Gemini Exchange-recensie | Vergoedingen, beveiliging, voor- en nadelen

Tweelingen is een van de meest bekende en gerespecteerde Amerikaanse cryptobeurzen op de markt. Vandaag analyseren we in onze review de vergoedingen, beveiliging en functies van de Gemini-uitwisseling.

Gemini Exchange Overzicht

Gemini werd in 2014 opgericht door de Winkelvoss-tweeling en begon officieel met haar activiteiten in 2015.

Het platform is gevestigd in New York en het is een van de weinige crypto-to-fiat-services die een licentie hebben om te werken in de VS en in de staat New York..

Sinds de lancering is het een van de meest gerespecteerde en gerenommeerde crypto-uitwisselingen in de digitale valutaruimte geworden. Toen het in 2016 ondersteuning voor Ether toevoegde, werd het ‘s werelds eerste gelicentieerde Ether-exchange.

Tweelingen heeft momenteel een 24-uurs handelsvolume van $ 16.896.635, waarmee het de 76e crypto-uitwisseling is op basis van dagelijkse liquiditeit.

Nu zullen we in onze review dieper ingaan op meer van de functies van de Gemini.

Ondersteunde valuta’s en beschikbare landen

De uitwisseling ondersteunt alleen de handel in 5 cryptocurrencies (zes tellen hun Stablecoin):

 • Bitcoin (BTC);
 • Ethereum (ETH);
 • Bitcoin cash (BCH);
 • Litecoin (LTC);
 • Zcash (ZEC);

Gemini lanceerde ook zijn eigen stablecoin, de Gemini-dollar (GUSD), die voor 100% wordt ondersteund door USD. Dit ERC20-token is beschikbaar voor handel op verschillende beurzen. Het platform is de enige entiteit die GUSD kan uitgeven en het token in Amerikaanse dollars kan omzetten. U stort gewoon uw GUSD in Gemini, en deze worden automatisch omgezet in USD-saldi die kunnen worden opgenomen.

De enige ondersteunde fiat-valuta is USD.

De ondersteunde cryptocurrency-paren zijn:

 • BTC / USD;
 • ETH / USD;
 • ETH / BTC;
 • ZEC / USD;
 • ZEC / BTC;
 • ZEC / ETH;
 • ZEC / LTC;
 • ZEC / BCH;
 • BCH / USD;
 • BCH / BTC;
 • BCH / ETH;
 • BCH / LTC;
 • LTC / USD;
 • LTC / BTC;
 • LTC / ETH;
 • LTC / BCH.

Het platform is actief in alle Amerikaanse staten en in een handvol andere landen, zoals Australië, Canada, Hong Kong, Singapore, Zuid-Korea en het Verenigd Koninkrijk..

Gebruikersinterface en ervaring


Gemini heeft een intuïtief ontworpen gebruikersplatform dat gemakkelijk te gebruiken is voor alle handelaren, ongeacht hun ervaring. De interface van de site is responsief en er wordt gemeld dat deze een soepele functionaliteit heeft.

Hoewel het niet over een breed scala aan geavanceerde functies beschikt, omvat het de basisfuncties: de prijzen, balans, grafieken en bestellingen van de beurs.

De beurs lanceerde in december 2018 ook een mobiele app, die beschikbaar is voor zowel iOS- als Android-gebruikers. De app heeft alle functies van de webversie en werkt naar verluidt probleemloos.

Gemini-uitwisselingsinterface

Hoe Gemini Exchange te gebruiken

Gemini-aanmelding

 1. Toegang tot de officiële website;
 2. Klik op de knop “Registreren” (rechtsboven op de pagina. Zie de afbeelding hieronder);
 3. Geef uw naam, wachtwoord en een geldig e-mailadres op;
 4. Voer na ontvangst van de bevestigingscode de gegeven code op de website in;
 5. U moet dan het verificatieproces van de uitwisseling doorlopen;
 6. Geef de vereiste persoonlijke gegevens en het telefoonnummer op en schakel tweefactorauthenticatie in. Geef in de tweede fase een bankrekening op. De derde verificatiefase vereist dat u foto’s van uw identiteitskaart instuurt. De laatste fase vraagt ​​om door de overheid goedgekeurde documenten om uw identiteit te bevestigen.

Gemini Exchange

Een aanbetaling doen

 1. Ga naar het menu en klik op “Geld overboeken”;
 2. Ga naar “Storten op” → “Exchange” → “Bankoverschrijvingen;”
 3. Voer een bedrag in dat u wilt storten.

Crypto kopen

 1. Ga naar het menu en zoek het paar dat u wilt verhandelen;
 2. Voer het bedrag en de prijs van de kooporder in. U kunt ook marktorders selecteren die door andere gebruikers zijn verstrekt, of u kunt een waarschuwing instellen die u naar pushmeldingen stuurt wanneer de prijs het niveau bereikt waarin u geïnteresseerd bent;
 3. Klik op ‘Kopen’.

Crypto opnemen

 1. Klik op het tabblad “Geld overboeken” op het Gemini-dashboard;
 2. Navigeer in het vervolgkeuzemenu naar de cryptovaluta die u wilt opnemen ’
 3. Nadat u uw uitbetalingsopties heeft geselecteerd, moet u uw “Bestemmingsadres” invoeren, dit is uw externe portemonnee;
 4. Klik op de knop om je terug te trekken.

Gemini Exchange-vergoedingen

Gemini brengt naast een “gemaksvergoeding” van 0,5% een vergoeding in rekening wanneer u een koop- of verkooporder plaatst via hun website of mobiele app.

 • Minder dan of gelijk aan $ 10,00: $ 0,99;
 • Meer dan $ 10,00 maar minder dan of gelijk aan $ 25,00: $ 1,49;
 • Meer dan $ 25,00 maar minder dan of gelijk aan $ 50,00: $ 1,99;
 • Meer dan $ 50,00 maar minder dan of gelijk aan $ 200,00: $ 2,99;
 • Meer dan $ 200,00: 1,49% van uw weborderwaarde.

Marketplace ActiveTrader-vergoedingen

Bij het kopen of verkopen van de doorlopende orderboeken van de beurs of de Gemini-veiling, via de ActiveTrader-interface, worden verschillende vergoedingen in rekening gebracht op het maker / taker-model op basis van een periode van 30 dagen.

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor opnames en stortingen in USD die via alle betaalmethoden worden gedaan, inclusief ACH-, bankoverschrijving- en Gemini-dollarconversies.

Voor internationale overboekingen kunnen Swift-routeringskosten in rekening worden gebracht, die door uw eigen bank in rekening worden gebracht.

Er zijn ook geen kosten voor cryptostortingen, en de uitwisseling zal u geen kosten in rekening brengen als u minder dan tien crypto-opnames per maand doet. Natuurlijk zullen er mijnbouwvergoedingen worden toegepast.

Grenzen

Gebruikers mogen dagelijks tot $ 500 storten via bankoverschrijvingen, met een maandelijkse limiet van $ 15.000. Bankoverschrijvingen en cryptostortingen hebben geen limiet.

De bankoverschrijving heeft een dagelijkse opnamelimiet van $ 100.000, terwijl de bankoverschrijvingen en crypto-opnames geen limiet hebben.

Het minimumbedrag dat u voor Bitcoin kunt kopen, is 0,00001 BTC en voor Ether is het minimumbedrag 0,001 ETH.

Betaalmethoden

Gebruikers kunnen hun account financieren met cryptocurrency, bankoverschrijving of bankoverschrijving (alleen de VS).

Beveiligingsfuncties

Gemini wordt beschouwd als een van de veiligste uitwisselingen in de crypto-industrie.

De meeste van zijn cryptofondsen worden bewaard in koude opslag, waarbij de sleutels van deze portefeuilles worden opgeslagen op meerdere verschillende apparaten en locaties. De portemonnees zijn beveiligd met multi-signature technologie, wat betekent dat de medewerking van meerdere mensen nodig is om de portemonnees te openen. Gemini’s ‘Hot Wallet’ wordt gehost op AWS, een beveiligde infrastructuur, en deze Hot Wallet-sleutels worden opgeslagen in Hardware Security Modules (HSM’s) die als eersteklas hardware worden beschouwd.

Voor accountbeveiliging vereist de centrale ook tweefactorauthenticatie om een ​​account te kunnen beheren, een functie die accounts ook beschermt tegen phishing-pogingen. Andere beveiligingsnormen die zijn geïmplementeerd, zijn onder meer sterke wachtwoorden, het beperken van de accounttarieven en het op de witte lijst zetten van adressen.

Tweelingen wisselen veiligheid uitmedium.com

Gemini biedt ook een FDIC-verzekering voor de tegoeden van hun gebruikers in USD tot $ 250.000, met USD-tegoeden opgeslagen in gescheiden rekeningen.

Dit betekent dat gebruikersgelden gescheiden worden gehouden van de fondsen van het bedrijf. Hun muntreserves van al hun rekeningsaldi worden ook volledig ondersteund door crypto of USD.

Het platform ondersteunt ook hardware wallet-beveiligingssleutels, evenals webauthenticatie waarmee gebruikers toegang krijgen tot hun accounts via hardware wallet in plaats van hun telefoon.

Op bedrijfsniveau past de centrale ook enkele operationele beveiligingsmaatregelen toe, zoals het uitvoeren van antecedentenonderzoeken bij al hun werknemers en het bewaren van sleutels buiten hun kantoren. Ook kan geen van de beheerders of oprichters individueel geld overmaken.

Hun webplatform is beschermd tegen Dedicated Denial of Service (DDoS) -aanvallen en gebruikt alleen het interne gedeelte van hun website dat geen externe toegang heeft.

Gemini werd ook beoordeeld door Deloitte & Touché LLP voor hun SOC 2 implementatie, waardoor het een van de weinige cryptocurrency-uitwisselingen is die deze beoordeling hebben voltooid.

Het bedrijf voldoet volledig aan de strenge Amerikaanse regelgeving, aangezien het een New York Trust Company is, beschikt het over een BitLicense – wat betekent dat het een gereguleerd cryptobedrijf is dat opereert onder het gezag van het New York Department of Financial Services (NYDFS).

De uitwisseling is ook lid van de Virtual Commodities Association (VCA), een zelfregulerende organisatie die toezicht houdt op de crypto-industrie.

Klantenservice

De exchange heeft een FAQ-sectie met antwoorden op de meeste vragen met betrekking tot cryptohandel en accountfinanciering.

Voor specifieke vragen kunt u contact opnemen met het ondersteuningsteam van Gemini via een e-mailticket.

Er is ook een live chat-functie, maar deze lijkt niet te werken.

Gebruikers kunnen het ondersteuningsteam ook bereiken als hun problemen nog steeds niet zijn opgelost op hun sociale media-accounts, Twitter of Facebook, door uw ticketnummer te tonen.

Er zijn verschillende klachten geweest over het reactievermogen van de uitwisseling, waarbij sommige gebruikers klagen dat het uren duurde voordat ze een antwoord kregen of dat sommigen helemaal geen antwoord kregen..

Gemini Exchange-reputatie

Zoals elke crypto-uitwisseling, vind je online veel slechte en goede recensies. De meeste klachten die we hebben opgemerkt, hebben betrekking op een gebrek aan reactievermogen van klantenondersteuning of het bevriezen van fondsen en accounts.

Maar over het algemeen wordt het hoog gewaardeerd vanwege zijn veiligheid en legitimiteit, en er zijn geen gerapporteerde hacks, factoren die Gemini tot een vertrouwde uitwisseling maken.

Gemini Exchange Review: oordeel

We kunnen u niet vertellen of Gemini een goede of slechte beurs is, maar aan de hand van onze beoordeling kunt u zelf bepalen of dit het beste handelsplatform voor u en uw specifieke handelsbehoeften is..

Gemini Exchange: voors en tegens

Voordelen

 • Intuïtieve interface;
 • Geen stortings- / opnamekosten;
 • Beschikbaar voor in de VS gevestigde handelaren;
 • Strak gereguleerd;
 • Zeer veilig;
 • Diverse soorten handel;
 • Hoge liquiditeit.

Nadelen

 • Lang registratieproces vanwege vervelende verificatievereisten;
 • Beschikbaar in een beperkt aantal landen;
 • Hoge handelskosten;
 • Beperkte muntselectie;
 • Beperkte fiat-stortingsopties;
 • Trage klantenondersteuning;
 • Geen chatfunctie of telefoonnummer;
 • Houd de privésleutels van gebruikers vast.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector