NASDAQ klaar om Bitcoin, Ethereum en andere crypto’s tegen 2019 te vermelden en te verhandelen

advertentie Phemex

NASDAQ heeft zich ook aangesloten bij de race van de cryptorace terwijl de wereld wacht op de uitrol van ICE’s nieuwe onderneming Bakkt om de eerste federaal gereguleerde beurs te worden. SEC heeft in bijna 2 jaar tijd zoveel Bitcoin ETF’s afgewezen en elke afwijzing had één punt gemeen dat er geen federaal beheerde beurs is die bitcoins en andere crypto’s vermeldt. Terwijl langzaamaan alle andere afwijzingspunten een antwoord hebben gevonden, lijkt deze “reden van afwijzing” binnenkort door NASDAQ te worden beantwoord..

First mover race om institutionele beweging in het crypto-ecosysteem vast te leggen

Als we bronnen mogen geloven De NASDAQ probeert de eerste speler te zijn op het gebied van beheer van crypto-uitwisseling, orderuitvoering en voorop te lopen in de institutionele beweging in het crypto-ecosysteem. Hoewel er aankondigingen zijn geweest van andere krantenkoppen die verband houden met wereldwijde beurzen die in crypto-wateren terechtkomen via partnerschappen en futures-handel; de NASDAQ gaat misschien gewoon all-in. De beroemde agressieve en technisch onderlegde NASDAQ lijkt een pad te creëren voor crypto’s om te worden genoteerd en verhandeld op de juiste beurs.

Hoewel er als zodanig geen aankondiging is geweest, maar een insiderbron van NASDAQ, informeerde ICO Journal dicht bij deze ontwikkeling dat volgens de plannen en tijdlijnen de wereld binnenkort zou kunnen zien dat Bitcoin en Ethereum worden vermeld en verhandeld op de NASDAQ..  

Citaat uit de bronnota van ICO Journal

“Het gesprek over het aanbieden van munten heeft zich geconcentreerd op hoe ze zullen worden geclassificeerd vanuit een regelgevend standpunt. Zoals u zich kunt voorstellen, is ons leiderschap nauw verbonden met het gerommel bij de SEC en CFTC rond crypto’s en wat wordt verwacht in de komende 3-6 maanden. Zelfs als we uitgaan van de langste tijdsbestekken, zal er enige begeleiding worden geboden en ik verwacht dat we snel zullen handelen. Het raamwerk (twee verschillende sets van het raamwerk op basis van twee verschillende regelgevingsresultaten) is al gelegd om een ​​aparte silo voor muntenvermeldingen en een robuust handelsapparaat te creëren. Reken hier af en zoek regelgevende instanties die advies kunnen geven in het eerste kwartaal van 2019, en een aankondiging en een ‘muntenuitwisseling’ die in het tweede kwartaal van 2019 worden aangekondigd of gelanceerd. ”

NASDAQ organiseerde naar verluidt vorige maand een vergadering achter gesloten deuren in Chicago met vertegenwoordigers van ongeveer een half dozijn bedrijven, waaronder Gemini en andere cryptocurrency-uitwisselingen. Volgens rapporten van Bloomberg was de focus van de bijeenkomst om de industrie aan te moedigen om te werken aan het verbeteren van het imago van cryptocurrency door zijn potentiële rol op de wereldmarkten te valideren..

In november 2017 onthulde A Wall Street Journal-rapport dat NASDAQ en Cantor Fitzgerald & Co. zal in de eerste helft van 2018 een lijst maken van bitcoin-futures.Omdat dat plan deze keer niet is gelukt, lijkt het erop dat Nasdaq alle wapens in vuur en vlam zal zetten..

Lees ook: Bullish Views van de Amerikaanse Federal Reserve of St. Louis over Bitcoin: Cool Feature, Value & Goud worden

De race werd zojuist moeilijk voor traditionele uitwisselingen

Terwijl de officiële aankondiging van NASDAQ nog hangende was, had Intercontinental Exchange – de handelsgolos die eigenaar is van de New York Stock Exchange en andere wereldwijde markten – eerder deze maand aangekondigd dat het een nieuw bedrijf opricht met de naam Bakkt. De nieuwe onderneming, die naar verwachting in november wordt gelanceerd, biedt een federaal gereguleerde markt voor Bitcoin. Met de oprichting van Bakkt wil ICE Bitcoin transformeren in een vertrouwde wereldwijde valuta met breed gebruik.

Dit nieuws werd gevolgd door de op een na grootste effectenbeurs van Duitsland, de Stuttgart Börse, die ook plannen onthulde om een ​​nieuw platform voor Initial Coin Offerings (ICO) te ontwikkelen, evenals een multilateraal cryptohandelplatform..

In juli van dit jaar had de Zwitserse effectenbeurs SIX ook zijn plannen aangekondigd voor een nieuwe marktinfrastructuur die is ontworpen voor cryptocurrencies zoals bitcoin en voornamelijk gebaseerd zal zijn op Blockchain gedistribueerde grootboektechnologie en geïntegreerde post-transactiediensten zal bieden, zoals afwikkeling van transacties en activa. hechtenis

Terwijl deze grote technologisch onderlegde uitwisselingen in de strijd komen om crypto-aanbiedingen, lijkt hun crypto-sfeer te evolueren en volwassen te worden. Dit zou zeker de prijsmanipulatie en veiligheidsproblemen verminderen, waardoor het veiliger wordt voor institutioneel geld.

Absoluut, een oplossing waarnaar SEC misschien op zoek is. Dat lijkt te zijn ingesteld voor een Bitcoin ETF-aanvraag die in Q1 2019 wordt geaccepteerd? Laat ons uw mening hierover weten.

Bekijk onze DeFi-nieuwsfeed om de DeFi-updates in realtime bij te houden Hier.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me