B2BinPay Review: een veilige en handige crypto-betalingsoplossing voor bedrijven

B2BinPay

B2BinPay is een alles-in-één cryptocurrency-betalingsoplossing waarmee handelaren en bedrijven van over de hele wereld online betalingen kunnen afhandelen, opslaan en accepteren in een breed scala aan cryptocurrencies en tokens, tegen gunstige kosten.

Het platform is in 2014 opgericht door de B2Broker bedrijf, een vooraanstaande leverancier van liquiditeit en technologie die wereldwijde cryptobetalingen mogelijk maakt. Het bedrijf heeft vestigingen in Estland, Hong Kong en Rusland.

B2BinPay is ontwikkeld om een ​​grote verscheidenheid aan klanten te bedienen, zoals forex-makelaars, hedgefondsen, cryptocurrency-uitwisselingen en online verkopers die cryptobetalingen willen accepteren voor hun producten en diensten..

1. Laagste tarieven in de branche

B2BinPay biedt zijn klanten voordelige vergoedingen die erg laag zijn in vergelijking met het marktgemiddelde dat door de meeste cryptoprocessors in rekening wordt gebracht. Er worden verschillende vergoedingen toegepast op merchant- en enterprise-accounts, afhankelijk van het volume, het type muntstuk en de transactie, maar de kosten liggen meestal onder de 0,5%..

Voor handelaren bedragen de verwerkingskosten voor munten voor het ontvangen van betalingen 0,5% en voor uitgaande transacties zijn geen kosten verbonden. Voor stablecoins en tokens wordt een vergoeding van 1% toegepast op inkomende transacties, met 0 kosten voor uitgaande transacties.

Alle transacties met het native token van het platform, B2BX Token, zijn gratis.

De kosten voor de verwerking van munten voor zakelijke accounts zijn als volgt:

 • 40% < 1 miljoen
 • 25% 1 – 2 miljoen
 • 20% 2 – 5 miljoen
 • 15% 5 – 10 miljoen
 • 10% 10 – 50 miljoen
 • 05% 50+ M

De verwerkingskosten voor stablecoins & B2BX, BNB-tokens zijn:

 • 1% < 1 miljoen
 • 9% 1 – 2 miljoen
 • 7% 2 – 5 miljoen
 • 5% 5 – 10 miljoen
 • 3% 10 – 50 miljoen
 • 1% 50+ M

Verwerkingskosten voor vloeibare tokens:

 • 40% < 1 miljoen
 • 25% 1 – 2 miljoen
 • 20% 2 – 5 miljoen
 • 15% 5 – 10 miljoen
 • 10% 10 – 50 miljoen
 • 05% 50+ M

U kunt hun raadplegen website om de prijzen te zien.

2. Meer dan 888 munten, tokens en stabiele munten

Met B2BinPay kunnen klanten 13 cryptocurrencies accepteren, waaronder Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, XRP, DASH, Litecoin, Monero, NEM, NEO, Stellar, Zcash en Cardano, evenals tokens zoals Binance Coin, B2BX. Vanwege de integratie met zoveel top blockchains, kan het alle tokens ondersteunen die door Ethereum zijn uitgegeven.

3. Handelaren & Enterprise Clients-accounts


B2BinPay biedt twee soorten accounts – handelaar en onderneming – die eenvoudig kunnen worden geïntegreerd via een enkele API die in minder dan een uur kan worden verbonden.

Handelaren kunnen profiteren van accounts zonder terugkerende of verborgen kosten, lage kosten, realtime bijgewerkte balans en transactiegeschiedenis, evenals zeer veilige transacties. Met de integratietools kunnen verkopers B2BinPay vroeg in hun website integreren en beginnen met het accepteren van cryptobetalingen.

Enterprise-klanten, zoals makelaars en beurzen, hebben toegang tot een zeer veilige, betrouwbare en schaalbare portemonnee. Andere inbegrepen functies zijn automatische opnames voor klanten, veilige API- en sandbox-omgeving voor het ontwikkelen van apps, evenals geavanceerde realtime rapporten.

4. Crypto-Crypto en Crypto-Fiat opnames

Er zijn twee betalingsopties die in de service zijn geïntegreerd: crypto naar crypto en crypto naar fiat. Met Crypto naar crypto-betalingen kunt u cryptocurrency ontvangen voor de producten van uw site, waarbij het geld rechtstreeks op uw crypto-portemonnee wordt bijgeschreven. De crypto / fiat-optie stelt de klant in staat om in cryptocurrency te betalen en de handelaar om fiat-valuta (USD, EUR) te ontvangen die vervolgens rechtstreeks op zijn saldo wordt gestort..

5. 24/7 responsieve ondersteuning

Het ondersteuningsteam van B2BinPay is 24/7 beschikbaar, in 8 talen: Chinees, Engels, Spaans, Russisch, Hindi, Perzisch, Urdu en Arabisch.

Voor klanten die een probleem hebben met een specifieke extensie (WooCommerce, Magento, PrestaShop), wordt hen geadviseerd om rechtstreeks contact op te nemen met een ontwikkelaar. Alle ontwikkelaars zijn bereikbaar via het vermelde ondersteunings-e-mailadres.

Het platform is ook bereikbaar via drie telefoonnummers: +44207043-71-76 (GB), + 7495108-04-71 (RU) en +357250-308-82 (CY). Andere vragen of problemen met betrekking tot account of betalingen kunnen naar het volgende e-mailadres worden gestuurd: [e-mail beveiligd]

6. Directe bankstortingen

Handelaren hebben de mogelijkheid om hun fiatgeld rechtstreeks op hun banksaldo te ontvangen en om dit kapitaal op te nemen via SEPA-overboekingen (0,5% kosten) en SWIFT-overboekingen (2% kosten).

7. Zeer veilige transacties

B2BinPay stelt bedrijven in staat om veilig online betalingen in cryptocurrencies op te slaan, over te dragen en te accepteren. Het platform bevat verschillende beveiligingsmaatregelen die ervoor zorgen dat de accounts worden beschermd tegen verschillende soorten fraude en DDoS-aanvallen, waardoor ze veel betrouwbaarder zijn dan traditionele betalingssystemen..

8. Wereldwijd toegankelijk

B2BinPay stelt verkopers en ondernemingen in staat transacties uit te voeren met een wereldwijd netwerk van klanten. De transacties brengen kosten met zich mee die slechts een fractie zijn van wat traditionele online betalingsgateways gewoonlijk in rekening brengen. Door het hoge automatiseringsniveau en de hoge transactiesnelheden tot 20 seconden kunnen gebruikers van over de hele wereld op een gemakkelijke manier voor producten en diensten betalen.

Vonnis

B2BinPay is een crypto-betalingsgateway waarmee bedrijven en verkopers een verscheidenheid aan digitale activa van en naar klanten kunnen ontvangen en verzenden, ongeacht hun locatie, tegen zeer lage kosten..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map