Eric Ma: “Bitcoin Ultimatum zal de manier waarop we blockchain zien veranderen”

advertentie Phemex

Terwijl het Mainnet van BTCU Bitcoin Ultimatum live gaat, spreken we met CEO Eric Ma om meer te weten te komen over het project en wat de toekomst biedt in deze echt next-gen blockchain.

Het bouwen van een nieuwe blockchain is een enorme onderneming. Het vereist een bekwaam team van experts, leiderschap, reële waardepropositie en een strategische routekaart die gedetailleerd en realistisch moet zijn en moet worden opgevolgd. BTCU Ultimatum checkt zeker al die vakjes. Ze hebben met succes de Bitcoin Fork geïmplementeerd en het BTCU Mainnet gelanceerd op 5 februari 2021 en de week erna BTCU-tokens uitgezonden. Ze hebben hun zinnen gezet op de volgende mijlpaal: Atomic Swaps integreren in het platform. Alles, onder leiding van CEO Eric Ma. We zitten met de ervaren blockchain-expert en voormalig kernlid bij CoinMarketCap om te praten over de huidige staat van BTCU Mainnet en wat de toekomst in petto heeft voor deze veelbelovende next-gen blockchain.

BTCU wil een blockchain van de volgende generatie bouwen op basis van een Bitcoin-vork. Wat doet volgende generatie bedoel als het gaat om blockchain?

Bitcoin en Ethereum zijn de twee grootste blockchain-netwerken ter wereld, maar hebben elk hun eigen kenmerken. Ethereum is meer een platform waarop andere gedecentraliseerde programma’s worden gebouwd, waardoor slimme contracten mogelijk zijn. Bitcoin daarentegen is meer een winkel met waarde geworden, hoewel het eerst werd opgevat als een nieuw peer-to-peer betalingssysteem. Met BTCU, met behulp van de reeds bewezen en goed aangeschreven Bitcoin-blockchain, combineren we beide netwerken en benutten we wat in elk van hen het beste werkt..

We bouwen een next-gen op Bitcoin gebaseerde blockchain op Ethereum waarmee we activa kunnen tokeniseren die van toepassing kunnen zijn op verschillende projecten en activa buiten het bereik van cryptocurrencies. Onze oplossing is ook bedoeld om het niet-duurzame, energieverbruikende proof-of-work (PoW) consensus-algoritme te verbeteren met een nieuw Ultimatum proof-of-stake (UPoS) consensusalgoritme, waardoor het democratischer, schaalbaarder, efficiënter en duurzamer wordt.. 

Wat probeert BTCU te bereiken door Bitcoin en Ethereum te combineren, en hoe onderscheidt BTCU zich van andere projecten?

Het concept van BTCU is in veel opzichten vergelijkbaar met dat van het op een na grootste cryptocurrency-netwerk – Ethereum. Net als Ethereum heeft de Bitcoin Ultimatum-blockchain de mogelijkheid om slimme contracten te huisvesten in het blockchain-protocol. Dit is een van de belangrijke functies voor het implementeren van transacties en gedecentraliseerde applicaties (DApps). Over het algemeen probeert BTCU de beste functies te combineren die Bitcoin en Ethereum in staat stelden om topposities in cryptocurrencies te veroveren op basis van marktkapitalisatie.

We hebben BTCU ontwikkeld om een ​​gedecentraliseerd ecosysteem met slimme contracten aan te bieden via het Ultimate Proof-of-Stake-algoritme. Een combinatie van Leased Proof-of-Stake (LPoS) en Proof-of-Authority (PoA), BTCU is democratischer, schaalbaarder en energiezuiniger dan Bitcoin. We hebben het BTCU Mainnet gebouwd om schaalbaar te zijn en te worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen: van asset-tokenization tot rechtenbeheer, toeleveringsketen en documentstroom voor grensoverschrijdende betalingen, governance, onroerend goed tot fintech, gezondheidszorg en meer. Onze visie is om een ​​blockchain te creëren die efficiënt en gebruiksvriendelijk is en echt waardevol is voor brede acceptatie. De technologische voordelen van Bitcoin Ultimatum zullen de manier waarop we blockchain zien veranderen.

Blockchain staat synoniem voor decentralisatie en community. Hoe belangrijk is feedback van de gemeenschap aan BTCU?

De community vormt het hart van elk blockchain-project. We brengen niet alleen een nieuw product op de markt, we bouwen een platform met onze community. Hun feedback was zelfs van cruciaal belang voor de lancering van het BTCU Mainnet. Op 21 januari 2021 hebben we een laatste testnet uitgebracht. Met deze oefening konden ontwikkelaars functionaliteiten testen, creëren of wijzigen en de prestaties van het BTCU blockchain-netwerk bewaken. Het hielp ook om een ​​objectieve en onafhankelijke kijk op het netwerk te bieden, zodat partijen en bedrijven de mogelijkheden van het netwerk konden waarderen en begrijpen.

We openden communicatiekanalen door GitHub en de feedback was erg belangrijk voor ons. Het hielp ons de werking van het netwerk te voorspellen en belanghebbenden te voorzien van informatie over de kwaliteit van de BTCU-blockchainbeveiliging, privacy, mogelijkheden, bruikbaarheid, integratie en interoperabiliteit..

Het was zo’n succes dat we het laatste mainnet 2 weken later, op 5 februari 2021, konden lanceren. Vanaf hier wil ik de community nogmaals bedanken voor hun actieve activiteit en hun inbreng..


Zullen we andere gemeenschapsgestuurde projecten van BTCU zien??

Absoluut, we zijn er sterk van overtuigd dat een blockchain-project alleen vooruitgang kan boeken met de volledige steun van zijn gemeenschap. We werken daarbij graag en werken samen met andere projecten, vooral op het gebied van een verscheidenheid aan beveiligings- en technische kwesties.

Om ons project verder te verbeteren, nodigen we iedereen uit om deel te nemen aan ons bug bounty-programma. Het programma is bedoeld voor iedereen die wil bijdragen aan de ontwikkeling van BTCU en de veiligheid en robuustheid van zijn netwerk wil waarborgen.

Voor hun tijd en werk hebben we een beloningssysteem ingevoerd. Leden van de gemeenschap die aan urgente taken werken of gevonden bugs oplossen, ontvangen BTC / ETH / USDT / USDC / BTCU voor hun inspanningen.

We zijn altijd bereikbaar op [e-mail beveiligd] voor meer informatie.

We zijn ook een Ambassador Club begonnen. Met de aankondigingen van nieuw toegetreden ambassadeurs zoals Javed Khattack en Serafima Semkina, wil ons team andere gemeenschapsleiders blijven betrekken die onze missie delen.

Het BTCU Mainnet is uit, maar dit is slechts de eerste stap in een lange wegenkaart. Wat heeft de toekomst in petto voor BTCU?

Ik ben erg enthousiast over de mijlpalen die we tot nu toe hebben bereikt. Ons ontwikkelteam heeft extreem hard gewerkt en verdient alle lof voor het succes van BTCU tot nu toe. De lancering van het BTCU Mainnet is inderdaad nog maar het begin en we hebben een lange routekaart met nieuwe en opwindende toevoegingen aan het platform..  

We werken aan de toevoeging van het slimme contractsysteem dat atomaire swaps mogelijk maakt. We sluiten ook strategische partnerschappen met belangrijke platforms zoals Citiesabc en Open Business Council om onze mobiele portemonnees, proefprogramma’s en de tokenisatie van de markt te testen. Daarnaast werken we ook samen met het World Smart Cities Forum om onze blockchain beschikbaar te maken voor gebruik in Smart Cities over de hele wereld..

Bekijk onze DeFi-nieuwsfeed om de DeFi-updates in realtime bij te houden Hier.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector