Menurut Pengusaha Serial Marvin Steinberg, STO adalah Masa Depan

Pengumpulan dana selalu menjadi tugas yang sukar bagi syarikat permulaan dan juga syarikat yang ditubuhkan. Namun, kita sekarang bergerak ke era di mana akses ke modal tidak lagi terhad kepada golongan elit. 

Industri blockchain dibuat pergeseran penting dalam bagaimana pemula dapat mengumpulkan dana tanpa kerenah yang berkaitan dengan kewangan tradisional, yang sering membatasi usaha peringkat awal daripada berkembang. Penciptaan penjualan token telah memberi akses kepada pelaburan kepada pelabur runcit pada skala yang tidak mungkin dilakukan sebelumnya.

Tawaran syiling awal, berperingkat di seluruh web senarai ICO terbaik, telah meningkat. Namun, baru-baru ini mereka berubah tawaran pertukaran awal. Walaupun IEO dan ICO membenarkan para pemula untuk mengumpulkan modal dengan sedikit atau tanpa sekatan peraturan, mereka bertindak sebagai pedang bermata dua dengan risiko pelabur. Mereka membolehkan syarikat permulaan mengumpulkan modal tanpa tanggungjawab fidusiari kepada pelabur.  

ICO telah mengumpulkan lebih dari $ 15 bilion keseluruhan sejak 2017, tetapi kesahihan ICO tidak pasti, terutama kerana sebahagian besar dari mereka hanyalah penipuan. Risiko yang berkaitan dengan ICO sangat besar, dan bukan hanya kerana aspek undang-undang, tetapi juga kerana kemungkinan besar penipuan dan penipuan. Kajian terbaru menunjukkan bahawa majoriti ICO (dan bahkan IEO) telah gagal atau penipuan terang-terangan. 

Tetapi tidak perlu kecewa sebagai nilai teknologi blockchain menyediakan adalah nyata dan hanya perlu ada cara yang lebih teratur dalam melaksanakan penjualan token. Ini adalah STO yang masuk. STO (Tawaran Token Keselamatanadalah penyelesaian untuk semua masalah yang dihadapi oleh ICO. 

Marvin Steinberg, seorang pakar dalam STO dan pengasas CPI Technologies, sebuah syarikat yang menawarkan penyelesaian STO label putih, mengatakan bahawa teknologi blockchain dengan cepat menjadi penyelesaian bagi kebanyakan cabaran yang dihadapi dalam industri kewangan tradisional dan STO adalah cara yang paling optimum untuk mengumpulkan dana. 

Bagaimana Penawaran Token Keselamatan Berfungsi?

STO pada asasnya berbeza dari ICO kerana dikawal sepenuhnya. Mereka jauh lebih selamat dan lebih dipercayai oleh para pelabur, yang sebagai gantinya memberikan jalan yang lebih selamat untuk pembiayaan perniagaan sambil mengeluarkan token yang menarik bagi pelabur institusi. 

Token keselamatan disokong oleh aset sebenar seperti dana peribadi, saham, harta tanah, dan lain-lain. Token keselamatan memberikan kemampuan kepada pelabur untuk mendapat keuntungan daripada dividen dan saham ekuiti. Pada hakikatnya, STO serupa dengan IPO, tetapi tawaran yang lebih mudah diakses oleh orang ramai kerana token dapat diperoleh dengan lebih mudah dan mudah.  

Marvin Steinberg menerangkan bagaimana STO bukan sahaja lebih selamat, tetapi juga jauh lebih fleksibel dan senang daripada IPO. Namun, kerana ekosistem STO masih di peringkat awal, Senarai STO tidak begitu popular dan Berita STO belum sampai ke media arus perdana.

Kelebihan berbanding Bentuk Pengumpulan Dana Lain

Token keselamatan yang ditawarkan oleh STO mempunyai nilai intrinsik dan sebenar yang disokong oleh aset syarikat. Walaupun ICO sangat berjaya sepanjang tahun 2017 dan 2018, trend baru-baru ini menunjukkan para pelabur dengan cepat menyedari bahawa ketidakpastian peraturan terlalu berisiko. 

