Ini adalah Faucet Ethereum yang Paling Bermanfaat pada Jun 2020

keran ethereum

Faucet Ethereum adalah cara mudah untuk mendapatkan kripto secara percuma dengan melakukan tugas mudah, seperti mengklik iklan, melihat video, menyelesaikan captchas, atau bermain permainan. Selepas Bitcoin, Ethereum adalah duit syiling yang paling popular, dan secara semula jadi, terdapat banyak orang yang berminat untuk mendapatkan beberapa token ETH.

Walaupun anda boleh memperoleh ETH di hampir mana-mana pertukaran untuk pelbagai mata wang fiat, keseluruhan pendaftaran, pengesahan, dan proses perdagangan boleh menjadi terlalu rumit dan memerlukan banyak pengguna. Faucet tidak mempunyai pembayaran yang tinggi, tetapi anda boleh mendapatkan crypto bernilai beberapa dolar dengan mudah.

Hari ini, kami akan memaparkan senarai dengan beberapa faucet Ethereum paling menguntungkan yang boleh anda gunakan pada bulan Jun ini.

Ethereum-Faucet.Org

Ethereum-Faucet adalah keran yang telah memberikan gwei percuma (bahagian 1x 1018 dari satu ETH) kepada pengunjung laman web sejak tahun 2017. Pengguna boleh memperoleh ETH percuma dengan menyelesaikan captchas atau bermain permainan. Walaupun anda hanya boleh membuat tuntutan sekali setiap 240 minit, ini adalah salah satu faucet Ethereum dengan bayaran terbaik dan telah membayar ETH percuma sebanyak $ 6,000 selama lebih dari 6 juta tuntutan sejak dilancarkan. Anda boleh membuat hingga 489 gwei setiap tuntutan, tetapi jumlahnya mungkin berbeza.

Semasa pelawat membuat tuntutan, dia akan menerima tiket loteri yang kemudiannya boleh ditukar di loteri harian di mana dia boleh memperoleh antara 0.005 dan 0.015 ETH.

Laman web ini membuat sebahagian besar lalu lintasnya dengan menampilkan iklan di setiap halaman di laman web mereka, menggunakan sebagian besar MellowAds. Untuk menuntut duit syiling percuma, anda hanya perlu melihat iklan yang dipaparkan melalui mekanisme pop-up atau dengan membuka tab lain ketika kita mengkliknya atau menutupnya.

Terdapat juga program rujukan di mana anda diberikan 20% untuk setiap tuntutan keran orang yang anda rujuk.

Ethereumfaucet.info

Ini Keran Ethereum membolehkan anda membuat tuntutan setiap 60 minit. Yang perlu anda buat hanyalah memasukkan alamat Ethereum anda dan menyelesaikan captchas di laman web ini. Anda mesti membuat tuntutan sekurang-kurangnya sekali setiap 30 hari untuk memastikan akaun anda tetap aktif. Sekiranya anda gagal melakukannya, akaun anda akan dianggap tidak aktif, dan duit syiling yang anda miliki di akaun dompet anda akan hilang.

Menurut laman web ini, Anda dapat membuat antara 1000 gwei dan 7000000 gwei: 1000 gwei (30%), 1800 gwei (65%), 5000 gwei (3%), 10000 gwei (1,9%), 70000 gwei (0,099%) ), 7000000 gwei (0,001%).

Speedup-Faucet

Speedup-Faucet adalah salah satu faucet Ethereum yang paling popular dalam talian. Anda juga boleh menuntut Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, dan Dogecoin di sini. Laman web ini adalah keran media penyelesaian, tetapi pengguna juga dapat memperoleh gwei dengan bermain permainan berasaskan web. Pengunjung boleh membuat tuntutan kapan saja mereka mahu, dengan kemungkinan memperoleh lebih dari 60-110 token dan 10 token setiap tuntutan. Anda juga mempunyai pilihan untuk menghubungkan terus dompet Ethereum anda agar ETH dikreditkan di sana.

Pengguna juga dapat memperoleh keuntungan dan memperoleh pendapatan tambahan dengan menerima bonus rujukan 20% pada setiap pembayaran.

Sekiranya anda termasuk dalam 10 tuntutan terbaik mingguan, anda akan diberi peratusan tetap dari jumlah tuntutan. Sistem mingguan ini dilakukan untuk memotivasi pengguna untuk terus aktif menggunakan faucet Ethereum.

Faucet Kebakaran

Arkib Tidak Berkategori - Elitexplore

Faucet Kebakaran ditubuhkan pada tahun 2018, dan laman web ini membolehkan anda memperoleh banyak cryptocurrency selain Ethereum, seperti BTC, DOGE, DASH, DGB, TRX, XMR, LTC, dan ZEC. Pemasa ditetapkan untuk membuat tuntutan sekali setiap 30 minit. Dapatkan Ether percuma dengan melengkapkan captchas, menyelesaikan media, atau meminjamkan kuasa pengkomputeran PC anda untuk perlombongan pelayar. Pengunjung boleh memanfaatkan rujukan untuk meningkatkan baki akaun mereka dengan 20% pada pembayaran mereka dengan membawa pengunjung baru untuk membuat tuntutan pada keran.

Terdapat cara lain untuk membuat duit syiling percuma, seperti Pautan Ringkas, Tugas Harian, Tawaran Penawaran, Perlombongan Web, Perlombongan Penerbit, Perlombongan CMD, Bonus Harian, Mata Aktiviti dan Ganjaran, Penukar, Persaingan, Mata Tuntutan Auto (ACP), dan Iklan.

Terdapat juga ciri keran automatik yang boleh anda aktifkan sehingga anda boleh menuntut duit syiling secara automatik di laman web ini. Program membuat tuntutan semasa penyemak imbas dibiarkan terbuka, dan anda boleh menetapkan ciri tuntutan automatik untuk aktif seberapa banyak yang anda mahukan.

Anda boleh mengeluarkan dana ke dompet anda secara langsung atau ke FaucetPay.io. Dompet berbayar mikro ini memberi anda minat untuk menyimpan duit syiling untuk jangka masa yang panjang.

Jumlah pengeluaran minimum ialah 0.00400000 ETH, tanpa bayaran yang perlu dibayar.

Allcoins

Allcoins adalah keran multi-crypto lain di mana anda juga boleh menjana Ethereum. Anda boleh membuat tuntutan 4 minit sekali. Perolehan gwei dapat dilakukan dengan berinteraksi dengan captchas atau media lain, bermain permainan, atau perlombongan dalam penyemak imbas untuk ETH. Walaupun anda tidak dapat menambang terlalu banyak dengan penyemak imbas anda berbanding dengan perlombongan biasa, anda boleh menyesuaikan tetapan sehingga berfungsi di latar belakang semasa melakukan tugas lain.

Allcoins.pw juga dilengkapi dengan fitur faucet automatik, yang membolehkan anda mengumpulkan crypto tanpa berusaha. Laman web ini mempunyai pelbagai permainan di mana anda boleh bersenang-senang dan membuat gwei semasa melakukannya.

Ini adalah salah satu faucet Ethereum yang paling banyak menyokong duit syiling, dengan jumlah 29 aset digital. Secara purata, anda boleh membuat setiap tuntutan sekitar 7,430 gwei. Terdapat pilihan automatik pelbagai tuntutan yang membolehkan anda menjalankan keran hingga tiga cryptos berbeza sekaligus.

Dana yang anda hasilkan boleh dikreditkan terus ke dompet Ethereum atau dompet mikro Faucetpay.io anda. Platform ini juga merangkumi program rujukan seumur hidup di mana anda boleh membuat 25% tuntutan yang anda rujuk.

Kesimpulannya

Dengan ini, kami telah sampai ke akhir senarai faucet Ethereum kami. Walaupun anda tidak akan menghasilkan ETH sebanyak itu dengan menggunakan faucet, ini akan membolehkan anda membiasakan untuk memindahkan crypto dari dompet dan memahami bagaimana ia berfungsi dengan lebih baik tanpa perlu membeli duit syiling di bursa. Selain itu, anda juga boleh bersenang-senang semasa bermain permainan di beberapa laman web.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me