Volgens serieondernemer Marvin Steinberg zijn STO’s de toekomst

Fondsenwerving is altijd een moeilijke taak geweest voor startups en zelfs gevestigde bedrijven. We gaan nu echter een tijdperk binnen waarin de toegang tot kapitaal niet langer beperkt is tot de elite. 

De blockchain-industrie heeft een cruciale verschuiving ondergaan in de manier waarop startups geld kunnen inzamelen zonder de administratieve rompslomp die gepaard gaat met traditionele financiering, die vaak de groei van beginnende ondernemingen beperkt. De creatie van tokenverkopen heeft particuliere beleggers toegang gegeven tot investeringen op een schaal die voorheen onmogelijk was.

Eerste aanbiedingen op munten, verspreid over internet beste ICO-lijst, zijn in opkomst. Meer recentelijk zijn ze echter veranderd in eerste ruilaanbiedingen. Hoewel IEO’s en ICO’s startups in staat stellen kapitaal aan te trekken met weinig tot geen wettelijke beperkingen, fungeren ze als een tweesnijdend zwaard op risico van investeerders. Ze stellen startups in staat om kapitaal aan te trekken zonder fiduciaire verantwoordelijkheid jegens investeerders.  

ICO’s hebben sinds 2017 in totaal meer dan $ 15 miljard opgehaald, maar de legaliteit van ICO’s is niet zeker, vooral omdat het overgrote deel slechts oplichting is. Het risico van ICO’s is enorm, en niet alleen vanwege de juridische aspecten, maar ook vanwege de grote kans op fraude en oplichting. Recente onderzoeken hebben aangetoond dat de meeste ICO’s (en zelfs IEO’s) ofwel gefaald hebben of flagrante oplichting waren. 

Maar het is niet nodig om ontzet te zijn over de waarde blockchain-technologie biedt echt is en er moet gewoon een meer gereguleerde manier zijn om de verkoop van tokens uit te voeren. Dit zijn STO’s die binnenkomen. STO’s (Aanbiedingen van beveiligingstoken) zijn de oplossing voor alle problemen die ICO’s tegenkwamen. 

Marvin Steinberg, een expert in STO’s en de oprichter van CPI Technologies, een bedrijf dat white label STO-oplossingen aanbiedt, zegt dat blockchain-technologie snel de oplossing is geworden voor de meeste uitdagingen waarmee de traditionele financiële sector wordt geconfronteerd en dat STO’s de meest optimale manier zijn om fondsen te werven. 

Hoe werkt het aanbieden van een beveiligingstoken??

STO’s verschillen fundamenteel van ICO’s omdat ze volledig gereguleerd zijn. Ze zijn veel veiliger en betrouwbaarder voor beleggers, wat in ruil daarvoor bedrijven een veiliger pad naar financiering biedt, terwijl ze een token uitgeven dat aantrekkelijk is voor zelfs institutionele beleggers.. 

Beveiligingstokens worden gedekt door echte activa zoals privéfondsen, aandelen, onroerend goed, enz. Beveiligingstokens geven beleggers de mogelijkheid om te profiteren van dividenden en aandelen. In wezen is een STO vergelijkbaar met een IPO, maar een toegankelijker aanbod voor het publiek omdat tokens gemakkelijker en eenvoudiger kunnen worden verkregen.  

Marvin Steinberg legt uit hoe STO’s niet alleen veiliger zijn, maar ook veel flexibeler en handiger dan IPO’s. Het STO-ecosysteem staat echter nog in de kinderschoenen, STO-lijsten zijn niet zo populair en STO nieuws heeft de reguliere media nog niet bereikt.

Voordelen ten opzichte van andere vormen van fondsenwerving

De beveiligingstokens die door STO’s worden aangeboden, hebben een intrinsieke en reële waarde die wordt ondersteund door de activa van het bedrijf. Hoewel ICO’s in 2017 en 2018 buitengewoon succesvol zijn geweest, laten recente trends zien dat beleggers zich snel realiseerden dat onzekerheid op het gebied van regelgeving gewoon te riskant was.. 

