Institutionele interesse barst uit zijn voegen, Bitcoin en Altcoins rollen de rode loper uit

advertentie Phemex

Institutionele interesse neemt toe nu Morgan Creek Digital, Bakkt, Iconiq Lab, Bittrex en Coinbase onder andere de rode loper uitrollen voor de institutionele beleggers met hun gerichte bitcoin. & crypto-aanbiedingen. Ondertussen geeft het Deloitte-onderzoek ons ​​inzicht in de interesse van bedrijven in blockchain-technologie.

Institutionele rente stijgt

Er wordt aangenomen dat de interesse van institutionele beleggers de Bitcoin-prijs naar de nieuwe pieken drijft. Gezien het feit dat deze investeerders enorm veel geld zullen binnenhalen, is het facet geloofwaardig. Een aantal cryptoliefhebbers gelooft echter ook dat de intrede van institutionele beleggers verder zal leiden tot enorme prijsmanipulatie van soorten, aangezien er aanzienlijk geld zal worden gepompt en gedumpt..

Desalniettemin heeft de institutionele belangstelling een hoogtepunt bereikt en groeit deze voortdurend. Geleidelijk aan betreden ze de cryptomarkt, zij het in een langzaam tempo, terwijl ze achter de gesloten deuren hun grotere plannen uitwerken..

Volgens een recent onderzoek van Deloitte beweert 84% van de bedrijven dat blockchain-gebaseerde oplossingen beter zijn dan de conventionele technologieën. 39% noemt echter regelgevingskwesties en 28% weet niet wat de belemmeringen zijn bij de implementatie van deze technologie.

Grote namen vinden hun weg naar crypto

Eerder meldden bedrijven zoals Circle, Coinbase, Binance en ledgerX onder andere de aanzienlijke stijging van de institutionele interesse.

Bovendien zijn namen als Goldman Sachs, Northern Trust en onlangs Bank of America via custody-route in cryptovaluta terechtgekomen. Een aantal grote namen in de cryptomarkt rollen echter de rode loper uit voor de institutionele beleggers.

Het begon allemaal met Coinbase en de introductie van premiumproducten en -diensten die uitsluitend gericht waren op institutionele beleggers. En nu zijn anderen klaar om het verder voort te stuwen.

Om te beginnen heeft Bittrex, een in de VS gevestigde crypto-uitwisseling, een aantal factoren voortgebracht, zoals fiat-handel, uitbreidingsplannen en het openstellen van zijn diensten voor institutionele beleggers..

Lees ook: Anti-Dollar in volle kracht, terwijl Bitcoin steeds meer grip krijgt over de hele wereld

Bakkt, the big deal of ETF over steroïden


ICE, het moederbedrijf van de grootste beursgroep, introduceerde Bakkt, een digitaal activaplatform dat in november wordt uitgebracht. Kelly Loeffler, de CEO verklaarde expliciet:

“Bakkt is ontworpen om te dienen als een schaalbare opstapplaats voor institutionele, handelaars- en consumentenparticipatie in digitale activa door meer efficiëntie, veiligheid en bruikbaarheid te bevorderen.”

Met fysiek gesteunde futures, zoals beloofd door het bedrijf, zal dit platform de institutionele beleggers in staat stellen Bitcoin te kopen via zijn gereguleerde marktinfrastructuur. Verder vermeldde ze in haar post “Een evoluerende markt – De behoefte aan vertrouwde prijsvorming”, geen hefboomwerking of marge zal worden toegestaan, maar alle bitcoin-contracten van Bakkt zullen worden voorgefinancierd of onderpand..

Morgan Creek verwelkomt institutionele investeringen in Bitcoin

In samenwerking met Bitwise Asset Management heeft Morgan Creek Digital een digitaal indexfonds gelanceerd. Het fonds biedt cryptoblootstelling aan geaccrediteerde beleggers, gepensioneerden en vermogende particulieren, zoals vermeld door Anthony Pompliano, de partner van Morgan Creek Digital:

“We zijn volledig voorbereid en hebben het gevoel dat we iets hebben gebouwd dat institutionele beleggers aantrekkelijk zullen vinden, ongeacht hoe de activa zijn gecategoriseerd. Of het nu effecten zijn of niet. “

De portefeuille van het fonds omvat de grootste van de tien digitale activa, namelijk. Bitcoin (70%), Ethereum (15%), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), EOS, Monero (XMR), Dash, Ethereum Classic (ETC), Zcash en OmiseGo (OMG). Maar het sluit Ripple en Stellar uit zoals hij onthulde:

“Als er een centrale partij is die 30% of meer van het aanbod bezit, dan houden we die niet in de index. Omdat we denken dat dit veel extra risico’s met zich meebrengt die er misschien niet zouden zijn als het een meer gedecentraliseerd netwerk was. ”

Iconiq lab dat ICO’s maakt & crypto’s toegankelijk

Ook lanceert de in Duitsland gevestigde Iconiq Holding een reeks digitale asset-indexfondsen die volgens haar beherende partner Maximilian Lautenschläger nieuw kapitaal op de cryptomarkt zouden brengen:

“Het doel van Iconiq is om ICO’s en crypto-investeringen toegankelijk te maken voor institutionele beleggers, family offices en particuliere beleggers. Alleen via dergelijke gereguleerde voertuigen kunnen we de deuren openen voor de triljoenen kapitaal van institutionele markten om crypto binnen te gaan. ”

Instellingen zijn al geruime tijd bezig met cryptovaluta, die nu zelfs de grote namen begint te omvatten. Tenzij er duidelijkheid komt over de regelgeving, zal het echter niet het potentieel bereiken waarnaar de cryptomarkt op zoek is, althans nog niet!

Bekijk onze DeFi-nieuwsfeed om de DeFi-updates in realtime bij te houden Hier.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector