Vitalik Buterin legt te veel nadruk op Bitcoin ETF, adoptie vereist aandacht

advertentie Phemex

Vitalik buterin wees erop dat hoewel de Bitcoin ETF is goed, het is alleen goed om de prijs omhoog te krijgen. Volgens hem is de acceptatie van cryptocurrencies in reguliere bedrijven fundamenteel belangrijker dan alleen maar stijgende prijzen. Terwijl de investeerders en de wereld in het algemeen door de ogen van een investeerder kijken naar waarschijnlijke data voor een langverwachte goedkeuring van Bitcoin ETF door SEC, komt Vitalik met zijn standpunt, zeker met het oog van een blockchain-ondernemer. 

Bitcoin ETF is alleen goed om de prijzen omhoog te brengen – Vitalik

Cryptocurrency en de onderliggende technologie, blockchain, zijn sinds vorig jaar modewoorden. Het internet staat vol met literatuur over hoe deze nieuwe technologieën het potentieel hebben om de manier waarop bedrijven werken te veranderen – meer transparantie, snelheid en ja in gevallen anonimiteit.

Maar toen de prijzen van deze cryptocurrencies in het laatste kwartaal van 2018 stegen, begonnen de volledige media zich te concentreren op stijgende prijzen en hoe het logisch was om in cryptocurrency te investeren, waardoor de kernfundamenten van hoe het door het bedrijfsleven zal worden overgenomen, achterwege werden gelaten. Als iemand vandaag wordt gevraagd naar de prijzen van Bitcoin en verschillende altcoins, zullen ze in een positieantwoord zijn, maar als ze gevraagd worden naar hun use-case of de technologie achter de altcoin, zouden er niet veel in een plaats zijn om te antwoorden.

Dit komt omdat mensen langzaam afdrijven van de feitelijke filosofie achter deze technologieën en waarom ze in de allereerste plaats zijn gemaakt. Dit is wat Vitalik opmerkt.

Ik denk dat er te veel nadruk ligt op BTC / ETH / welke ETF’s dan ook, en niet genoeg nadruk op het gemakkelijker maken voor mensen om $ 5 tot $ 100 aan cryptocurrency te kopen via kaarten bij winkels op de hoek. De eerste is beter voor het pompen van prijzen, maar de laatste is veel beter voor daadwerkelijke acceptatie.

– Vitalik niet-gever van Ether (@VitalikButerin) 29 juli 2018

Als zijn tweet wordt uitgewerkt, is wat hij zegt logisch, alsof iets dat de toekomst van cryptocurrencies moet veranderen, het de technologie en de acceptatie ervan moet zijn en niet een financieel product dat investeringen aantrekt en de prijs hoger maakt. Want nadat al het nieuws rond is verdwenen, zou het feitelijke dat nodig zou zijn om de prijzen te behouden en investeerders om geld te verdienen op de cryptomarkten de basis zijn van elke munt of token – wat de technologie is en hoe het wordt geaccepteerd door de bedrijven voor regulier gebruik.

Als fundamentals worden genegeerd, blijft er een speculatieve markt achter die volatiliteit zou zijn, iets dat in ieder geval veel beleggers weghoudt. Daarom zou zelfs een Bitcoin ETF investeerders niet in het spel kunnen tegenhouden als de munten fundamenteel niet opleveren.

Lees ook: Ethereum-oprichter Vitalik Buterin deelt zijn inzichten over crypto-economie


Vitalik weerspiegelt het sentiment van Jeffrey Wernick en Brad Armstrong over crypto’s

Jeffery Wernick vroege investeerders in Bitcoin, in zijn interviews met Sara Silverstein van Business Week, gaven ook commentaar op dezelfde regels waar Vitalik op probeert te wijzen, dat in de haast om snel geld te verdienen op de markten, de meeste mensen vandaag de dag hebben nagelaten zich te herinneren of helemaal het filosofische doel vergeten dat de creatie van Bitcoin onderstreepte. Hij gelooft dat mensen die nu in het bedrijf zaten er niet waren in 2009 en 2010 en dat ze zich daarom niets konden aantrekken van de filosofie en daarom verandert het hele doel van cryptocurrencies langzaam van nut in bedrijven in meer een investeringsinstrument..

Brad Armstong had daarover ook gereageerd toen hij vorige maand met zijn staf sprak. Volgens hem was de volatiliteit in prijzen van cryptocurrencies voornamelijk te wijten aan speculanten en mensen die technologie en cryptobedrijven het minst begrepen.

Hoewel Vitalik heeft geprobeerd de aandacht van de investeerders te vestigen op de basis van waarom men in blockchains zou moeten investeren en niet alleen geld zou moeten laten vallen vanwege de nieuwsfeed, zou het nog steeds moeilijk zijn om veel mensen te overtuigen die zich laten meeslepen door veel media-bombardementen en investeer in om redenen die op de lange termijn misschien niet zo effectief zijn voor cryptoprijzen

Zullen inspanningen zoals die van Vitalik de standpunten van de investeerders veranderen of zullen de media de baas blijven? Laat ons uw mening hierover weten.

Bekijk onze DeFi-nieuwsfeed om de DeFi-updates in realtime bij te houden Hier.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map