STO’s zijn de meest betrouwbare vorm van fondsenwerving in de blockchain-industrie, zelfs boven IEO’s (Initial Exchange Offerings). Bovendien kunnen STO’s in een sneller tempo meer geld inzamelen, zonder al het gedoe dat gepaard gaat met andere traditionele fondsenwervingsmethoden, waaronder IPO’s.. 

De belangrijkste toegevoegde waarde is dat STO’s, in tegenstelling tot een IPO, veel minder duur zijn om uit te voeren, omdat het niet nodig is om de bureaucratie en investeringsbankiers aan te pakken die bijna onmisbaar zijn voor een IPO. STO’s maken de uitgifte van effecten ook veel toegankelijker voor de massa, waardoor een bedrijf kan poolen in het gevestigde belang van een groot aantal mensen. Deze factor op zich kan een bedrijf in staat stellen om zijn expansie te stimuleren, wat een geweldige bonus is bovenop een enorme hoeveelheid fondsen die STO’s kunnen helpen bij het ophalen, en dat ook tegen lage kosten.. 


Tegelijkertijd is de bescherming van beleggers veel hoger bij STO’s in vergelijking met ICO’s. Marvin Steinberg, van wie CPI Tech leidt een STO van $ 700 miljoen voor een deel van Times Square, legt uit dat STO’s het beste van zowel IPO’s als ICO’s halen en dit leveren in een betere fondsenwervingstactiek. Marvin Steinberg is van mening dat STO’s de toekomst zijn, omdat ze gewone mensen in staat stellen te profiteren van investeringen die ze nooit eerder hadden kunnen bereiken. 

Marvin Steinberg beweert dat de toegankelijkheid geactiveerde STO’s het mogelijk maken dat beveiligingstokens meer kapitaal aantrekken zonder de wettelijk conforme beveiligingsinvesteerders te beschadigen die zouden ontvangen van een IPO.

Hoe CPI Technologies startups helpt bij het slagen van STO’s

Hoewel STO’s buitengewoon krachtig kunnen zijn voor fondsenwerving, is het van cruciaal belang om de hulp van veteranen uit de industrie te gebruiken om illegale stappen te voorkomen. 

Terwijl het grootste deel van de blockchain-sector is gericht op ICO’s en hulpprogramma’s, Marvin Steinberg kijkt naar de toekomst, en dat is duidelijk een grens die wordt gedomineerd door STO’s. Dus na het maken van een multi-miljoen dollar exit uit zijn persoonlijke onderneming in de Duitse energiesector, Marvin heeft de toonaangevende STO white-label-oplossingen gelanceerd in de blockchain-ruimte. 

CPI Tech biedt alle STO-bronnen die een beveiligingstoken nodig zou hebben. Marvin Steinberg heeft gekozen voor een dergelijke productsuite omdat het een groter aantal startups en ondernemingen in staat stelt te profiteren van blockchain-technologie in hun zoektocht naar kapitaal. CPI Technologies heeft groot succes gehad en heeft meer dan 40 projecten geholpen te slagen. In feite heeft CPI meer dan 32.000 bitcoins op hun software verwerkt. 

Een cruciaal kenmerk van het succes van CPI Tech is het uitwisselingsplatform, dat iedereen de mogelijkheid geeft om zijn eigen uitwisseling te starten en tegelijkertijd de marketingstrategieën te bieden die nodig zijn om zo snel mogelijk succesvol en winstgevend te worden.. 

De belangrijkste reden Marvin Steinberg en zijn bedrijf zo succesvol zijn geworden is het feit dat Marvin werkt alleen samen met bedrijven die een echt product of dienst hebben en de wereld willen veranderen. Dit is ook de reden om alleen te focussen op STO’s die veel veiliger zijn voor investeerders.

Om de acceptatie van STO’s te bevorderen en meer belangstelling te wekken voor blockchain-technologie, Marvin Steinberg heeft een gemakkelijke quiz van 2 minuten gemaakt die iedereen kan helpen vertrouwd te raken met de basisprincipes van de uitgifte van beveiligingstoken. Proberen Marvin´s 2 minuten durende quiz hier

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map