PrimeBit Review: de crypto-derivatenbeurs met gunstige prijzen

PrimeBit

Over PrimeBit

primebitPrimeBit is een uitwisselingsplatform voor cryptoderivaten dat werd opgericht in 2019, met het hoofdkantoor op het eiland Saint Vincent en de Grenadines. Het platform biedt een hoge hefboomwerking voor eeuwigdurende contracten op Bitcoin, Litecoin en Ethereum, waardoor P2P-overschrijvingen mogelijk zijn zonder verzekeringsfondsen te gebruiken om geld te verdienen.

PrimeBit is niet beschikbaar voor burgers en inwoners van de VS, Canada, Japan, Algerije, Afghanistan, de Bahama’s, Botswana, Cambodja, Crime en Sebastopol, Cuba, Ecuador, Ethiopië, Ghana, Iran, Irak, Myanmar, Noord-Korea, Pakistan, Servië, Sri Lanka, Zuid-Soedan, Soedan, Syrië, Tunesië, Trinidad en Tobago en Jemen.

Handelsinterface

primebit handelsinterface

PrimeBit heeft zijn eigen Webtrader-app ontwikkeld die geschikt is voor zowel eenvoudige als gevorderde handelaren. Het platform is geschreven in C ++ en heeft MetaTrader 5-engine-integratie, die vaak wordt gebruikt door Forex-, Indices- en Commodities-handelaren, waardoor de beurs een miljoen transacties per seconde kan verwerken.

De interface bevat functies zoals risicogrenzen om verliezen te beheren, aanpasbare grafieken en vensters, evenals een breed scala aan indicatoren, zoals Bollinger Bands, Ichimoku en voortschrijdende gemiddelden.

Het platform is toegankelijk via elke webbrowser, dus u hoeft niets te downloaden of te installeren. Er is ook een mobiele app-versie voor handelaren die veel onderweg zijn.

Het PrimeBit-platform is vertaald in 12 talen: Engels, Pools, Spaans, Turks, Portugees, Japans, Duits, Chinees, Russisch, Vietnamees, Thais en Koreaans.

De MetaTrader 5-handelsapp heeft verbazingwekkende beveiligingsmaatregelen, zoals 128-bits codering voor gegevens tussen PrimeBit en de server, server en uitgebreide authenticatie, bescherming van configuratiebestanden, gecodeerde bestanden voor het opslaan van verbindingsinstellingen en accounts, evenals wachtwoordbeveiliging.

Stortings- en opnamemethoden

PrimeBit-gebruikers kunnen alleen geld storten met Bitcoin. Er is geen minimum stortingsbedrag en geen maximumlimieten. Bitcoin-stortingen worden aan uw account toegevoegd na 1 bevestiging op het Bitcoin-netwerk.

Bitcoin-aankoopopties

Als je geen BTC hebt, biedt PrimeBit ook een snelle manier om ze op hun platform te kopen.


Door naar het stortingsvenster te scrollen, klikt u op de knop “BTC kopen” en wordt u doorgestuurd naar een Match2Pay wisselaar service. Vanaf hier kunt u Bitcoin kopen door fiat te gebruiken, zoals euro’s of dollars via bankoverschrijving. De minimale aankooplimiet is vastgesteld op $ 50, met een maximale aankooplimiet van $ 20.000 aan BTC.

Hefboomhandel

PrimeBit ondersteunt tot 200x hefboomwerking, wat een van de hoogste tarieven op de markt is. In tegenstelling tot andere hefboomplatforms, liquideert PrimeBit uw posities niet wanneer het de liquidatieprijs bereikt, tenzij het contract in een negatief saldo is. Het platform maakt ook geen gebruik van een verzekeringsfonds, wat uw verliezen aanzienlijk kan vergroten wanneer de markt te maken krijgt met sterke schommelingen.

Eeuwigdurende contracten

Primebit

coinfomania.com

PrimeBit ondersteunt de handel in lineaire eeuwigdurende contracten voor Bitcoin, Ethereum en Litecoin ten opzichte van de Amerikaanse dollar. De prijzen van de contracten zijn afgeleid van de Bitcoin / Ethereum / Litecoin-samengestelde Index genaamd Fair Price, die de indexen berekent op basis van meerdere externe bronnen. De eeuwigdurende contracten gebruiken een premie- of kortingsindex om zich aan te passen aan het juiste definitieve tarief. Het financieringspercentage heeft de rol van het reguleren van de prijs van het eeuwigdurende contract naar de referentieprijs.

Financieringsbetalingen worden om de 8 uur gedaan en er worden geen kosten in rekening gebracht voor deze overboekingen.

Het minimumbedrag voor het openen van een BTCUSD-contract is 0.0001 BTC. PrimeBit contracten hebben geen vervaldatums, en de fondsen die in de contracten worden gebruikt, worden rechtstreeks tussen de betrokken partijen uitgewisseld.

Eeuwigdurende contracten worden afgewikkeld in BTC en genoteerd in de Amerikaanse dollar. Alle contracten hebben een waarde van 0,1 mBTC per prijs van $ 1. Aangezien de contracten lineair zijn, veranderen de contractprijs en -waarde niet met de contractprijs.

Vergoedingen 

vergoedingen pictogramPrimeBit brengt geen kosten in rekening voor stortingen en het vinden van betalingen. Er is echter een vergoeding van 0.0005 BTC voor het opnemen van Bitcoin. Er worden ook kosten in rekening gebracht bij het kopen van Bitcoin via PrimeBit. Het omzetten van Bitcoin in fiat brengt ook kosten met zich mee.

De vergoedingen voor de derivatenhandel zijn gebaseerd op het maker-taker-model. De makersvergoeding wordt toegepast op degenen die bestellingen plaatsen, en de uitwisseling geeft makers 0,025%, omdat ze meer liquiditeit naar het platform brengen.

De taker-vergoeding wordt toegepast op degenen die bestellingen plaatsen op de biedprijs. Nemers moeten een kleine vergoeding van 0,075% betalen op PrimeBit.

Privacy en veiligheid

primebit beveiligingPrimeBit implementeert een aantal beveiligingsmaatregelen om gebruikersgegevens en fondsen te beschermen tegen online bedreigingen.

99,9% van het geld van de klant op het platform wordt offline bewaard in een koude portemonnee. Dit beperkt online aanvallen en voorkomt zo dat hackers toegang krijgen tot geld en deze stelen.

Voor accountbeveiliging vereist de uitwisseling dat gebruikers 2-Factor Authentication (2FA) inschakelen via de Android- of iPhone-app van Google. 2FA genereert een eenmalig wachtwoord op de telefoon van de gebruiker, dat wordt gebruikt om elk inlog- of opnameverzoek te bevestigen.

De servers die PrimeBit gebruikt bij hun handelsactiviteiten worden gehost op Amazon Web Services (AWS), dat is een van de meest gebruikte en vertrouwde cloudservices.

Klantenservice

Er is geen live ondersteuning op PrimeBit. In plaats daarvan kan via e-mail contact worden opgenomen met het team van het platform op het [e-mail beveiligd] e-mailadres.

De site bevat ook een uitgebreide ondersteuning sectie, met gedetailleerde tutorials en veelgestelde vragen over het gebruik van hun platform. Het team reageert meestal binnen een dag.

Gevolgtrekking

PrimeBit is een relatief nieuw cryptoderivatenplatform, maar met zijn concurrerende prijzen en hoge hefboomwerking is het een geweldige optie voor diegenen die hun Bitcoin-bezit willen vergroten door middel van margehandel..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector