieën en het verbeteren van de cashflow tussen bedrijven. Met crypto kunnen mensen zonder moeite internationale betalingen uitvoeren, terwijl de meeste bankdiensten mogelijk niet beschikbaar zijn of niet 100% nauwkeurig werken. Gartner voorspelt dat ongeveer 60% van de bedrijfsonderdelen de Bitcoin- en blockchain-oplossingen zullen adopteren en tegen eind 2023 zullen overstappen op virtuele geldstromen.

Vooruitzichten van Bitcoin bij sportweddenschappen

Als vervolg op De doorbraak van Bitcoin in het e-commerce-universum selecteren meerdere bedrijfsonderdelen BTC als een nummer 1 betalingstool. Online sportsbooks kiezen er ook voor om deze technische revolutie niet vanaf de zijlijn te zien. Momenteel stelt het leeuwendeel van de gokoperatoren gokkers in staat betalingen via BTC uit te voeren, omdat ze ook alle premies van deze eersteklas peer-to-peer-methode begrijpen..

Bitcoin kan een verademing worden voor sportsbooks omdat ze niet hoog in aanzien staan ​​bij bankinstellingen. Gokkers klagen vaak dat banken hun transacties op gokplatforms verbieden of hen dwingen de eeuwigheid te wachten om een ​​uitbetaling te ontvangen. Bovendien, wanneer klanten geld storten of opnemen via banktransacties of plastic kaarten, zijn de geldbewegingen zichtbaar in hun maandelijkse rekeningafschriften. Het kan problematisch zijn voor gokkers die hun hobby niet aan derden willen onthullen. Het is tenslotte voor niemand een zaak waar iemand een cent verdient.

Met BTC werken de dingen precies het tegenovergestelde. Alle geldstromen lopen tussen een sportsbook en een gokker. Geen niet-gerelateerde partijen betrokken!

Hoe het werktBTC

Bitcoin is een echt majestueus ding van de mensheid (gevonden door Satoshi Nakamoto) omdat het onze visie op de koper-verkoper-interactie op zijn kop zette. Terwijl banken ons geld opslaan in sommige fysieke instellingen, is crypto niet iets dat we fysiek kunnen aanraken. Als we internet als een lucht beschouwen, kunnen we suggereren dat crypto wordt opgeslagen op een virtuele cloud.

BTC-transacties worden nooit verbannen omdat ze gecodeerd zijn en rechtstreeks van een klant naar een gokoperator gaan via het blockchain-kanaal. Gokkers moeten een eenmalige sleutel aan een bookmaker geven om een ​​transactie te voltooien. Geen vermoeiende procedures meer bij de banken en geen levenslange opnames meer! Gedecentraliseerde geldverplaatsingen zijn direct en u komt er niet uit om tot vijf te tellen voordat een transactie is voltooid.

Voordelen van de sportweddenschappen met BTC

sportweddenschappen

Bron: SmartBettingGuide.com

  • Snelheid: Professionele gokkers, die van sportweddenschappen hun primaire bron van inkomsten hebben gemaakt, weten dat snelle geldverplaatsingen een aanzienlijke rol spelen bij winstgevende weddenschappen. Bitcoin-transacties zijn de snelste manier om geld te storten en op te nemen op de kanalen van de sportsbooks. Bij elke andere betaalmethode uit de oude pocket moeten gokkers 48 uur tot 5 dagen wachten om hun verdiende inzetwinsten te ontvangen.
  • Anonimiteit: In tegenstelling tot banken en creditcardmaatschappijen die klanten irriteren met tonnen onnodige papieren rekeningen, heeft niemand de controle over Bitcoin. Alle deals tussen gokkers en bookmakers blijven in het huis. Hoewel fin-instellingen vaak een embargo op weddenschappen opleggen, zullen gokkers zich tot hun banken moeten wenden om ze op te lossen. Met Bitcoins kunnen gokkers afscheid nemen van deze hele bureaucratie en hun anonimiteit behouden. Alles wat ze verdienen met weddenschappen onder zeven sloten, en hoeveel ze winnen of verliezen, wordt niet onthuld in maandelijkse overzichten.
  • Redelijke kosten: Draconische vergoedingen en servicekosten zijn waar gokkers mee te maken hebben tijdens het verplaatsen van geld via creditcards (vergelijkbaar verhaal met bankoverschrijvingen). Wanneer gokkers veel geld verdienen met weddenschappen, kunnen ze er zeker van zijn dat banken hun deel zullen pakken. Met Bitcoin zijn de spotprijzen niet zo streng. Sommige sites tonen nog meer flexibiliteit in deze kwestie, en gokkers hoeven mogelijk geen vergoeding te betalen.
  • Gemak: Als een volledig gedecentraliseerde virtuele cryptocurrency werkt BTC op de unieke peer-to-peer-software, wat betekent dat geen derde partijen de deals tussen sportsbooks en gokkers zullen onderbreken. Gebruikers kunnen de stress verminderen en kostbare tijd besparen, omdat ze met een paar muisklikken geldtransacties kunnen uitvoeren wanneer ze Bitcoin oppikken in plaats van een ander ouderwets alternatief. Om een ​​transactie te voltooien, moeten ze een eenmalige sleutel aan een operator verstrekken en voila – geld is onderweg!

Samenvatten…

Experts voorspellen dat de BTC-oplossingen in 2020 een absolute stijging zullen zien. De wereldwijde industrie gaat vooruit en het is van het grootste belang voor sportsbooks om aan de top te blijven en zich aan te passen aan de cryptotechnologie. Hedendaagse gokkers doen geen zaken met gokbedrijven die oud blijven. In plaats daarvan halen ze degenen op die in staat zijn om aan hun groeiende eisen te voldoen. Het aantal sportsbooks dat Bitcoin-oplossingen voor gokkers biedt, blijft groeien, wat het begin aangeeft van het nieuwe BTC-tijdperk in gokken.


Dit artikel is geschreven in samenwerking met https://worldbookmakers.info/

Uitgelichte afbeelding: iusport.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector