Ramalan Harga Binance Coin 2019: Apa yang ada di Stok untuk Koin BNB Binance?

Ramalan harga duit syiling Binance

Salah satu syiling yang paling luar biasa untuk menonjol pada tahun 2019 adalah Binance Coin (BNB). Dalam artikel hari ini, kita akan membincangkan ramalan harga Binance Coin untuk 2019.

Apa itu Binance Coin?

Binance Coin (BNB) adalah token asli Binance exchange crypto yang popular. Binance Coin pertama kali dilancarkan pada tahun 2017 sebagai token ERC20. Pada bulan April, duit syiling BNB ditukarkan ke blockchain Binance sendiri.

Duit syiling ini dirancang untuk memudahkan operasi tertentu di platform Binance dan di Binance Chain. Pada mulanya, duit syiling mendapat perhatian pedagang kerana membayar dengan duit syiling akan mengurangkan yuran transaksi.

Harga BNB mencapai harga maksimum 39.30 setiap syiling pada 22 Jun 2019, menjana keuntungan sebanyak 466% dalam tiga bulan terakhir.

Sumber: pelabur dompetSaat ini, Binance Coin (BNB) diperdagangkan pada $ 24.92 dengan had pasaran $ 4,497,868,164 USD dengan 155,536,713 BNB yang kini beredar di pasaran. Carta pergerakan harga 24 jam menunjukkan bahawa $ 235,703,117 USD diperdagangkan. Duit syiling ini merupakan kripto keenam mengikut permodalan pasaran.

Analisis Ramalan Harga Binance Coin (BNB)

Jumlah dagangan naik, dengan pasangan BNB / USD terus meningkat. Pada masa ini, nilai dagangan ditetapkan lebih dari $ 30.

Sekiranya harga turun, pasaran mungkin akan turun ke tahap sebelumnya iaitu $ 28, $ 26 dan $ 24.

Walaupun terus melayang di sekitar $ 30, pada 11 Julai, koin itu mulai turun ke tahap $ 20. BNB pada masa ini diperdagangkan pada $ 24.92, dengan kerugian -1.40% dalam tempoh 24 jam.

Untuk perspektif jangka pertengahan, pasangan BNB / USD mengalami aliran menurun, menaik pada tahap tertinggi dan rendah yang lebih tinggi. Penurunan harga baru-baru ini masih belum dianggap menurun, dengan banyak pakar meramalkan pemulihan tidak lama lagi.

Sumber: Tronweekly

Sekiranya kenaikan harga yang menyokong pergerakan sejauh ini harga BNB akan mengembalikan harga ke tahap rintangan kritikal, pasaran akan menjadi kenaikkan sekali lagi.

Apa yang luar biasa mengenai BNB ialah ia berjaya tidak terlalu dipengaruhi oleh aliran menurun seperti cryptocurrency lain. Banyak kes penggunaan Binance Coin di bursa teratas juga membantu nilai harganya. Telah diperhatikan bahawa crypto berjaya melihat pertumbuhan walaupun semasa kejatuhan pasaran.

Dari segi perkembangan, rangkaian utama Binance akan berfungsi sebagai perkhidmatan utama di atas Binance DEX. Blockchain Binance Coin akan mempunyai konsensus dPoS sebanyak 11 nod untuk memastikan desentralisasi melalui pBFT, serupa dengan NEO.

Binance juga mengumumkan bahawa ia mempunyai rancangan untuk mengintegrasikan BNB di Trust Wallet sebagai crypto mudah alih pertama.

Ramalan Pasaran untuk Ramalan Harga Koin Binance

BNB dianggap sebagai salah satu duit syiling yang berpotensi untuk berkembang pada masa akan datang. Di bawah ini kami telah menyenaraikan beberapa ramalan harga Binance Coin yang paling relevan untuk 2019 dari peramal crypto.

Harga Syiling Digital

Harga Syiling Digital telah menyiarkan ramalannya untuk setiap bulan 2019. Laman web meramalkan bahawa pada akhir tahun 2019, Binance Coin akan mencecah harga $ 22.86, yang tidak jauh dari nilai semasa.

Kipas Syiling

Coin Fan telah membuat ramalan Binance Coin yang sangat optimis, di mana koin mungkin mencecah $ 109 pada akhir 2019, dan pada akhir tahun 2020, ia akan mencapai $ 390.815.

Crypto Ground

Tanah Crypto laman web mempunyai ramalan yang kurang optimis, dengan meramalkan bahawa BNB akan turun pada bulan-bulan berikutnya dan mungkin menyusut menjadi $ 6.4202.

Penukar Wang Syiling

Penyukar Wang Koin memberikan prognostik yang sangat konservatif dalam artikel mereka, meramalkan bahawa duit syiling mungkin akan mencapai $ 25 pada akhir tahun ini. Mereka juga membuat ramalan mereka untuk tahun depan, dengan menyatakan bahawa “Binance coin dijangka mencapai $ 49.85 pada akhir 2020.”

Pelabur Wallet

Bentuk Pelabur WalletGraf harga, Binance Coin telah mencapai tahap tertinggi sepanjang tahun untuk tahun 2019. Laman web ini mengumumkan bahawa walaupun akan ada penurunan, kemungkinan besar BNB akan mengekalkan kecenderungan kenaikan harga pada masa akan datang.

Laman kripto membuat ramalan harga Binance Coin sebanyak $ 41.91 pada akhir tahun ini.

Dagangan perdagangan

Binatang Perdagangan juga mencatatkan ramalan harga Binance Coin bulanannya, dengan menyatakan bahawa BNB mungkin merosot menjadi $ 12.33 pada akhir 2019, hampir mempunyai nilai semasa.

Walaupun ramalan melepasi duit syiling untuk BNB untuk Julai 2019 telah melampaui hampir 200%, ramalan jangka panjang mereka menyatakan bahawa duit syiling akan terus berkembang pada tahun-tahun akan datang.

“Harga Binance Coin diramalkan akan mencapai $ 26.64 pada awal Disember 2019. Harga maksimum yang dijangkakan adalah $ 33.91, harga minimum $ 23.06. Ramalan harga Binance Coin untuk akhir bulan adalah $ 27.13. “

Predictor Syiling

Predictor Syiling telah membuat ramalan Binance Coin untuk jangka masa pendek 7 hari, 4 minggu, dan 3 bulan.

Ini adalah nombor yang mereka berikan untuk jangka masa yang disebutkan di atas:

  • 7 hari: $ 38.11
  • 4 minggu: $ 45.82
  • 3 Bulan: $ 60.26

CryptoNewz

“Binance Coin telah menjadi salah satu mata wang paling stabil yang tidak terpengaruh oleh turun naik pasaran dan memberikan pulangan yang baik pada tahun ini kepada semua pelabur. Tetapi yang terbaik masih belum ada. BNB boleh berniaga sekitar $ 50 hingga $ 100 pada akhir tahun ini. “- diramalkan Crypto Newz.

U. Hari ini

U. Hari ini tidak mengambil kira bahawa duit syiling mungkin merosot, begitulah optimisnya mereka terhadap prognostiknya. Ramalan harga Binance Coin mereka adalah salah satu yang paling positif, meramalkan bahawa BNB akan mencecah 1,354,66 $ setiap syiling pada tahun depan.

Kesimpulannya

Meramalkan pasaran kripto adalah mustahil, terdapat beberapa faktor, trend masa lalu, dan indikator yang dapat membantu peniaga dalam menjangka penurunan atau lonjakan seterusnya.

Dari senarai ramalan harga Binance Coin kami yang disusun dari pelbagai kedai ramalan, kami dapat melihat bahawa crypto asli Binance mempunyai prospek positif untuk tahun 2019 dan dalam 2-5 tahun akan datang.

Walaupun semuanya kelihatan baik sekarang, dengan Binance menjadi pertukaran teratas yang terus berkembang dan membawa perkembangan baru, BNB pasti akan mendapat manfaat dari pangkalan pengguna yang besar, kerana ia mempunyai banyak kes penggunaan dan kelebihan.

Gambar Pilihan: Berita Cryptoline

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me