STO adalah bentuk pengumpulan dana yang paling dipercayai dalam industri blockchain, bahkan di atas IEO (Penawaran Pertukaran Awal). Selain itu, STO dapat mengumpulkan lebih banyak dana pada kadar yang lebih cepat, tanpa semua kerumitan yang berkaitan dengan kaedah penggalangan dana tradisional lain, termasuk IPO. 

Nilai tambah utama adalah bahawa tidak seperti IPO, STO jauh lebih murah untuk dilaksanakan kerana tidak perlu menangani birokrasi dan bank pelaburan yang sangat mustahak untuk IPO. STO juga menjadikan penerbitan sekuriti jauh lebih mudah diakses oleh orang ramai, yang membolehkan perniagaan untuk mengumpulkan kepentingan yang dimiliki oleh sebilangan besar orang. Faktor ini dengan sendirinya dapat membolehkan perniagaan mendorong pengembangannya, yang merupakan bonus besar di samping sejumlah besar dana yang dapat membantu STO mengumpulkan, dan itu juga dengan kos rendah. 


Pada masa yang sama perlindungan pelabur jauh lebih tinggi dengan STO jika dibandingkan dengan ICO. Marvin Steinberg, yang Teknologi CPI menerajui STO $ 700 juta untuk sebahagian Times Square, menjelaskan bahawa STO mengambil yang terbaik dari kedua-dua IPO dan ICO, dan menyampaikannya dengan taktik penggalangan dana yang lebih baik. Marvin Steinberg percaya bahawa STO adalah masa depan kerana mereka membolehkan setiap orang mendapat manfaat daripada pelaburan yang tidak pernah mereka capai sebelumnya. 

Marvin Steinberg menegaskan bahawa STO yang mempunyai kebolehcapaian membolehkan token keselamatan memperoleh lebih banyak modal tanpa merosakkan mana-mana pelabur keselamatan yang mematuhi undang-undang yang akan diterima dari IPO.

Bagaimana CPI Technologies Membantu Permulaan Berjaya Melalui STO

Walaupun STO sangat kuat untuk penggalangan dana, sangat penting untuk menggunakan bantuan veteran industri untuk mengelakkan langkah-langkah haram. 

Walaupun sebahagian besar sektor blockchain tertumpu pada ICO dan utiliti, Marvin Steinberg melihat ke arah masa depan, dan jelas merupakan sempadan yang dikuasai oleh STO. Oleh itu, setelah membuat pengeluaran berjuta-juta dolar dari usaha peribadinya di sektor tenaga Jerman, Marvin telah melancarkan penyelesaian label putih STO terkemuka di ruang blockchain. 

CPI Tech menawarkan semua sumber STO yang diperlukan oleh token keselamatan. Marvin Steinberg telah memilih rangkaian produk seperti itu kerana membolehkan sebilangan besar pemula dan perusahaan memanfaatkan teknologi blockchain dalam usaha mengumpulkan modal. CPI Technologies telah mencapai kejayaan besar dan telah membantu lebih daripada 40 projek berjaya. Sebenarnya, CPI telah memproses lebih dari 32,000 bitcoin pada perisian mereka. 

Ciri penting kejayaan CPI Tech adalah platform pertukarannya, memberikan kemampuan kepada siapa pun untuk memulakan pertukaran mereka sendiri sambil memberikan strategi pemasaran yang diperlukan untuk menjadi berjaya dan menguntungkan secepat mungkin. 

Sebab utama Marvin Steinberg dan syarikatnya menjadi begitu berjaya adalah kenyataan bahawa Marvin hanya bekerja dengan syarikat yang mempunyai produk atau perkhidmatan sebenar dan ingin mengubah dunia. Ini juga merupakan alasan untuk memfokuskan hanya pada STO yang jauh lebih selamat bagi pelabur.

Untuk mendorong penerapan STO dan menarik minat yang lebih besar ke dalam teknologi blockchain, Marvin Steinberg telah membuat kuiz 2 minit yang mudah yang dapat membantu sesiapa sahaja untuk mengetahui asas-asas pengeluaran token keselamatan. Cuba MarvinKuiz 2 minit di sini

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector