Crypterium Memulakan Program Ganjaran CRPT untuk Meraikan Ulang Tahun ke-3

Crypterium menaikkan kadar faedah tahunan untuk akaun simpanan CRPT kepada 21% dalam usaha memberi penghargaan kepada pengguna baru. Permulaan ini menandakan ulang tahun ketiga projek ini dengan gaya yang hebat dengan promosi terhad yang dirancang untuk memberi kesejahteraan kepada semua pelanggan baru. Semua pelanggan baru kini dapat memperoleh 21% APY dalam deposit CRPT

Crypterium, salah satu penyelesaian bank crypto yang paling pesat berkembang, telah mengumumkan permulaan program ganjaran CRPT selama sebulan, yang merupakan perayaan ulang tahun ketiga projek tersebut. Mulai 29 Disember 2020, Crypterium kini menawarkan pulangan tahunan 21% untuk pengguna baru semua dana yang disimpan di akaun simpanan platform. Crypterim percaya bahawa program ini memberi peluang kepada pengguna untuk menyaksikan dan menikmati kapasiti cryptocurrency yang tinggi, walaupun dengan sedikit atau tidak perlu mengambil risiko yang tidak perlu. 

Berdasarkan maklumat yang dikeluarkan, pengguna yang berminat hanya perlu membuka akaun simpanan dan deposit CRPT untuk berpeluang menikmati APY yang tinggi, yang menurut Crypterium, adalah dua kali ganda daripada kadar pasaran standard. Lebih-lebih lagi, promosi ini mendedahkan para pelabur kepada perkhidmatan keselamatan yang maju, kerana akaun simpanan platform ini dilengkapi dengan seni bina keselamatan 3-lapisan, insurans yang dikuasakan oleh BitGo, dan perlindungan anti-penipuan. Pengumuman itu berbunyi:

“Simpan token CRPT di akaun simpanan anda dan dapatkan 21% setiap tahun yang dua kali lebih tinggi daripada kadar pasaran purata. Strategi berisiko rendah yang membantu meningkatkan pendapatan faedah hanya dengan membuka akaun simpanan CRPT, yang dilindungi dengan keamanan 3-lapisan, protokol anti-penipuan dan diinsuranskan oleh BitGo. “

Semua deposit CRPT akan dibatasi pada 2000 CRPT setiap pengguna. Aktiviti ini sah sehingga 11 Januari 2021, atau sehingga jumlah deposit sebanyak 8.400.000 CRPT tercapai. Walau bagaimanapun, ini memerlukan peserta yang berminat untuk membiayai akaun mereka dengan CRPT sebelum tawaran berakhir dan menyimpan dana di platform selama setahun.

Crypterium Mengimbas Kembali pada ICPT CRPT yang Berjaya

Sudah 3 tahun sejak Crypterium melancarkan ICO crowdsale untuk membiayai misinya untuk mengembangkan kaedah membangun aset digital untuk kegunaan seharian. Sejajar dengan matlamatnya, Crypterium merancang CRPT sebagai token utiliti yang serasi dengan pelbagai produk B2B dan B2C. Yang penting, CRPT memainkan peranan penting dalam susunan ekonomi ekosistem Crypterium, walaupun fungsinya terus berkembang. Semasa memanfaatkan mania ICO tahun 2017, Crypterium dikeluarkan CRPT melalui kempen crowdsale dijadualkan berlangsung dari 31 Oktober 2017, hingga 6 Januari 2018, dan berjaya mengumpulkan $ 51.6 juta – walaupun cap kerasnya adalah $ 47 juta.

Setelah selesainya CRPT ICO, Crypterium melibatkan syarikat escrow untuk memastikan ketelusan proses pembiayaan. Demikian juga, pihaknya memperoleh layanan dari Blockchain Law Group, sebuah firma perundangan yang berpusat di Amerika, untuk memastikan bahawa kempen ICO memenuhi syarat perundangan. Seperti yang dijanjikan semasa kempen ICOnya, Crypterium telah mengembangkan rangkaian produk perbankan crypto yang kini tersedia untuk 45 juta pedagang di seluruh dunia, berkat kerjasama dengan rangkaian pembayaran tradisional yang mapan seperti Visa.

Crypterium berkembang pada tahun 2020 walaupun harga CRPT lemah

Ekosistem Crypterium dilaporkan mempunyai lebih dari 350,000 pengguna berdaftar. Walaupun ini dengan sendirinya menunjukkan bahawa Crypterium adalah usaha perniagaan yang sihat, ia tidak mencerminkan prestasi harga CRPT, yang seharusnya menjadi asas ekonomi platform pemula. Menurut data dari Coingecko, walaupun pasaran crypto telah berkembang pesat pada tahun 2020, CRPT turun 30% dalam 12 bulan terakhir.

Sambil memperhatikan anomali ini, Crypterium menjelaskan bahawa walaupun CRPT yang buruk, ekosistem mengalami tahun yang sangat penuh peristiwa dan positif. Firma itu telah memperkenalkan 15 produk baru. Antaranya ialah Kad Visa Maya Crypterium, yang serasi dengan Apple Pay. Juga, ia meningkatkan perkhidmatan dompetnya dengan menurunkan had, menambahkan sokongan untuk lebih banyak aset digital, dan memperkenalkan alat AI Prediksi. Berkat kejayaan produk ini, platform ini telah memproses transaksi bernilai lebih dari € 100 juta pada tahun 2020 sahaja. Seperti yang dijangkakan, Crypterium berharap dapat memanfaatkan perkembangan ini untuk mempercepat pertumbuhan pada tahun 2021:

“Hari ini, Crypterium digunakan di lebih dari 170 negara, yang memimpin startup crypto paling global di dunia. Sejak dilancarkan pada tahun 2018, lebih daripada 350,000 pelanggan telah mendaftar di ekosistem Crypterium. Dalam tahun-tahun mendatang, kami merancang untuk menarik lebih daripada 5 juta pengguna di seluruh dunia. Dengan mengikuti arah strategi secara konsisten sebagai penyelesaian fintech all-in-one untuk mengurus aset digital dengan lancar, kami sangat meningkatkan pendapatan kami dan menyelesaikan sepenuhnya pembangunan produk teras pada tahun 2020 dan terus maju untuk meningkatkan operasi perniagaan dan mencapai keuntungan operasi pada tahun 2021. “

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector