Hoeveel Bitcoin [BTC] bezit Wall Street?

advertentie Phemex

Topbedrijven die deelnemen aan de Bitcoin [BTC] -race zijn MicroStrategy, Square Inc., Stone Ridge Asset Management en GrayScale. Gisteren, 31 oktober, vierde cryptokoning Bitcoin (BTC) zijn 12e verjaardag sinds de release van de Bitcoin-whitepaper. Bitcoin ging voorbij $ 14.000 niveaus en registreerde zijn grootste maandelijkse sluiting ooit in de afgelopen 34 maanden na de bull run van 2020.

De maandelijkse kaars van Bitcoin sluit voor het eerst sinds december 2017 boven $ 13k. Wow pic.twitter.com/xPGNzlnQAQ

– Joseph Young (@iamjosephyoung) 1 november 2020

Analisten zeggen dat Bitcoin helemaal klaar is om het hoogste punt ooit van $ 20.000, waarschijnlijk in het komende jaar, te doorbreken. De reden hierachter is echter een stroom geld die vanuit Wall Street in Bitcoin binnenkomt.

2020 is het jaar geweest waarin de dynamiek van de wereldeconomie aanzienlijk is verschoven, aangezien investeerders op de loer liggen. De pandemie van het Coronavirus heeft bedrijven en de wereldeconomie getroffen en het einde lijkt nog lang niet in de buurt van Europa dat de tweede fase van lockdown ingaat en de VS een nieuwe golf en piek in gevallen registreert.

In dit geval blijft Bitcoin (BTC) het middelpunt van de belangstelling en als mogelijke afdekking tegen dalende rentetarieven en stijgende inflatie. Bitcoin, ook populair als het “Digital Gold”, is erin geslaagd om de Wall Street-giganten de afgelopen maanden met succes te beheersen..

Met de recente bewegingen heeft Bitcoin ook afstand genomen van traditionele activa zoals goud en blijft het de dominante positie innemen. Bitcoin-criticus en Wall Street-gigant moesten uiteindelijk toegeven dat millennials duidelijk de voorkeur geven aan het stapelen van Bitcoins (BTC) boven het gele metaal.

Wall Street is eigenaar van een aanzienlijk aanbod van Bitcoin [BTC]

Vanaf nu hebben vier grote Wall Street-bedrijven Bitcoin [BTC] ingevoerd. Hieronder staan ​​de details van hun bitcoin-bezit en hun toekomstplannen.

  • Vanaf het derde kwartaal van 2020 bezit MicroStrategy in totaal 38.250 BTC voor een gemiddelde aankoopprijs van $ 11.111 per bitcoin.

In de afgelopen maanden zijn er enorme hoeveelheden institutioneel geld van Wall Street naar Bitcoin gekomen. Business Intelligence-bedrijf MicroStrategy bracht de beweging op gang door bijna een half miljard dollar van zijn inactieve contanten in Bitcoin te storten.

De totale aankoop bedraagt ​​$ 425 miljoen. Met deze enorme BTC-holding beheert MicroStrategy één compleet Bitcoin-knooppunt of 0,02% van het totale Bitcoin-aanbod.

Tegen de huidige BTC-prijs is deze aankoop echter een enorme $ 515 miljoen waard, wat betekent dat het bedrijf al in zeer korte tijd 20% plus rendement realiseert. Interessant is dat MicroStrategy’s zijn vruchten afwerpt in die mate dat het met zijn BTC-investeringen in zeer korte tijd $ 100 miljoen plus rendement behaalde tegen $ 77 miljoen rendement in de afgelopen drie jaar..

MicroStrategy geregistreerd het sterkste kwartaal (Q3 2020) in jaren en een stijging van 60% in zijn aandeel vanaf de bodem van 2020. De CEO van het bedrijf en Bitcoin-stier Michael Saylor vertelde onlangs dat hij persoonlijk meer dan 17.000 BTC bezit met een totale aankoop van bijna $ 240 miljoen..

Sommigen hebben gevraagd hoeveel #BTC Ik bezit. ik persoonlijk #hodl 17.732 BTC die ik gemiddeld voor $ 9.882 per stuk kocht. Ik heb MicroStrategy over deze holdings geïnformeerd voordat het bedrijf besloot te kopen #bitcoin voor zichzelf.

– Michael Saylor (@michael_saylor) 28 oktober 2020

  •  Vorige maand schonk Jack Dorsey-backed Square Inc. een enorme $ 50 miljoen in Bitcoin. Het bedrijf verklaarde meer dan 4700 BTC te hebben gekocht tegen een gemiddelde prijs van $ 10617,96 per BTC.

Hoewel het slechts 1% van de totale activa van Square in beheer is, is de verschuiving in de strategie van Square ten opzichte van traditionele activa merkbaar. Jack Dorsey, die Bitcoin (BTC) verschillende keren de valuta van de wereld heeft genoemd, blijft optimistisch over zijn toekomst. De Square Cash-app is al populair onder de millennials voor Bitcoin-aankopen en daarom is de toetreding van het bedrijf tot BTC geen grote verrassing..

  • Een andere grote naam uit Wall Street – Stone Ridge Asset Management – meldde dat hij meer dan $ 100 miljoen aan BTC had als zijn “Primary Treasury Reserve Asset”.

Eerder deze maand kondigde Stone Ridge-dochter NYDIG aan dat meer dan $ 50 miljoen aan groeikapitaalfinanciering werd opgehaald. NYDIG is een van de toonaangevende leveranciers van Bitcoin-oplossingen voor “institutionele allocatoren, bedrijven, investeringsadviseurs en vermogende particulieren”. Momenteel beheert NYDIG twee grote Bitcoin-fondsen van elk meer dan $ 150 miljoen.

  •  We hebben het over zulke grote namen dat we grijstinten niet kunnen vergeten.

In zijn nieuwste Digital Assets Investment-rapport meldde het bedrijf een enorme $ 700 miljoen plus institutionele geldregen in de Grayscale Bitcoin Trust tijdens het september-eindigende kwartaal. De Bitcoin Trust heeft sinds het begin van het jaar een stijging van 150% in institutioneel geld geregistreerd.

Alleen al de Grayscale Bitcoin Trust is goed voor 82% van het totale beheerd vermogen van het bedrijf (AUM) van $ 7,3 miljard. Het heeft deze maand ook een enorme toestroom van fondsen geregistreerd. Grijstinten voert agressief zijn “Laat goud vallen”Campagne om meer spelers naar Bitcoin te trekken.

Wie is de volgende?

Het lijkt erop dat we langzaam de zones betreden, waarna er geen omkijk meer is. Ex Goldman Sachs hedgefondsmanager Raoul Pal voorspelde onlangs dat giganten als Microsoft en Apple in de toekomst BTC zouden kunnen betreden.

Een voormalige hedgefondsbeheerder van Goldman Sachs verwacht dat enkele van ‘s werelds grootste bedrijven bitcoin aan hun balans zullen toevoegen – waarbij technologiegiganten Apple en Microsoft worden genoemd als twee mogelijkheden: door @BillyBambrough https://t.co/y2EotA7mRA

– Forbes Crypto (@ForbesCrypto) 30 oktober 2020

Bekijk onze DeFi-nieuwsfeed om de DeFi-updates in realtime bij te houden Hier.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me